Οργή των «συνεργατών» της “εγκληματικής οργάνωσης” για τη δήλωση Μητσοτάκη:Απαράδεκτο να παραπληροφορεί τον λαό(!)

Καμιά σωτηρία ! εκτός και φαγωθούν μεταξύ τους οι μοχθηροί ανά την εμφύλιο:Τις οργισμένες αντιδράσεις γιατρών που δίνουν "καθημερινά μάχη" (χαχαχα) στις εφιαλτικές εφημερίες των νοσοκομείων (αχαχαχα ξάνα) προκάλεσε η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη συνέντευξή του στο Star.

Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν», τη στιγμή που οι ΜΕΘ παρουσιάζουν πληρότητα 100% ενώ τουλάχιστον 2 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους περιμένοντας να βρεθεί κρεβάτι.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας με ανακοίνωση – καταπέλτη, καταθέτει νούμερα και στοιχεία των νοσοκομείων Αττικής, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη και αδίστακτη παραπληροφόρηση των πολιτών, ενώ προσθέτει ότι πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε επίταξη ιδιωτικών κλινικών.

Η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μιας και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν.»

Χθες σε ζωντανή τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης δήλωσε μεταξύ άλλων (σύμφωνα με τον σχετικό υπότιτλο του ίδιου του καναλιού) «δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν».

Λίγο πριν την τηλεοπτική συνέντευξη, χθες το βράδυ 7/4/21, στην επίσημη λίστα αναμονής για διακομιδή σε ΜΕΘ υπήρχαν στα νοσοκομεία της Αττικής και των γύρω περιοχών 113 βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Οι 82 από αυτούς ασθενείς πάσχοντες από Covid – 19, εκ των οποίων οι 37 περιμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ σε κοινούς θαλάμους και πρόχειρους αναπνευστήρες, για χρονικό διάστημα τριών ημερών και πάνω.

Αυτή άλλωστε είναι η καθημερινή εικόνα όλες τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι απαράδεκτο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας να παραπληροφορεί τόσο αδίστακτα τον ελληνικό λαό.

Η κυβέρνηση έστω και τώρα πρέπει να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες της, να αφήσει τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και να ανταποκριθεί στα αιτήματα που έχει διατυπώσει η ΟΕΝΓΕ εδώ και πολλούς μήνες για άνευ όρων επίταξη των ιδιωτικών θεραπευτηρίων και για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με μόνιμες προσλήψεις, εξοπλισμό και υποδομές» καταλήγουν.

----

Για άνευ όρων επίταξη των ιδιωτικών θεραπευτηρίων: να φάνε όλοι ! ποιος ο λόγος να πληρώνεις ΙΚΑ ΟΓΑ και όλα τα σχετικά πόσο δε εφορία αφού η δημοκρατία ούτε δωρεάν υγειά σου παρέχει?

Εξοπλισμό και υποδομές? όταν αγοράζουν μηχανήματα σε τριπλη τιμή (επίσης για να φάνε όλοι) και μετα τα παρατάνε στα μπουντρούμια των νοσοκομείων τι ειναι?

Και επειδή όλα τα νοσοκομεία ακολουθούν κατα γράμμα ότι τους λέει ο ΠΟΥ γίνονται άμεσα «συνεργάτες» της “εγκληματικής οργάνωσης” ονόματι " ΠΟΥ " που ιδρύθηκε απο συμμορίτες το 1945 και επίσημα το 1948, για να αποκρύψουν την μεγαλύτερη τους συνωμοσία και οχι για την διεθνή δημόσια υγεία, μια φορά ειπε και κατι σωστό ο εικονιζομενος (μάλλον του ξέφυγε ) και τα αγρίμια που παριστάνουν τους ειδικούς ξεσηκώθηκαν, αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον το 40% του πληθυσμού ειναι μοχθηροί και οι ίδιοι....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications