Εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ - Τον «γάζωσαν» με 17 σφαίρες - Οι έξι θανατηφόρες

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, με τους δολοφόνους να τον πυροβολούν 17 φορές, με 6 σφαίρες να του κόβουν το νήμα της ζωής.

Oι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του στην οδό Άννινου 24​ στον Άλιμο και όταν πέρασε από δίπλα τους τον «γάζωσαν» με πάνω από δέκα σφαίρες.

Ο δημοσιογράφος είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επέστρεφε στο σπίτι του. Εκεί ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα, ενώ ο ένας από τους δυο φορούσε στρατιωτικά ρούχα.

Το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.
Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός 19χρονου αγοριού.
Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ελεύθερο Τύπο, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στον ΑΝΤ1, στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Τον Ιανουάριο του 2017, ο Γιώργος Καραϊβάζ σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και λίγο αργότερα ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Star και με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Είχε τη δική του ιστοσελίδα, το bloko.gr.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications