Σκηνές πανικού και χάους σε ράλι: Από θαύμα γλίτωσαν θεατές από όχημα που ανατράπηκε – Βίντεο

Σε τραγωδία πήγε να εξελιχθεί ένας αγώνας αυτοκινήτων στη Ρωσία, καθώς ένα όχημα εξετράπη σε μια στροφή και παραλίγο να πέσει στους θεατές.

Πανικός προκλήθηκε στο ράλι «Picnic» στην περιοχή του βόρειου Λένινγκραντ στη Ρωσία, όταν ο οδηγός Όλεγκ Λοζίνσκι έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μια στροφή με αποτέλεσμα να ντελαπάρει και να περάσει ξυστά από τους θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Ο Λοζίνσκι μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στη στροφή και κάπου εκεί έχασε τον έλεγχο του αγωνιστικού Volswagen Golf που οδηγούσε, καβάλησε την πλαγιά και το αμάξι σπίνιαρε στον αέρα προτού καταλήξει στο έδαφος, μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών που κάθονταν δίπλα και από θαύμα γλίτωσαν.

Το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ο οδηγός υπέστη μια απλή διάσειση, ενώ τα πράγματα σαφώς και θα μπορούσαν να είναι πιο σοβαρά.

«Πρέπει να ερωτηθούν οι διοργανωτές, γιατί δεν υπάρχει έλεγχος ασφαλείας στον δρόμο. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, είδα πως ο κόσμος συνέχισε να κάθεται στο ίδιο σημείο. Έδειξα το βίντεο στους διοργανωτές και δεν έκαναν τίποτα... Χαίρομαι πάντως που δεν τραυματίστηκε κανείς» σχολίασε ο οδηγός.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications