Περίεργες πληροφορίες και εικόνες για πόλεις στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης  (vid)

Παρόλο που το φεγγάρι της Γης φαίνεται θαμπό και άψυχο, ορισμένοι ερευνητές και πληροφοριοδότες και μέσα απο την NASA λένε ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να κατοικούν εκεί. Παρόλο που οι διαστημικές υπηρεσίες επίσημα λένε ότι η Σελήνη είναι ένα άψυχο μέρος

Δεν θα ασχοληθούμε καν σε αυτο το post με δεκάδες η και χιλιαδες περίεργες παρατηρήσεις από το μεσαίωνα για φώτα στην σελήνη κτλ, ούτε ότι οι συμμορίτες της NASA οχι μονο σκηνοθέτησαν την γνωστή αποστολή για να μην δείξουν πλάνα Live και δουν οι μάζες αυτα που δεν έπρεπε να δουν, ούτε οτι πήγαν και έριξαν πυρηνικά για να εξαφανίσουν τα στοιχειά στην επιφάνεια "του πρώην σπίτι τους", καθώς η σελήνη ήρθε στην Γη απο άλλου, και προκαλεσε και το κατακλυσμό, και αυτο σημαίνει οτι προφανώς ειναι ένα είδος σκάφους..Και όλως τυχαίως όλα "δένουν" μεταξύ τους, από την εμφάνιση της και μετά άρχισε η εισβολή στην Γη και εμφανίστηκαν οι σημιτικές φυλές γύρω στο 1000 πΧ και άρχισε η αλλαγή της απο παράδεισο σε ένα είδος κόλασης.

Πόσο τυχαίο ειναι ότι την εποχη που έγιναν κάποιες περίεργες αποστολές στην σελήνη διευθυντής της NASA ήσαν την γνωστής φυλής? θα βαλουν τα ορκ τους να πουν για για θεωρίες συνωμοσίας, ότι αλήθεια βγαίνει και βρίσκονται αυτοι απο πίσω ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" δηλαδή αλήθεια, οπως η δολοφονία του Κέννεντι απο αυτούς μιας και απο τοτε καθιέρωσαν αυτήν τον γελοία φράση,που στα μυαλά η μάλλον καλυτερα στους κατώτερους νοητικά και πνευματικά έχει γίνει συνώνυμο του ψέματος το "θεωρίες συνωμοσίας" πιστεύουν δηλαδή οτι δεν υπάρχουν συνωμοσίες(!), εντάξει μονο να μιλάς με τέτοιους σε ρίχνουν στο επίπεδο τους, και κάπως έτσι βυθίστηκαν στο Matrix όλοι. Όπου ορκ η αλλιως γκοιμ η γκοχιμ = δούλοι και δημιουργία των ερπετών που ο σκοπός της γέννησης τους στην Γη ειναι για να τους βοηθήσει να την κατακτήσουν εκ των έσω, αλλα αυτά ειναι πολύ προχωρημένα για αμόρφωτους με πτυχία, ειναι σαν να μιλάς σε παιδιά του νηπιαγωγείου, αλλα γιαυτό ξαφνικά τους πήρε ο πόνος για το κλήμα και λένε συνεχεία για κλιματική αλλαγή , το άλλο όμως δεν σας το είπαν: οτι σας βλέπουν ολους ως παράσιτα στο νέο τους σπίτι !

Πουθενά στα αρχαία κείμενα (που δεν έχουν αλλοιωθεί από αυτούς τους "επαναστάτες" και κατακτητες της Γης) η σελήνη δεν περιγράφεται ως κάτι το κάλο , και μαντέψτε ποιοι κανουν τελετές προς την σελήνη , τέλος ενδείξεις από αναφορές σε αρχαία ελληνικά κείμενα μας λένε ότι κάποτε η Σελήνη δεν υπήρχε στον ουρανό....-Οβίδιος «… οι Αρκάδες κατείχαν τη χώρα τους πριν από τη γέννηση του Διός» και «το γένος τους είναι παλαιότερο από την Σελήνη».

Και τώρα, οι δορυφορικές εικόνες της NASA που τραβήχτηκαν από το Lunar Orbiter μεταξύ του 1966 και του 1967 έριξαν φως στο σκοτεινό πρόσωπο της σελήνης και φαίνεται να δείχνει δομές. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πιθανώς εκατοντάδες και μοιάζουν με άσπρες κουκίδες στην επιφάνεια της Σελήνης.

Οι μυστηριώδεις εικόνες που τραβήχτηκαν δημοσιεύτηκαν σε ένα βιβλίο με τίτλο "Φωτογραφικός Άτλας της Σεληνιακής επιφάνειας της σκοτεινής πλευράς της Σελήνης".

Ο ερευνητής Scott Waring ανέλυσε αυτήν και άλλες εικόνες από τους δορυφόρους της NASA και πιστεύει ότι έχει εντοπίσει τρεις τύπους κτιρίων στην επιφάνεια της Σελήνης.Το πρώτο είναι τα μεταλλικά κτίρια που έχουν γωνίες όπως τα ανθρώπινα κτίρια, αλλά αυτά είναι πάντα μικρότερα σε σύγκριση με τα άλλα δύο.

Δεύτερον είναι τα λευκά κεραμικά κτίρια. Αυτά έχουν μαύρα παράθυρα, αλλά η επιφάνεια του κτιρίου είναι τόσο γυαλιστερή που το φως φαίνεται να αντανακλάται στην επιφάνεια τους. Το σχήμα του είναι συνήθως στρογγυλό ή οβάλ, ποτέ με αιχμηρές γωνίες, πάντα με λείες άκρες.

Τρίτον είναι τα σκοτεινά κτίρια. Αυτές είναι οι πιο ασυνήθιστες και μοιάζουν με βιομηχανικές ή ζωντανές δομές. Είναι απλά μαύρες, δηλαδή δεν έχουν ανακλαστικές επιφάνειες. Είναι τεράστιες, με μήκος έως εκατοντάδες χιλιόμετρα . Μερικά ειναι σαν σήραγγες και έχουν συχνά μικρά κτίρια κοντά στις εισόδους τους .

Ο Waring λέει ότι ο δορυφόρος Lunar Orbiter μας έδωσε μια πανοραμική θέα της μερικώς φωτισμένης πλευράς της Σελήνης που δεν είναι ποτέ ορατή στη Γη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications