Μυστηριώδεις ιστορίες μετενσάρκωσης της 11ης Σεπτεμβρίου σε μικρά παιδιά

Η 11η Σεπτεμβρίου 2001 είναι μια ημερομηνία που έχει χαραχθεί για πάντα στο μυαλό εκείνων που είδαν απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ πώς οι δίδυμοι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου κατέρρευσαν με φλόγες και μετατράπηκαν σε συντρίμμια αφού οι τρομοκράτες δήθεν έριξαν αεροπλάνα σε αυτά(οι τρομοκράτες οχι αυτοί που είπαν τα ΜΜΕ τους και αγαπημένες έγκυρες πηγές για πόλλους αλλα οι διεθνείς συμμορητές, γιαυτό τσιρίζουν για θεωρίες συνωμοσίας και έχουν περασει στα μυαλα κοιμισμένων και πνευματικά κατώτερων αυτήν μασονικη φραση ως συνώνυμο του ψέματος η ως ανύπαρκτο γεγονός η μιας πληροφορίας, επειδή ότι αποκαλούν αυτοί "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι αλήθεια, τοσο εύκολα χειραγωγούν τα μυαλά εκατομμυρίων οχι μονο με ψέματα αλλα ακόμα και με φράσεις), άλλα το θέμα μας ειναι άλλο. H "9/11" λοιπόν έχει κάνει πολλούς να ρωτούν, "Πού ήσουν στις 9/11;"

Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός μικρών παιδιών που γεννήθηκαν χρόνια αργότερα, και η απάντηση τους ειναι "Σε αυτα τα κτίρια πριν καταρρέυσουν." Η επιθεσή κατα της ανθρωπότητας της 11η Σεπτεμβρίου από τους γνωστούς συμμορίτες εμφάνισε ένα μυστικό που οι ίδιοι κρατούν επι αιώνες κρυφό: της μετενσάρκωση σε μικρά παιδιά...Μόνο που τωρα εχουν εκφυλίσει σε τέτοιο βαθμό τους πάντες και υπάρχει τετοια πνευματική παρακμή που ούτε καν ενδιαφέρουν τέτοιες πληροφορίες τεράστιας σημασίας τους περισσοτερους , τους έχουν μάθει και το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας ! ότι και καλα ότι αποκαλούν αυτοί οι συμμορητές έτσι δεν ισχύει (!) τι να πεις σε ηλίθιους που παπαγαλίζουν ως παπαγάλοι ότι τους έχουν μάθει?

Για αυτούς που εχουν μεινει άνθρωποι ακομα αν και ελάχιστοι : Μέτα την περίπτωση τριών παιδιών εδώ, τώρα προστέθηκαν και άλλες ιστορίες :

H Riss White, μίλησε σε ένα βίντεο στο TikTok για ιστορίες μετενσάρκωσης με λεπτομέρειες για το τι συνέβη όταν η κόρη της, η οποία ήταν τέσσερα χρονών το 2018, κοίταξε μερικές φωτογραφίες απο την 11 Σεπτεμβρίου στο Βόρειο Πύργο και είπε, "Έι, μαμά, δούλευα εκεί." (!)

"Είπε ότι εκείνη την ήμερα δούλευε στο πύργο πριν κατάρρευση και το πάτωμα έγινε πολύ ζεστό. Ανέβηκε στο γραφείο επειδή το πάτωμα έκαιγε.. Και είπε ότι αυτή και οι φίλοι της προσπαθούσαν να ανοίξουν μια πόρτα αλλά δεν μπορούσαν να την ανοίξουν, η μονή διέξοδος ηταν να πηδήξουν έξω από τα παράθυρα και πήδηξε και πέταξε σαν πουλί."

Η μάνα της ορκίζεται ότι η κόρη της δεν είχε δει ποτέ ξανα φωτογραφίες την 9/11 και δεν είχε ακούσει τίποτα για αυτό το γεγονός.Το κορίτσι ψυχολογικά ηταν καλα, η κόρη της δεν είναι η μόνη όμως οπως είπαμε πριν, υπάρχουν πολλά παιδιά που λένε ότι δούλευαν στους δίδυμους πύργους και πεθάναν εκεινη την ήμερα, και κάνουν τους γονείς τους να αναρωτιούνται.

Υπάρχουν πολλές παρόμοιες ιστορίες, όπως αυτή της Ρέιτσελ Νολάν, της οποίας ο 4χρονος γιος, ο Τόμας, μιλούσε για την 9/11 ,ηταν πυροσβέστης που πέθανε εκείνη την ημέρα ... Περιέγραψε ένα φορτηγό Ford Johnson R8, το ακριβές μοντέλο του φορτηγού που χρησιμοποιούν οι πυροσβέστες στο Μανχάταν.. Ένας άλλος 4χρονος κοίταξε μια φωτογραφία πριν από την 9/11 ,και έδειξε ένα παράθυρο όπου είπε ότι δούλευε εκεί πριν καταρρεύσουν και ρώτησε την μάνα του: "Μαμά, είμαι ακόμα θαμμένος εκεί"?.

Υπάρχει και 3χρονος "Cade", του οποίου η ιστορία έγινε πολύ γνωστή και περιέχει λεπτομέρειες ισχυρισμών ότι έζησε και πέθανε στις 11 Σεπτεμβρίου ως Robert E. Pattison, το πραγματικό θύμα που εργάστηκε στον 110ο όροφο ενός κτηρίου. Μεταγενέστερη έρευνα βρήκε αντιφάσεις μεταξύ των περιγραφών του Cade και του πραγματικού Robert Pattison έτσι λένε προφανώς για να αποκρύψουν την αλήθεια που αναιρεί αυτα που ιδιοι εχουν μάθει στο κόσμο ώστε να τον ελέγχουν, άσε δε που οι θρησκείες τους πανε περίπατο, και τα γνώριζαν στην αρχαιότητα, από οπου τα έμαθαν και αυτοί και κατέκτησαν το κοσμο ακρίβως για αυτό,ποιος ο λόγος θα θελουν να κατακτήσουν το κόσμο αν ηξεραν οτι θα ζήσουν μονο μια φορά για 100 χρονιά οι συμμορίτες? κοινή λογική αλλα είπαμε απουσιάζει από πολλούς, ακομα και η στοιχειώδες λογική , και ειναι όσα φαμε και όσα αρπάξουμε και δεν εχουν ιδέα οτι θα τα βρουν μπροστά τους αυτά που κάνουν..

Ο διευθυντής της Παιδιατρικής και Οικογενειακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, συμβουλεύει γονείς παιδιών που λένε πράγματα που φαίνεται να έχουν ζήσει άλλες ζωές:"Εάν έχετε παιδιά έχουν κάνει πολλές δηλώσεις για μια άλλη ζωή πριν, συμπεριλαμβανομένων των σωστών ονομάτων και όλων των άλλων, και όλα επαληθεύονται, τότε εκτός απο το να πείτε,είναι θαύμα η μια σύμπτωση ..Δεν μπορείτε να πείτε ότι όλα αυτά ειναι απλά φαντασία."

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications