Ο Ντ.Τραμπ δημιουργεί τη δική του πλατφόρμα στο διαδίκτυο: Πετά έξω twitter και λοιπούς

Ο Ντόναλντ Τραμπ σύντομα θα «χρησιμοποιήσει δική του πλατφόρμα» για να επιστρέψει στα social media, δήλωσε σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ έχει αναγκαστεί να παραμείνει σχετικά «σιωπηλός» στο Μαρ α Λάγκο, το θέρετρό του στη Φλόριντα, μετά την απαγόρευση που του επέβαλε το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, για υποκίνηση της βίαιης εισβολής στο Καπιτώλιο.

Πρόσφατα εξέδωσε κάποιες σύντομες και επιθετικές δηλώσεις, τις οποίες πολλοί παρατηρητές παρομοίασαν με παλιά tweet του. Εδώ και καιρό υπάρχουν εικασίες ότι ο Τραμπ μπορεί να επιδιώξει να δημιουργήσει το δικό του τηλεοπτικό δίκτυο. Όμως, ο σύμβουλός του Τζέισον Μίλερ δήλωσε ότι τα social media είναι ο άμεσος στόχος.

Ο Τραμπ «θα επιστρέψει στα social media σε 2-3 μήνες», με «τη δική του πλατφόρμα» η οποία θα «ορίσει εκ νέου το παιχνίδι» και θα προσελκύσει «δεκάδες εκατομμύρια» χρήστες, είπε ο Μίλερ στο Fox News.

Οι συμμορίτες που ελέγχουν Twitter Facebook έβαλαν δικούς δήθεν οπαδούς να κανουν εισβολής στο Καπιτώλιο και μετα κατηγορούσαν τον ίδιο, ότι δηθεν παραβιάζει τους κανόνες Twitter Facebook ενώ οι ίδιοι οχι μονο παραβιάζουν τους κανόνες τους στο Twitter Facebook αλλα και τους ίδιους τους νομούς τους

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications