Η ακαταδίωκτη «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» ομολογεί τις εγκληματικές αποφάσεις της: Τέλος το AstraZeneca στους νέους!

Μετά τα πολλά περιστατικά θρομβώσεων στην Ελλάδα που φέρεται να συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca η Επιτροπή Εμβολιασμού συνεδριάζει εκτάκτως, όπου και αναμένεται να αποφασίσει πως σταματάει η χορήγηση του συγκεκριμένου σκευάσματος στους νέους.

Μία απόφαση που δικαιώνει τους επιστήμονες (όπως η Αθηνά Λινού και ο Δημήτρης Κούβελας) που από την πρώτη στιγμή τόνιζαν πως είναι εγκληματική η απόφαση να εμβολιάζονται νέοι με το εμβόλιο της ΑstraZeneca, και κυρίως οι γυναίκες.

Παρόλα αυτά η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» είχε αποφασίσει να εμβολιάσει τους νέους μόνο (!) με το συγκεκριμένο εμβόλιο και μόλις σήμερα επιτράπηκε στους 35 έως 39 ετών να επιλέξουν κάποιο άλλο εμβόλιο.

Ενώ βεβαίως διαβεβαίωνε πως το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές. Όμως τις τελευταίες ημέρες τα περιστατικά θρομβώσεων αυξάνονται και αφορούν κυρίως νέους και νέες. Ενώ κατέληξε και μία 63χρονη γυναίκα στην Κρήτη.

Έτσι, μετά τα πολλά περιστατικά η Επιτροπή θα παραδεχθεί εμμέσως πως έκανε λάθος και θα αλλάξει την εισήγηση της. Όμως για το λάθος της το οποίο οδήγησε σε θρομβώσεις ποιος θα πληρώσει; Η κυβέρνηση φρόντισε πριν λίγο καιρό να ψηφίσει ασυλία για την «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» και έτσι κανείς δεν θα πληρώσει τα εγκληματικά λάθη που έγιναν. Παρά μόνο βέβαια οι άτυχοι πολίτες που εμπιστεύτηκαν τους «ειδικούς», πήγαν να εμβολιαστούν γιατί τους έταξαν «ελευθερία» και δυστυχώς κατέληξαν με θρομβώσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα πως η εισήγηση της Επιτροπής θα είναι να χορηγείται πλέον μόνο στους άνω των 55 ετών το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Τέλος, δημιουργείται και το εύλογο ερώτημα για το τι θα γίνει με όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και περιμένουν να κάνουν τη δεύτερη δόση, καθώς όπως είπε ο Μάριος Θεμιστοκλέους δεν πρέπει να γίνεται η δεύτερη δόση με άλλο εμβόλιο (εκτός εξαιρέσεων). Οι «ειδικοί» θα τους εμβολιάσουν με AstraZeneca, παρόλο που παραδέχονται πως είναι λάθος ή θα αποφασίσουν τελικά πως δεν υπάρχει πρόβλημα να γίνεται η δεύτερη δόση με άλλο εμβόλιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 18:00 και θα συμμετάσχει και η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, μαζί με τον Βασίλη Κικίλια.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Θαυμάστε τις φάτσες των Αράβων Ισραηλιτών που μας εςτειλαν. Τρελάθηκε ο ο Νετσνιαχου να τους Ξεφοτωθει!!Γιατι? ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ. ΚΑΘΑΡΗ! ΚΑΘΑΡΗ σίγουρα οχιΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΓΗΝΑΝΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 640, ειναι μπασταρδοι Εβραιοι. ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΞΑΝΘΟΥΣ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ, 2 μέτρα?? ΙΣΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ!!Και τώρα αυτοί οι Καζαροι θέλουν να κυβερνήσουν τον Πλανιτη!Ζ,ζθελουν να εξοντώσουν 7 δις ανθρώπων, για να μην εχουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ να αναμυγνιωντε με τις άλλες ράτσες, και να μηνουν ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ ΚΑΘΑΡΗ!Μονον στα όνειρα αυτών των μπασταρδων!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications