Στην Αμερική τρία μικρά παιδιά δήλωσαν ότι ήταν στους δίδυμους πύργους και πέθαναν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001!!!
Στην Αμερική τρία μικρά παιδιά δήλωσαν ότι ήταν στους δίδυμους πύργους και πέθαναν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001!!!

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη υπήρξε η πιο τρομακτική επίθεση στην ιστορία της ανθρωπότητας εκ των έσω. Τα αεροπλάνα συνετρίβησαν στους ιστορικούς δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε στους ουρανοξύστες, εστάλησαν πυροσβέστες αλλά δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν. Έγινε το πρωτοφανές κόντρα στους νομούς της φύσης και της λογικής! οι πύργοι κατέρρευσαν ως δια μαγείας ο ένας μετά τον άλλον!(να μην λένε ότι λέμε "θεωρίες συνωμοσίας") και ομάδες διάσωσης σκοτώθηκαν μαζί με περίπου 3.000 άλλους ανθρώπους.

Όπως αναφέρθηκε από διάφορες ελάχιστες ανεξάρτητες ιστοσελίδες στην Αμερική μετά από κάποια χρονιά από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, γεννήθηκαν τουλάχιστον τρία παιδιά, που υποστηρίζουν ότι στις προηγούμενες ζωές τους ήταν υπάλληλοι γραφείων, ή πυροσβέστες που πέθαναν ακριβώς την ημέρα που έγινε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Τόμας Νολάν (Thomas Nolan)
Η ιστορία του περιγράφηκε στην ιστοσελίδα "Μετενσάρκωση μετά τον θάνατο" , η οποία διερευνά τα γεγονότα της μετενσάρκωσης. Όταν ο Thomas ήταν 4 χρονών, ρωτήθηκε τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει και το αγόρι είπε ότι ήθελε να γίνει πυροσβέστης, επειδή προηγουμένως έκανε αυτη την δουλειά. Η μητέρα του Rachel Nolan έμεινε έκπληκτη όταν να άρχισε να της λέει όπως ο ίδιος σηκωνόταν νωρίς το πρωί, πήγαινε στην δουλειά και γυρνούσε στο σπίτι και έβγαλε την στολή του.

Η μητέρα του πίστεψε απλά οτι ήταν φαντασιώσεις της παιδικής ηλικίας, αλλά τότε ο Thomas άρχισε να της λέει τα πάντα με μεγάλη λεπτομέρεια. Είπε ότι χρησιμοποίησε τσεκούρι για να σπάσει πόρτες και να σώσει ανθρώπους από την φωτιά, και πολλές άλλες ιστορίες που λένε οι πυροσβέστες. Αλλά το πιο συγκλονιστικό για τη μητέρα του αγοριού ήταν όταν είδε τυχαία σε ένα περιοδικό φωτογραφίες των δίδυμων πύργων και είπε, «Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν εκεί, και πολλοί άνθρωποι πήδησαν απο τα παράθυρα να σωθούν απο την φωτιά, και δεν μπορούσα να τους βοηθήσω...Υπήρξε πολύ κόσμος και όλοι περίμεναν τη βοήθεια των πυροσβεστών, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα ».

Συγκεντρώνοντας όλα αυτά τα στοιχεία, η Rachel Nolan κατάλαβε ότι ο γιος της μιλούσε για την προηγούμενη ζωή του, δηλαδή, υπήρχε ένα φαινόμενο μετενσάρκωσης. Για να το βεβαιωθεί του ζήτησε να πει πώς έφτασε στους πύργους. Το αγόρι σε απάντηση της περιγράφει το Ford Johnson R8 που χρησιμοποιούν οι πυροσβέστες του Μανχάταν, ανέφερε επίσης έναν πυροσβέστη με το όνομα Mike, και είπε ότι δεν ήξερε αν είχε επιβιώσει η πεθάνει. Όλα αυτά τελικά έπεισαν την Rachel, αφού οι συγγενείς της δεν εργάζονταν ως πυροσβέστες. Επίσης, κανείς δεν είχε πει στο αγόρι για αυτή την τρομοκρατική επίθεση.

Η περίπτωση του Cade Karnutt
Η μητέρα του αγοριού, Molly Karnutt λέει ότι στην ηλικία των τριών ετών, άρχισε να έχει εφιάλτες και όταν ξύπνησε από το κλάμα μιλούσε για αεροπλάνα που πέφτουν μέσα σε κτίριο, για το άγαλμα της ελευθερίας, και ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο ένα πόδι του .

Αργότερα το αγόρι άρχισε να λέει για τους δίδυμους πύργους και πώς πέφτουν οι άνθρωποι από αυτούς. Σύντομα οι γονείς του ήταν πεπεισμένοι ότι το αγόρι δεν τα έβλεπε αυτά στην τηλεόραση. Ο Cade άρχισε να λέει ότι σε προηγούμενη ζωή ονομαζόταν Robert Pattinson και ότι είχε γραφείο στο βόρειο πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, από το παράθυρο του οποίου έβλεπε το άγαλμα της Ελευθερίας.

Ο Cade δήλωσε ότι είχε προηγουμένως υπηρετήσει στον στρατό και είχε αποσυρθεί πριν ξεκινήσει να εργάζεται στον βόρειο πύργο,εκείνη την ημέρα ηταν στο γραφείο του, δεν μπορούσε να βγει από το κτίριο πριν καταρρεύσει. Οι γονείς του αγοριού έψαξαν αυτό το όνομα και ανακάλυψαν ότι ένας Robert Pattinson εργαζόταν πραγματικά στον βόρειο πύργο στον 110ο όροφο και νωρίτερα υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία. Και πέθανε στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο γιος της Lucia

Γιος της Lucia ειναι μια άλλη ιστορία για ένα τέτοιο παιδί, αλλά στην περίπτωση αυτή το όνομά του είναι άγνωστο, αναφέρεται μόνο το όνομα της μητέρας του Lucia. Όταν το αγόρι ήταν 4 ετών άρχισε να μιλά για την τρομοκρατική επίθεση στις 11 Σεπτεμβρίου, περιγράφοντας διάφορες λεπτομέρειες, είπε ότι ήταν εργαζόμενος και βρισκόταν σε έναν από τους πύργους, όπου πέθανε. Όταν στο αγόρι έδειξαν εικόνες από τους πύργους, τους έδειξε ένα παράθυρο και είπε "Μαμά, εδώ δούλευα". Και τότε είπε τα μακάβρια λόγια "Μαμά, είμαι ακόμα εκεί?".
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications