Καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» - Σιγά να μην υπήρχαν και εκεί οι γνωστοί (!)

Άλλη μια αποκάλυψη προκαλεί σοκ..γράφουν σε μια έγκυρη πηγή τους, το σοκ ειναι πως ειναι δυνατόν εκατομμύρια των εκατομμυρίων να έχουν εξαπατηθεί και μην σκέφτονται ούτε τα αυτονόητα? και αν τους πεις κάτι σχετικό με όλα αυτά (και για τον άλλον που δίκασαν ) λένε για θεωρίες συνωμοσίας όπως έχουν εκπαιδευτεί (και αν τους ρωτήσεις τι πάει να πει θεωρίες συνωμοσίας και γιατι ακυρώνεις κατι με μια μασονικη φράση δεν ξέρουν να απαντήσουν, λογική αχιβάδας έχουν όλοι αυτοί που αναπαραγουν αυτη την φράση ) , η άλλοι λενε οτι δεν τους άφορα, και δεν ασχολούνται με μεταφυσικά θέματα, επειδή λοιπόν δεν ασχολούνται με τέτοιες "χαζομάρες" αφου έτσι θεωρούν αυτα τα θέματα οι "έξυπνοι" (οι αρχαίοι ηταν ηλίθιοι για αυτούς που μονο τέτοια θέματα τους αφορούσαν) κατέληξαν να βλέπουν μονο τα αποτελέσματα όλων αυτών που έχουν πλήρη άγνοια και πολλές περιπτώσεις να τα "λούζονται" ...

Άλλη μια αποκάλυψη προκαλεί σοκ.. Έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος τραυματιοφορέα εργαζόμενου στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, μετά από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με το OPEN έχει διαταχθεί και έχει γίνει ΕΔΕ, με το πόρισμα να αναφέρει ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ ο συγκεκριμένος εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή από τα καθήκοντά του από την περασμένη Πέμπτη και αύριο περνάει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Μόλις ολοκληρωθεί και το Πειθαρχικό, οι φάκελοί του όπως και της ΕΔΕ θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία και στην Υγειονομική Περιφέρεια. Το Υπουργείο Υγείας έχει ενημερωθεί σχετικά, διαμηνύοντας ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications