ΈΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση των «ειδικών» για τα εμβόλια! Δεν κρύβονται άλλο κάτω από το χαλί οι παρενέργειες!

Πιθανή αλλαγή των ορίων ηλικίας μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά...Τι λέει το υπουργείο Υγείας Ανησυχία και έντονο προβληματισμό προκαλούν τα περιστατικά θρομβώσεων που σημειώθηκαν στην χώρα μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, με θανάτους και εισαγωγές στην εντατική.

Ιδιαιτέρως, ο προβληματισμός για το αν το εμβόλιο της AstraZeneca ευθύνεται για τα περιστατικά θρομβώσεων που έχουν καταγραφεί, μεγαλώνει. Και πολλοί είναι εκείνοι που είτε αλλάζουν το ραντεβού του εμβολιασμού τους, είτε ακυρώνουν τον εμβολιασμό ή την δεύτερη δόση.

Ακόμα και η Ματίνα Παγώνη ανέφερε πως «σπάνε τα τηλέφωνα» από προβληματισμένους πολίτες που ζητούν απαντήσεις και διαβεβαιώσεις. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ υπερασπίστηκε τον εμβολιασμό αλλά δεν απέκλεισε τις επόμενες μέρες, κιόλας, η Επιτροπή Εμβολιασμού να αλλάξει τα όρια ηλικίας για το συγκεκριμένο σκεύασμα.

Οι πληροφορίες ήδη από χθες ανέφεραν ότι επανέρχεται η συζήτηση για την αλλαγή- και πιο συγκεκριμένα για την αύξηση- των ηλικιακών ορίων όσον αφορά στον εμβολιασμό με AstraZeneca, που επί του παρόντος δεν γίνεται μόνο σε όσους είναι κάτω των 30 ετών.

Ωστόσο, πηγές του υπουργείου Υγείας δεν επιβεβαιώνουν επισήμως τις πληροφορίες περί αλλαγών και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν απλώς συστάσεις ή να εκδοθεί μια καθησυχαστική ανακοίνωση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications