«Να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις! Γίνονται τρελά καραγκιοζιλίκια. Δεν θα αφήσω τον γιο μου να πάει» – (vid)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε την Πέμπτη (08/04) για το παιδί του, τονίζοντας πως «δεν θα το αφήσει να παρελάσει», και για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου.

«Είναι πολύ εύκολο να είσαι γονιός, δεν βρίσκω κάποια δυσκολία»
Ο παρουσιαστής δήλωσε στην εκπομπή «TikTalk», με τον Αντώνη Σρόιτερ, στον ALPHA ότι για εκείνον «είναι πολύ εύκολο να είσαι γονιός, δεν βρίσκει κάποια δυσκολία, δεν χρειάζεται να πας σε σχολείο».

Παρ’ όλα αυτά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος διευκρίνισε πως ίσως να έχει αυτή την άποψη επειδή ο μικρός Γιώργος «είναι μικρός» και ενδεχομένως εκείνος να είναι «καλός γονιός».Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Είμαι λίγο αυστηρός σαν μπαμπάς. Τηρώ τους κανόνες. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες. Έτσι πιστεύω. Τους κανόνες πρέπει να τους ακολουθώ πρώτα εγώ. Είμαι πειθαρχημένος. Στενοχωριέμαι πολλές φορές αν δω να αντιδρά και θυμώνω. Δεν θέλω να θυμώνω.
Συνεννοούμαστε. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Με τρομάζει η εφηβεία».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο Γιώργος, που είναι 7,5 ετών, βίωσε ερωτική απογοήτευση(!) όταν ένα κοριτσάκι τού είπε πως «αγαπά άλλον».

«Πρέπει να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξέφρασε την άποψή του και για τις μαθητικές παρελάσεις, τασσόμενος υπέρ της κατάργησής τους, και πρόσθεσε πως «γίνονται τρελά καραγκιοζιλίκια».Μάλιστα, ο παρουσιαστής διευκρίνισε:

«Τα παιδιά δεν έχουν λόγο να παρελαύνουν στρατιωτικά.

Ο γιος μου δεν θα παρελάσει, δεν θα τον αφήσω, δεν θέλω. Μπορεί ο κάθε δήμος να φτιάξει ένα μνημείο, όπου οι καλύτεροι μαθητές θα πηγαίνουν να καταθέτουν στεφάνια, να βγει και ένας λόγος και τελείωσε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications