Καλλιάνος «καρφώνει» το Μαξίμου: «Μας είχαν καταδώσει τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκόπησαν οι αστυνομικοί»

Παραδέχεται «φακέλωμα» του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη ο Γ.Καλλιάνος

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, παραδέχθηκε πως στάλθηκε non paper από το Μαξίμου το οποίο εμπεριείχε τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη.

Χθες είδαμε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη να δίνει στη δημοσιότητα το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε, μία κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, φέρνοντας εκτός ορίων μέχρι και τους δημοσιογράφους των φιλοκυβερνητικών καναλιών. Παρόμοιες δηλώσεις και από τον Μάκη Βορίδη, αλλά και από άλλα στελέχη της ΝΔ, τα οποία αναφέρθηκε στο «βιογραφικό» και στις πολιτικές πεποιθήσεις του νεαρού, κάτι το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτήματα για το πως τελικά γίνεται να έχουν στοιχεία του φακέλου του πολίτη οι βουλευτές του κόμματος.

Απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε: «το non paper είχε το ονοματεπώνυμο του παιδιού. Ότι αυτό το παιδί είχε απασχολήσει στην αστυνομία στο παρελθόν, διότι ήταν ένας εκ των συλληφθέντων στην περίπτωση της διαμαρτυρίας υπέρ του Δ.Κουφοντίνα στο υπουργείο Υγείας στο παρελθόν. Και προφανώς δεν ήταν ένας εκ των οικογενειαρχών που είπανε ότι πήγανε οι αστυνομικοί και έδερναν τους οικογενειάρχες».

«Τα κόμματα δίνουν πληροφορίες στους βουλευτές τους. Είναι θέμα βουλευτή το τι θα χρησιμοποιήσει και το τι θα βγάλει στον αέρα, κάποια πράγματα είναι να μην λέγονται δημόσια», πρόσθεσε ο Γ.Καλλιάνος, παραδεχόμενος ουσιαστικά πως ο Κυρανάκης διάβασε το «σκονάκι» που είχε από το Μαξίμου.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι είδαμε το πρόσωπο του παιδιού στα βίντεο. Παρόλα αυτά σε ερώτηση στου Γιαννούλη για το πως έχει το Μαξίμου στοιχεία του πολίτη δεν έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση και αναφέρθηκε στην περιστατικό με τον Δρίτσα.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες ερωτήθηκε και η Α.Πελώνη για το non paper και απάντησε με τα εξής: «Υπάρχουν πρόσωπα γνωστά και πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα»
Δείτε όσα είπε o Γ.Καλλιάνος:

Δείτε όσα είπε η Α.Πελώνη:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications