Ένας κάτοικος της Σκωτίας ισχυρίζεται ότι είδε σε πάρκο ένα ανθρωποειδές
Ένας κάτοικος της Σκωτίας ισχυρίζεται ότι είδε σε πάρκο ένα ανθρωποειδές

Πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στο Reddit ένα κορίτσι με το ψευδώνυμο «livinlavidaloca182», και έβαλε μια μαρτυριά με τίτλο «Δεν είμαι σίγουρη για το τι είδα, αλλά ήταν τρομερό.» «Γράφω εδώ, γιατί αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να πω για αυτό που είδα».

Εγώ και ο φίλος μου εκείνο το βράδυ ήμασταν με πόδια κοντά σε ένα μεγάλο πάρκο στην πόλη μας.Ήταν περίπου 11:00, ήμαστε και οι δύο έφηβοι μιλήσαμε και περπατούσαμε, και ούτω καθεξής. Εν τω μεταξύ, αφηρημένοι φτάσαμε σε ένα σημείο που ηταν πολύ σκοτεινό.

Το σκοτάδι ήταν έντονο, γιατί στο πάρκο της πόλης μας δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου φώτα, αλλά δεν με ενοχλούσε πολύ. Εγώ και ο φίλος μου εκείνη βρίσκονταν στο πάρκο όπου υπάρχουν κούνιες και πάγκοι.Και τότε και οι δύο μας μυρίζαμε ξαφνικά μια πολύ άσχημη μυρωδιά.

Η δυσοσμία ήταν τόσο δυνατή που με έκανε να νιώθω άρρωστη, αλλα γελούσαμε με τον φιλο μου και δεν δώσαμε πολύ σημασία.Η μυρωδιά έγινε πιο έντονη ξαφνικά, όταν γύρισα τα μάτια μου να μυρίσω απο που έρχεται είδα αυτό το πλάσμα δίπλα σε ένα πάγκο.

Καθόταν στον πάγκο και ήταν περίπου πέντε πόδια ψηλό (1,5 μέτρα), δηλαδή αν ηταν όρθιο θα ήταν 2,5 μέτρα σε ύψος, και φαινόταν σαν ένα γ@μνό άνδρα.

Και οι δυο μας μείναμε να το κοιτάμε για μερικά δευτερόλεπτα. Και τότε αυτό το πράγμα άρχισε να "γκρινιάζει" σαν ένα παιδί. Και τότε φύγαμε τρέχοντας.

Το post τελειώνει γράφοντας ότι το πλάσμα ήταν ανοιχτό γκρι, και της θύμισε τα τέρατα σε αστικούς μύθους, αλλά ποτέ δεν είχε ακούσει κάτι τέτοιο σε θρύλους της Σκωτίας.Και επίσης ότι αυτό το πλάσμα την τρόμαξε τοσο πολύ που μετά έβλεπε εφιάλτες, και ότι δεν ξαναπατάει σε αυτό το πάρκο. Οι ακριβείς συντεταγμένες του πάρκου καθώς και το όνομα της πόλης,δεν τις αναφέρει το κορίτσι.

Γράφει ότι δεν θέλει να τραβήξει την προσοχή, επειδή ζει πολύ κοντά στο πάρκο και το πάρκο είναι γνωστό, και συχνά περπατούσε εκεί για πολλά χρόνια και δεν έχει δει κάτι τέτοιο. Όταν στα σχόλια την ρώτησαν αν αυτό το πλάσμα ακολούθησε την ίδια και το φίλο της όταν έφυγαν από το πάρκο, η κοπέλα έγραψε ότι δεν ήξερε. Αλλά μερικές φορές, όταν ανοίγει τα παράθυρα, της φαίνεται να αισθάνεται ξανά αυτή την άσχημη μυρωδιά.

Η κοπέλα δημοσίευσε το μήνυμά της στο Reddit σε θέματα που σχετίζονται με εξωγήινους και πλάσματα από τους αστικούς θρύλους. Στα σχόλια γράφουν ότι το πλάσμα που είδε πιθανότατα ήταν το λεγόμενο "Fleshgait". Αυτό το τέρας είναι ένας συχνός χαρακτήρας σε βόρειους θρύλους, και επίσης έχει μεταφερθεί και σε ταινίες τρόμου. Αλλά στη Σκωτία οι συναντήσεις μαζί του δεν υπήρχαν μέχρι το συμβάν αυτό.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications