Ένα UFO «παρέλυσε» ένα στρατιωτικό αεροπλάνο στα 40.000 πόδια, σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της CIA

Οι ορδές ηλίθιων που ονομάζονται σκεπτικιστές ενώ ο σωστός όρος ειναι σκοταδιστές έχουν κρυφτεί στις σπηλαίες τους, τους τελευταίους μήνες υπήρξαν μια σειρά από επίσημες αποκαλύψεις για τα UFO . Η τελευταία έγινε από τον James Woolsey, πρώην διευθυντή της CIA (1993-95), και είναι μια συνάντηση UFO που είναι πέρα από κάθε εξήγηση… εκτός αν η εξήγηση είναι «εξωγήινη».

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον συνάδελφό (ερευνητή) John Greenewald από την ιστοσελίδα The Black Vault. Μεταξύ άλλων ζητημάτων, όπως η δολοφονία του JFK και ο ψυχρός πόλεμος, προέκυψε το ζήτημα των UFO και υποθέσεις που έχουν διαρρεύσει στο κοινό πρόσφατα, όπως τα βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ έχουν εγγραφεί σε άγνωστα αντικείμενα.

"Με την πάροδο των ετών υπήρξαν γεγονότα, που συνήθως περιελάμβαναν κάποιο είδος αντικειμένου με δομή παρόμοια με αυτήν ενός αεροπλάνου. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπήρχε κάτι σε όλα αυτά, φαινόταν πάντα πολύ μακριά ", δήλωσε ο Woolsey, αναφερόμενος στον σκεπτικισμό που είχε στην αρχή για το θέμα.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι υπάρχουν περιπτώσεις που άλλαξαν την άποψη και τη γνώμη του. "Υπήρχε μια περίπτωση όπου ένα αεροπλάνο ενός φίλου μου σταμάτησε στα 40.000 πόδια και δεν μπορούσε να συνεχίσει να λειτουργεί σαν ένα κανονικό αεροπλάνο."

Ένα αεροπλάνο «παρέλυσε» στον αέρα από κάτι το ανεξήγητο. Ο πρώην διευθυντής της CIA είπε ότι δεν έχει ιδέα τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό, αλλά στη συνέχεια υπαινίχθηκε ότι αυτό που ανέφερε δεν είναι η μόνη περίπτωση.

«Υπήρξαν αρκετά πράγματα όπως αυτό που έχουν συμβεί, οπότε νομίζω ότι θα υπάρξει πολλή εξέταση του τι συμβαίνει. Δεν είμαι τόσο επιφυλακτικός όσο πριν από λίγα χρόνια, για να το θέσω ήπια, αλλά κάτι σοκαριστικό συμβαίνει που εκπλήσσει “έξυπνα αεροσκαφη” και έμπειρους πιλότους", είπε.

Σημείωση: Οι μάζες δεν έχουν ιδέα για το μέγεθος της συνωμοσίας και των επιπτώσεων όλων αυτών, που νομιζουν ότι δεν τους άφορα και ζουν στο μικρόκοσμο τους, βίντεο με ένα κομμάτι της συνέντευξης του

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications