Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του - επίθεσης με χημικό υγρό στη Χίο– Αιτία η διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών

Ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα ξύπνησαν άσχημες μνήμες όταν μια γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο άνδρα

Στο Νοσοκομείο Χίου μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης άνδρας, έπειτα από ρίψη χημικού υγρού από γυναίκα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Politischios.gr, το θύμα του περιστατικού διαπληκτίστηκε με γνωστή του γυναίκα, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη να του ρίξει αγνώστου ταυτότητας -μέχρι στιγμής- υγρό, το οποίο του προξένησε χημικά εγκαύματα σε όλο του το κορμί.

Νωρίτερα η συγκεκριμένη είχε προβεί σε εμπρησμό του δικύκλου του, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Χίου.

Σοβαρότερο δε, έγκαυμα θεωρείται αυτό στο μάτι του θύματος, με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα προκειμένου να καταφέρουν να το σώσουν.
Το συμβάν επιβεβαιώνεται και από την Αστυνομία, χωρίς να έχουν δοθεί λεπτομέρειες του συμβάντος στη δημοσιότητα.

Να σημειωθεί ότι, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι γνωστή στην Αστυνομία από ρίψη αυγών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, αλλά και για απειλή κατά κοινωνικών λειτουργών με τη χρήση ψεύτικου όπλου.

Η σχέση της γυναίκας με το θύμα
Σύμφωνα, δε, με το ρεπορτάζ της ChiosPress η δράστρια ήταν η πρώην συμβία του γιού του ηλικιωμένου, όπου βρίσκονται σε διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Η γυναίκα φαίνεται ότι θεωρούσε ως υπαίτιο τον ηλικιωμένο και επέλεξε αυτό τον τρόπο να τον εκδικηθεί.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε επιτεθεί και παλαιότερα στον ηλικιωμένο.

Η γυναίκα είχε φτιάξει αυτοσχέδιο μηχανισμό και ψέκασε τον ηλικιωμένο, όπου για καλή του τύχη τα ρούχα του συγκράτησαν το καυστικό υγρό και τα τραύματα είναι σχετικά ελαφρά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications