Εναρξη εισβολής; Ρώσοι: Oυκρανικό drone σκότωσε άμαχο πληθυσμό -   (βίντεο)

Ένα κοριτσάκι 5 ετών σκοτώθηκε από χρήση ουκρανικού UAV αναφέρουν οι Ρώσοι “φωτογραφίζοντας” τα τουρκικά Bayraktar TB2 ενώ ένας Ουκρανός στρατιώτης σκοτώθηκε καθώς πάτησε νάρκη η οποία και τον ανατίναξε στη γραμμή επαφής με το Ντονέτσκ στην Αν. Ουκρανία.

Ρώσοι: Σκοτώθηκε κοριτσάκι 5 ετών από ουκρανικό drone
Σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ρωσικά ΜΜΕ έχουν πολύ ψηλά στην θεματολογία τους τον θάνατο κοριτσιού 5 ετών από ουκρανικό drone στο Ντονέτσκ. Είναι αυτή η αφορμή της νέας ρωσικής εισβολής;

Το περιστατικό λένε ότι συνέβη στην περιοχή Oleksandrivka, ένα χωριό μεταξύ Marinka και νοτιοδυτικά προάστια του Ντονέτσκ.
Οι Ρώσοι μιλούν ξεκάθαρα για χρήση UAV Bayrakltar TB2 καθώς αναφέρουν πως “ουκρανικό UAV πέταξε και βομβάρδισε περιοχή του Ντονέτσκ. Εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν δύο πολίτες . Ως αποτέλεσμα της πράξης τους σκοτώθηκε ένα κοριτσάκι γεννημένο το 2016 και τραυματίστηκε μια γυναίκα γεννημένη το 1954 η οποία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο”.

Στα 25 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα οι Λευκορώσοι
Στα 25 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα βρίσκονται οι Λευκορωσικές δυνάμεις σε μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη καθώς αργά χτες το βράδυ συνεχίστηκαν οι μετακινήσεις δυνάμεων.

Στρατιωτικές φάλαγγες εντοπίστηκαν στην περιοχή Ohovo και στην πόλη Gomel μια “ανάσα” από τα σύνορα με Ουκρανία
Αργά χτες το βράδυ διατάχθηκε και αιφνιδιαστική άσκηση Λευκορώσων Αλεξιπτωτιστών οι οποίοι προσγειώθηκαν στην περιοχή Brestsky μόλις 30 χλμ από την Ουκρανία και 3 από την Πολωνία.
Επιπλέον, δύο ρωσικά αεροσκάφη Il-76 με δυνάμεις της 38ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας των Φρουρών προσγειώθηκαν στην περιοχή Baranovichi στην Λευκορωσία, 130 χλμ από τα ουκρανικά σύνορα.

Εντοπίστηκαν ρωσικοί S-300 κοντά στα ουκρανικά σύνορα
Ρωσική στρατιωτική φάλαγγα με αντιαεροπορικά συστήματα S-300 εντοπίστηκε κοντά στα ουκρανικά σύνορα ως μέρος άσκησης ετοιμότητας της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας.
H Ρωσία συνεχίζει την μεταφορά δυνάμεων με σβησμένα διακριτικά μονάδας, περιοχής όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίεςΤαυτόχρονα εντοπίστηκε νέα ανάπτυξη ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή της Κριμαίας.

Ουκρανία: «Θα αρχίσουμε να συμμετέχουμε σε αποστολές του ΝΑΤΟ στην Αν Μεσόγειο και Ιράκ»
Τη συμμετοχή της Ουκρανίας σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στην ανατολική Μεσόγειο και το Ιράκ, προανήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας συνταγματάρχης Andriy Pavelko.
Όπως είπε οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας πρόκειται να συνδράμουν με ναυτικές μονάδες του ΝΑΤΟ στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και στο Ιράκ, όπου η συμμαχία θέλει να αυξήσει την παρουσία της εκεί από τους 500 περίπου στρατιώτες που διατηρεί εκεί στους 4.000 και οι οποίοι θα αναλάβουν την εκπαίδευση των δυνάμεων του Ιράκ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications