O «πολιτισμός» στην Γη  2000 χρόνια  μετά εισβολή   :  Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός είναι για 46η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας και οι παίκτες του το πανηγύρισαν έξαλλα στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν από τον Παναθηναϊκό αλλά έκαναν την ανατροπή, νίκησαν με 3-1 και κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο, με τους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς να στήνουν το δικό τους πάρτι. Από το οποίο δεν έλειπαν και τα καπνογόνα, με τον Χασάν και τον Βαλμπουενά να πανηγυρίζουν με αυτά.

Η άλλη όψη που φαίνεται εντελώς παράλογη και πέραν κάθε έννοιας λογικής από δήθεν λογικά οντά:

Καλά αυτοί που παίρνουν χιλιάδες ευρώ για να κλωτσάνε μια μπάλα,οι άλλοι που δεν έχουν κανένα όφελος το βλέπετε λογικό να φανατίζονται με ομάδες και να σφάζονται στα καφενεία? προφανώς το βρίσκουν λογικό οι περισσότεροι ... οπως βρίσκουν λογικό να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και το θεωρούν και σοβαρό θέμα , νομίζοντας οτι ειναι των "αρχαίων Ελλήνων" ενώ το δημιούργησαν τέκτονες στην Αγγλία αντιγραφοντας ένα αρχαίο παιχνίδι, και το παιχνίδι έπαψε να ειναι παιχνίδι και κατάντησε εργαλείο πνευματικής παρακμής των μαζών.

Μονό από αυτό το γεγονός φαίνεται πόσο εύκολα μπορείς να φανατίζεις όλες αυτές τις ορδές δήθεν "λογικών όντων" προς όφελος σου, οχι μονο με ομάδες αλλα με κόμματα θρησκείες ακόμα και χώρες, εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει το δόγμα ....

Και η ιστορία ειναι γεμάτη από ορδές χρήσιμων δογματικών ηλίθιων και μοχθηρών ταυτόχρονα ....O «πολιτισμός» στην Γη 2000 χρόνια μετά εισβολή έχει υποπέσει σε τοσο χαμηλό νοητικό επίπεδο που οποιος δεν ακολουθεί το κοπάδι των πολιτισμένων ηλίθιων με πτυχία φαίνεται ο κακός στον όχλο....

Αυτά όλα των εισβολέων στην Γη θα καταργηθούν όταν γυρίζει ο χρόνος , συμπεριλαμβανομένου της δημοκρατίας τους και των μονοθεϊστικών θρησκειών τους, αλλα για να γίνει αυτο πρώτα πρέπει να αφανιστεί τουλάχιστον τα 2/3 του πληθυσμού στην Γη το οποίο προέρχεται από τους εισβολείς και μαγαρίζει το υπόλοιπο. Αλλά αυτά φαίνονται χαζομάρες γελοίες θεωρίες συνωμοσίας και μη σοβαρά για πολλούς, που οι ίδιοι δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτα άλλο πέραν απο αυτά που τους έμαθαν, με αποτέλεσμα να χλευάζουν οτι δεν μπορεί να κατανοήσει η μειωμένη αντίληψη τους, δηλαδή ειναι και μοχθηροί αφού προέρχονται από το κακό , ακριβώς για αυτό έβγαλαν την φράση "θεωρίες συνωμοσίας" (μεταξύ άλλων), για να την παπαγαλίζουν όλοι αυτοί εκ πονήρου ώστε να ρίχνουν στο επίπεδο τους και τους γύρους τους, διάβολος = αυτός που προσπαθεί να διαβάλλει τους ανθρώπους, το πνεύμα του κακού, και επιβεβαιώνουν τους εισβολείς όταν μιλάνε για χρήσιμα γκοιμ του Γιαχβέ και ο νοών νοείτω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications