Ινδιάνικη ιστορία για ένα «πλοίο» με πλάσματα από τα άστρα που έπεσε από τον ουρανό

Tο φαινόμενο UFO υπήρχε καθ 'όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας και εξωγήινοι κρύβονται με τα ονόματα πολλών θεών ή προσκεκλημένων από τον ουρανό, οι οποίοι αναφέρονται σε λαϊκούς μύθους και θρύλους σε όλο τον κόσμο.

Οι Αμερικανοί Ινδιάνοι έχουν παρόμοιους μύθους, και μερικοί από αυτούς είναι σχετικά πρόσφατοι, δηλαδή εμφανίστηκαν στον εικοστό αιώνα.

Ο Hardy Sikkiller Clark προέρχεται από τις ινδικές φυλές των Cherokee και Choctaw και η κύρια ειδικότητά του είναι καθηγητής ιστορίας Ινδιάνων στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα. Ο Clark ερευνά την ιστορία των Ινδιάνων και την τρέχουσα κατάσταση τους, καθώς και τους μύθους και τους θρύλους τους, μερικοί από τους οποίους έχουν εξωγήινα θέματα.

«Ιστορίες σαν αυτές διαφέρουν ανάλογα με τις φυλετικές ομάδες, οπότε είναι δύσκολο να πούμε αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι ιστορίες είναι πραγματικά πολύ περίεργες. Μερικές από αυτές λένε ρητά ότι μπορείς να πετάξεις στον ουρανό και ταξιδεύεις σε ένα "πλοίο" στο Γαλαξία, και όταν πεθαίνεις, βρίσκεστε σε κάποιο μέρος, το οποίο είναι επίσης στον Γαλαξία μας. Και γενικά, υπάρχει μια γενική ιδέα ότι ο χώρος παίζει μεγάλο ρόλο στο θάνατο και στη μεταθανάτια ζωή ενός ατόμου και ότι στην πραγματικότητα οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ πραγματικά. Απλώς πηγαίνουν σε κάποια άλλη διάσταση και μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ζωντανούς από εκεί », λέει ο Clark.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν πολλοί μύθοι στα αρχεία του που λένε για τους "Star People"( ανθρώπους από τα άστρα) ή οντότητες που ήρθαν από τον ουρανό πετώντας σε "σκάφη" και δίδαξαν στις ινδικές φυλές σοφία. Και υπάρχουν ακόμη ιστορίες ότι αυτές οι οντότητες μπορούσαν να κάνουν σ@ξουαλική επαφή με ανθρώπους.

Σπάνια περιγράφονται άμεσα ως εξωγήινοι από το διάστημα, ως επί το πλείστον αναφέρονται ως πνεύματα ή θεοί που ήρθαν στους Ινδούς από άλλο βασίλειο.

Ο Hardy Sikkiller Clark έγραψε ακόμη και ένα βιβλίο για τέτοιες ιστορίες, που ονομάζεται Encounters With Star People: Untold Stories of American Indians.

Η ιστορία, η οποία ειναι παρακάτω, της αφηγήθηκε ένας Ινδός που ονομάζεται Harrison, μέλος μιας από τις φυλές από τις βόρειες πεδιάδες της Αμερικής. Αυτή η ιστορία συνέβη το 1945, δηλαδή δύο χρόνια πριν από το περιστατικό του Roswell

Ο Harrison ήταν μόλις 12 ετών εκείνη την εποχή. Ένα βράδυ καθόταν στο σπίτι του παππού του, όταν και οι δύο άκουσαν ένα έντονο θόρυβο σαν σεισμός, κοίταξαν έξω απο το σπίτι τους και είδαν τα άλογά τους να τρέχουν από το φόβο.

Το πρωί, ο παππούς του πήγε να ψάξει τα άλογα, αλλά σύντομα επέστρεψε στο σπίτι ανήσυχος. Το αγόρι τον ρώτησε τι είχε συμβεί και του είπε μόνο να τον ακολουθήσει. Περπατούσαν λίγο στο χωράφι και εκεί ο παππούς τον έδειξε ένα μεγάλο φρέσκο κρατήρα στο έδαφος, στο κάτω μέρος του ήταν ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο με ανοιχτό άνοιγμα στο πλάι. Το αντικείμενο φαινόταν να έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, σαν να είχε πέσει από μεγάλο ύψος.

Ο Harrison και ο παππούς του στη συνέχεια στάθηκαν στην άκρη του κρατήρα για αρκετά λεπτά, χωρίς να ξέρουν τι ειναι και χωρίς να λένε μια λέξη. Στη συνέχεια, ο παππούς του αγοριού τελικά κατέβηκε στον κρατήρα.

Παράξενα πλάσματα μπορούν να παρατηρηθούν συχνά σε αρχαία σπηλαιογραφίες ,αυτές είναι εικόνες εξωγήινων, που οι Ινδοί θεωρούσαν θεούς.

Αργότερα είπε ότι όταν κοίταξε μέσα στο αντικείμενο, είδε πολλά ανθρωποειδή πλάσματα, τα οποία ήταν πολύ ψηλά, τουλάχιστον 2,5 μέτρα. Ήταν ντυμένα με πράσινες φόρμες και το δέρμα στις ελεύθερες περιοχές του σώματός τους ήταν ημιδιαφανές, έτσι ώστε μέσα από αυτό να βλέπει κανείς αιμοφόρα αγγεία.

Τα μάτια αυτών των πλασμάτων είχαν απροσδιόριστο χρώμα, καθώς άλλαζαν συνεχώς το χρώμα. Τα πλάσματα ηταν πολύ έκπληκτα στην θέα του ανθρώπου και μάλιστα φοβήθηκαν. Προσπάθησαν να απομακρυνθούν, και όταν έκανε ένα βήμα προς αυτά και προσπάθησε να τους μιλήσει, ξαφνικά εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, δεν εξαφανίστηκαν εντελώς, Αυτοί οι περίεργοι " άνθρωποι απο τα άστρα" που είχαν δει ο Harrison και η οικογένειά του κοντά στο σπίτι τους ξανα εμφανίστηκαν στην περιοχή . Τα πλάσματα κρατούσαν πάντα απόσταση απο ανθρώπους και εξαφανίζονταν χωρίς κανένα ίχνος στην παραμικρή προσπάθεια των ανθρώπων να τα πλησιάσουν σαν να ειχαν κάποιου είδους καμουφλάζ που τα έκανε αόρατα. Επομένως, οι άνθρωποι εγκατέλειψαν σύντομα τις προσπάθειές τους να τα πλησιάσουν. Απλώς παρακολούθησαν τους " ανθρώπους απο τα άστρα" από απόσταση και είδαν ότι περπατούν στο έδαφος και μαζεύουν κάτι από αυτό - πέτρες, φυτά, σαν να συλλέγουν δείγματα για μελέτη.

Ο παππούς του Harrison προσπάθησε να είναι φιλικός μαζί τους, τους κάλεσε επανειλημμένα να μπουν στο σπίτι, του και τους έδωσε φαγητό αρκετές φορές να το δοκιμάσουν. Και τελικά λειτούργησε - οι εξωγήινοι άρχισαν να έρχονται όλο και πιο κοντά, και έπειτα ήρθαν σε επαφή με τον παππού του Harrison και τον "προσκάλεσαν" να επισκεφτεί ξανά το σκάφος τους, το οποίο εξακολουθούσε να βρίσκεται στο κάτω μέρος ενός μεγάλου κρατήρα.

Τα πλάσματα επικοινωνούσαν με τον παππού του Harrison χρησιμοποιώντας τηλεπάθεια. Όταν επιβιβάστηκε στο σκάφος τους, του είπαν για το «βασίλειό» τους, το οποίο περιέγραψαν ως ένα πολύ ξηρό και έρημο μέρος με ένα σκληρό κλίμα. Εξαιτίας αυτού, οι εξωγήινοι αναγκάστηκαν να ζήσουν σε υπόγειες πόλεις με μεγάλους θόλους.

Είπαν ότι επισκεπτονται τη Γη για χιλιάδες χρόνια, αλλά πολύ σπάνια ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους, αλλά τους παρακολούθησαν μελετώντας τους απο απόσταση, όπως οι άνθρωποι μελετούν άγρια ζώα. Επιπλέον, οι "διάστημα- άνθρωποι" είπαν στον παππού του Harrison ότι καθ 'όλη τη διάρκεια των αφίξεων τους στην Γη, μονο δύο από τα σκάφη τους συνετρίβησαν και ότι οι ίδιοι περιμένουν τώρα βοήθεια από ένα μεγάλο μητρικό σκάφος, το οποίο είναι κάπου στο διάστημα. Ενώ ήταν μέσα στο σκάφος τους, ο παππούς του Harrison είδε πολλές παράξενες και περίεργες συσκευές με τεχνολογίες πέρα από την κατανόησή του. Μέτα απο λίγο μια νύχτα η οικογένεια Harrison άκουσε έναν δυνατό θόρυβο, και όταν βγήκαν έξω, είδαν ένα τεράστιο κυλινδρικό αντικείμενο στον ουρανό να αιωρείται πάνω απο τον κρατήρα με το κατεστραμμένο σκάφος. Όταν το πρωί πήγαν σε αυτό το μέρος, δεν υπήρχε κανένα σκάφος ούτε το περίεργο πλήρωμά του στον κρατήρα.

Σύντομα ο στρατός έφτασε σε αυτό το μέρος, κλείνοντας ολόκληρη την περιοχή και κατάσχεσε το σπίτι του παππού του Harrison. Αργότερα κατέστρεψαν το σπίτι και ολόκληρη την γειτονική περιοχή, και σε αυτό το μέρος δημιούργησαν μια τεχνητή λίμνη.
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications