Ακυρώνουν ραντεβού για AstraZeneca στην Κύπρο: «Μου έμειναν τα εμβόλια, τι να τα κάνω;» , vid

Για τις ακυρώσεις ραντεβού για εμβολιασμό με το σκεύασμα AstraZeneca μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προσωπικών Ιατρών, Ανδρέας Πολυνείκης.

Αρχικά, ανέφερε ότι «αναμένουμε επίσημες οδηγίες αλλά είναι πολύ απλό. Οι πολίτες κάτω των 50 ετών που δεν θέλουν το AstraZeneca, δεν θα το κάνουν και θα ψάξουν να βρουν άλλα εμβόλια, τα οποία θα είναι συμβατά με τη θέληση του.

Υπάρχουν πολίτες άνω των 50 ετών που ζητούν σε πολύ μικρό βαθμό το εμβόλιο της AstraZeneca και με την πρόσφατη εξέλιξη άρχισε να «σβήνει» το συγκεκριμένο εμβόλιο, τουλάχιστον μεταξύ των μη εμβολιασμένων».

Σε ερώτηση εάν υπάρχουν πολλές ακυρώσεις, απάντησε ότι «οπωσδήποτε. Έχω συνάδελφο που με πήρε προ ολίγον και μου είπε ‘’μου έμειναν τα εμβόλια, τι να τα κάνω, αφού ακύρωσαν όλοι τα ραντεβού τους;’’. Είναι λογικό με αυτή όλη την ‘’ανακατωσιάν’’ που έγινε με το AstraZeneca, να φοβάται ο κόσμος».

Ο δρ Πολυνείκης συμβούλεψε τους πολίτες όσοι έχουν εμβολιαστεί με το AstraZeneca και δεν είχαν παρενέργειες, να προχωρήσουν στη δεύτερη δόση γιατί είναι πολύ απίθανο να έχουν κάποια παρενέργεια.

Post A Comment:

1 comment

georgios stavroulakisείπε...

Μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο ας το κάνουν όλοι που θέλουν να γίνουν πειραματόζωα τζάμπα και χωρίς να παίρνει την ευθύνη κάνεις πάνω του μια που έχουν ψηφίσει νόμο για το ακαταδίωκτο των “υπεύθυνων ”.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications