Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κατάθεση-μυστήριο που μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στην υπόθεση

Για σημαντικές εξελίξεις ή ακόμη και ανατροπές που μπορούν να παρουσιαστούν στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, γίνεται λόγος σε ρεπορτάζ του Μega.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και τη διαφυγή των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων.

Ταυτόχρονα, τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή από τη μεζονέτα, είναι λιγοστά. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να αναζητεί στοιχεία από τον χώρο των ποινικών, όμως υπάρχει και ένας πολίτης που στην πορεία των ερευνών κατέθεσε και δίνει άλλες διαστάσεις στην υπόθεση.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα, όπως γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας φράσσοντας την είσοδο του οξυγόνου και πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης απλά θα λιποθυμούσε και θα σταματούσε να αντιδρά. Επίσης, αυτό που εξετάζουν είναι ότι το θύμα δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Επίσης οι αστυνομικοί διατυπώνουν το ερώτημα γιατί οι δράστες έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη μητέρα, καθώς και για ποιον λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι αντί να τις ξηλώσουν και να τις πάρουν μαζί τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications