H αληθινή ιστορία:οι εξωγήινοι  Ανουννάκι «δημιούργησαν την ανθρωπότητα»  αλλά το μεγα μυστικό ειναι άλλο (!)

Μέτα από τόσες "ανακαλύψεις" γίνεται επιστροφή σε μια παλιά ιστορία μόλις 30-40 χρόνια πριν, που φυσικά δεν ειναι πρώτη είδηση και δεν ενδιαφέρει πολλούς πάρα μονο τα νοήμονα οντά και οχι τους απόγονους των Ανουννάκι (!) ώστε να γίνει συνδυασμός με τις σημερινές παρατηρήσεις οι οποίες εξηγούν πολλά, αρχή γενόμενης την διαπίστωση το 2017 ότι πολλοί σκεφτονται και λειτουργούν "διαφορετικά" σαν ειναι έτσι από κατασκευής τους, και όλοι αυτοί ευνοούν το κακό με την ίδια την αντίληψη τους εκτός οτι ρίχνουν το επίπεδο και στους γύρο τους, και φαίνεται να έχουν μια κοινή καταγωγή...

Επίσης πολλοι εξ αυτών ειναι και δογματικοί δηλαδή εύκολα ελεγχόμενοι και προσκολλούν σε δόγματα πχ χριστιανισμό ισλαμ κόμματα που ειναι ίδια κτλ, μια προσεκτική παρατήρηση τι γράφουν οι ταμπλέτες των Σουμερίων μακριά από το τι λένε διάφοροι ερευνητές ρίχνουν άπλετο φως στο μυστήριο το πως προέκυψαν όλοι αυτοί, διότι απο την ερευνά και την παρατήρηση των φαινόμενων πας προς τα πίσω, όταν δεν βλεπεις τίποτα στο τωρα δεν έχει νόημα ούτε καν να διαβάζεις τι έλεγαν οι αρχαίοι αφού δεν θα καταλάβεις τίποτα ...

Ενδεικτικά μερικές παρατηρήσεις πριν καν το ίντερνετ :Πολλοί λειτουργούν μηχανικά η και σε ζωώδες επίπεδο, δεν ειναι εφευρέτες και ειναι ανίκανοι να επινοήσουν κατι που δεν έχουν μάθει από άλλους (δηλαδή αν ηταν μονο αυτοί στο πλανήτη ακόμα στο μεσαίωνα θα ηταν), οχι μονο ζουν σε ενα κατώτερο επίπεδο νοητικά αλλα χλευάζουν και οτι ειναι έξω από την αντίληψη τους, ενώ νομιζουν οτι ειναι έξυπνοι επειδή τους έδωσαν πτυχία (έχουν και τα στοιχεία του πονηρού και μοχθηρού), ιδανικός λαός για τους δημιουργούς τους, αυτοί όντως ειναι δούλοι του "θεού" τους,γιαυτό δεν άφησαν να κυκλοφορήσει μια ταινία με αυτο το θέμα το 2013, και απομακρύνουν τον όχλο από τέτοια θέματα ως " θεωρίες συνομωσίας" μύθους κτλ , για να μην ξυπνήσουν οχι όλοι(οι δουλοί τους δεν θα ξυπνήσουν πότε), αλλα αυτοι που ανήκουν σε συγκεκριμένο γένος , και πολλές αλλες παρατηρήσεις που δεν ειναι του παρόντος.

Στη δεκαετία του 1960, ο συγγραφέας Erich von Däniken προέβαλε τη ριζοσπαστική παραδοχή ότι οι θεοί και οι άγγελοι που περιγράφονται λεπτομερώς στις ιστορίες της Βίβλου ήταν στην πραγματικότητα αρχαίοι αστροναύτες. Αρχαιολογικές ανακαλύψεις που όχι μόνο ενισχύουν αυτήν τη θεωρία, αλλά και παρουσιάζουν νέα στοιχεία που παρέχουν τις πιο απίστευτες απαντήσεις σε πολλές από τις βαθύτερες ερωτήσεις της ανθρωπότητας (για αυτούς που ειναι λογικά οντά ), ερωτήματα όπως "ποιος είμαι,από πού προέρχομαι και γιατί Βρίσκομαι εδώ?"...

Και αυτή τη φορά, αυτό το συλλογικό κύμα πληροφοριών φέρνει μαζί του μελετητές, επιστήμονες και αρχαιολόγους που παρουσιάζουν περίεργα στοιχεία πάρα την λυσσά των γνωστών κύκλων να βγάζει τα πάντα θεωρίες συνωμοσίας και fake news .Η ίδια συμμορία έχει διαστρεβλώσει τα πάντα μιλάει για fake news και θεωρίες συνωμοσίας :

Μας είπαν ότι η εβραϊκή Βίβλος ή η Παλαιά Διαθήκη, προήλθε απευθείας από τον Θεό κατά την περίοδο που ξεκίνησε μεταξύ 1300 π.Χ. και 300 π.Χ. Επομένως, ξεκίνησε πριν από περίπου 3.300 χρόνια και ολοκληρώθηκε περίπου χίλια χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια, μαθαίνουμε ότι η εβραϊκή Βίβλος ειναι αντιγραφή και διαστρέβλωση γεγονότων από τη Σουμερική Βίβλο. Η Sumerian ήταν η πρώτη γραπτή γλώσσα έτσι λέγεται .

Το Βιβλίο της Γένεσης και η Εβραϊκή Βίβλος βασίστηκαν στην ιστορία της δημιουργίας των Σουμερίων. Ένα πρωτότυπο χειρόγραφο κειμένου του Sefer Yetzirah, είναι επίσης γνωστό ως το Βιβλίο της Δημιουργίας. Είναι το παλαιότερο βιβλίο στην απόκρυφη εβραϊκή παράδοση. Περιγράφει πώς ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν και όλα τα ζωντανά πλάσματα χρησιμοποιώντας τα είκοσι δύο γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι τα είκοσι δύο γράμματα αντιπροσωπεύουν τα είκοσι δύο αμινοξέα που χρησιμοποιούνται ως δομικά στοιχεία του ανθρώπινου DNA.

Το μυστικό της δημιουργίας της ανθρωπότητας ήταν ο χειρισμός του DNA από τους "θεούς". Πώς γνώριζαν οι Σουμέριοι για το ανθρώπινο DNA πριν από περισσότερα από 5.000 χρόνια; Τώρα οι συσσωρευμένοι όγκοι γνώσης μας λένε, το πιο αξιοσημείωτο, ότι αυτά τα κείμενα είναι επιστημονικά βασισμένα και αυθεντικά και ότι το περιεχόμενό τους είναι εμφανές.

Η Παλαιά Διαθήκη βασίστηκε σε κείμενα Σουμερίων και οι ταμπλέτες της δημιουργίας με σφηνοειδή γραφή που χρονολογούνται μεταξύ 4.000 και 5.000 ετών και υπάρχουν χιλιάδες που περιμένουν να μεταφραστούν. Μας λένε με περίπλοκο τρόπο τα πάντα για τη ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι μια ιστορία που αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι οι βιβλικές ιστορίες που όλοι διδάσκονται προέρχονται άμεσα από αυτά τα αρχαία κείμενα . Όσο αξιοθαύμαστο μπορεί να ακούγεται.

Η μετάφραση της Βίβλου των Σουμερίων
Η εβραϊκή Βίβλος η οποία ειναι γεμάτη ασυναρτησίες (όπως οι έγκυρες ιστοσελίδες τους) λέει ότι η δημιουργία του Αδάμ και της Εύας ήταν η αρχή, μάλιστα, αλλά η αρχή ποιον ?.... Η Σουμεριακή έκδοση περιλαμβάνει τη γέννηση του σύμπαντος πριν από 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι αυτή είναι η κατά προσέγγιση ηλικία του σύμπαντος μας. Πώς είναι δυνατόν οι Σουμέριοι να το γνώριζαν αυτό χιλιάδες χρόνια πριν; και δηλώνουν ξεκάθαρα ότι αυτό το είπαν "εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό στη γη", αυτό σημαίνει η λέξη Ανουννάκι.

Ο πλανήτης Nibiru
Η ιστορία της δημιουργίας των Σουμερίων περιλαμβάνει περιγραφές της ζωής σε έναν πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα που δεν έχουμε ακόμη ανακαλύψει. Το όνομά του είναι Nibiru. Έχει μια οβάλ τροχιά που διαρκεί 3.600 χρόνια γύρω από τον ήλιο μας. Πριν από περίπου 500.000 χρόνια, η ατμόσφαιρα του Nibiru υπέστη σοβαρές ζημιές και μειώθηκε και εκείνοι που ζούσαν εκεί έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να επισκευάσουν το πλανήτη για να επιβιώσουν και κάποιο ρολο έπαιζε ο χρυσός σε αυτό.

Ο χρυσός ήταν εξαιρετικά σπάνιος στο Nibiru, αλλά είχαν τεχνολογία και μπορούσαν να «σαρώσουν» το ηλιακό σύστημα για την παρουσία χρυσού. Το βρήκαν αρχικά στην αστεροειδή ζώνη και προσπάθησαν να το εξαγάγουν αλλα οι προσπάθειές τους ήταν μια αποτυχία. Ο Anu που ερευνούσε το ηλιακό σύστημα για χρυσό βρήκε ότι υπάρχει στην Γη. Προσγειώθηκε στον πλανήτη πριν από περίπου 445.000 χρόνια. Η ιστορία για το ταξίδι στη Γη αναφέρει πως βλέπουν για πρώτη φορά τις λεπτομέρειες της Γης στο σκοτάδι του διαστήματος: την περιγράφουν ως "με λευκή κορυφή και με μπλε γύρω από τη μέση", ταυτίζοντας με σαφήνεια την Ανταρκτική με τους ωκεανούς.

Η δημιουργία μέρος της ανθρωπότητας (και οχι όλης όπως λένε όλοι οι ερευνητές )
Η ιστορία της δημιουργίας των Σουμερίων αναφέρει ότι υπήρχε πολύς χρυσός στη Γη και οι Annunaki άρχισαν να το εξάγουν από τον ωκεανό. Αλλά αυτό ήταν πολύ αργό. Συνειδητοποίησαν ότι για να αποκτήσουν μεγάλες ποσότητες που χρειάζονταν, έπρεπε να αποκτήσουν χρυσό από τη γη. Έφεραν 50 ακόμη αστροναύτες από το Nibiru για να βοηθήσουν στις εξορυκτικές προσπάθειες.

Καθιέρωσαν μια βάση στον Άρη για να αποθηκεύσουν χρυσό εν αναμονή αποστολής στο Nibiru. Ο λόγος για αυτή τη βάση ήταν ότι η βαρυτική έλξη στον Άρη ήταν σημαντικά μικρότερη από την Γη. Και ο Άρης τους έδωσε πολύ χρόνο και ενέργεια. Πώς αυτά τα γραπτά αναφέρουν σωστά ότι η βαρυτική δύναμη στον Άρη ήταν πολύ μικρότερη από αυτήν της Γης;
Οι άποικοι στον Άρη δεν ήθελαν να εργάζονται εκεί και τελικά επαναστάτησαν. Ένας από τους εξωγήινους ηγέτες, ο Enki, αποφάσισε να δημιουργήσει μια τάξη εργατικών όντων χειραγωγώντας το DNA. Επέλεξε ένα υπάρχον είδος ανθρωποειδών που είχε τις δυνατότητες επιτυχίας. Δημιούργησαν ανθρωποειδές γνωστά ως Edin. Εδώ δημιούργησαν ένα εντελώς νέο είδος ειδικά σχεδιασμένο για να εξορύξει χρυσό ως δούλους. Συνδύασαν το DNA απο ένα υπάρχον είδος με το δικό τους DNA. Το αποτέλεσμα ήταν η αρχή της ανθρωπότητας. Όχι όλης αφού σκόπιμα κανένας δεν αναφέρει αυτό που λέει: Συνδύασαν το DNA απο ένα υπάρχον είδος με το δικό τους DNA,ενώ ειναι σαφες εδώ ότι ήδη υπήρχε ο άνθρωπος και αυτοι δημιούργησαν ένα νέο είδος και οχι όλη την ανθρωπότητα.

Πως ειναι δυνατόν ουδείς σε όλο το κόσμο να μην αναφέρει αυτη την λεπτομέρεια τεράστιας σημασίας? και καλα η γνωστή συμμορία που έγραψε την βίβλο, αλλα και οι οι ερευνητές να εχουν πέσει στην παγίδα των πρώτων που διαστρεβλώνουν τα παντα ενώ τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα? μεταξύ άλλων κανένας δεν έχει σκεφτεί ότι αφού δηθεν αυτοί δημιούργησαν την ανθρωπότητα "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν " φράση που χρησιμοποιείται για την δημιουργία του ανθρώπου, στο βιβλίο της Γενέσεως, δεν την έκαναν όμως "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν" τους (!) αλλα "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν" του ήδη υπάρχον ανθρώπου, και εδω υπάρχουν δυο εκδοχές με το ίδιο αποτέλεσμα, που δεν θα αρέσει στους περισσότερους αλλα εξηγεί πολλά που συμβαίνουν στο κόσμο σήμερα, πάμε πάλι πίσω για το τι λένε :

Η δημιουργία του DNA ήταν επιτυχής, αλλά τα νέα όντα ήταν υβρίδια και επομένως ήταν στείρα και δεν μπορούσαν να αναπαραχθούν. Μετά από πολλές αποτυχίες, πέτυχαν τελικά, και η νέα φυλή ονομάστηκε "Adamu", αυτοί ήταν οι "πρώτοι άνθρωποι" (ενώ πριν έλεγαν ότι αντέγραψαν το DNA απο υπάρχον είδος ανθρώπων). Και αριθμός τους πολλαπλασιάστηκε γρήγορα. Αυτό λέει η αρχική Σουμερική Βίβλος.Ήταν λαξευμένο σε πέτρα σχεδόν 5.000 χρόνια πριν και ειναι αυθεντικά. Έχουν μεταφραστεί από πολλούς μελετητές... Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και σημαίνει: "Να αποκτάτε παιδιά, απογόνους". «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην» Αγία Γραφή (Γένεσις Α', 28)....

Η Σουμέρια Βίβλος αποκαλύπτει ακόμη και την αιτία της μεγάλης πλημμύρας. Ενώ σε θρησκείες λένε ψέματα ότι η πλημμύρα ήταν αποτέλεσμα του θυμού "του Θεού".

Εξηγούν ότι πριν από περίπου 12.000 χρόνια, όταν ο πλανήτης τους εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα, ασκήθηκε τεράστια βαρυτική δύναμη στη Γη που προκάλεσε των λιώσιμο του πάγου της Ανταρκτικής και ανέβασε την στάθμη των ωκεανών. Ερευνητές λένε ότι οι εξωγήινοι / θεοί Anunnaki , δεν προκάλεσαν αυτό το γεγονός, αλλά θα μπορούσαν να το είχαν αποτρέψει. Άλλα επέλεξαν να μην επέμβουν επειδή, τότε η ανθρωπότητα ήταν παντού και επέλεξαν να τους αφήσουν να πεθάνουν και στη συνέχεια να ξεκινήσουν εκ νέου το νέο είδος τους.

Ο "αρχηγός" ο Enki, ειναι δημιουργός της ανθρωπότητας, και συνεχίζουν ότι προειδοποίησε τον Ziusudra για την επερχόμενη πλημμύρα.

Ο Ziusudra ήταν το άτομο που μετονομάστηκε σε Νώε μερικές χιλιάδες χρόνια αργότερα. Του είπαν ότι αυτός και ολόκληρη η οικογένειά του πρέπει να συλλέξει δείγματα DNA από διάφορα είδη ζώων και φυτών για να τα διατηρήσει για ζωή μετά την πλημμύρα. Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο φανταστική, και περιλαμβάνει πάρα πολλές λεπτομέρειες απο συγγραφείς και επιστήμονες όπως η Zecharia Sitchin και ο Michael Tellinger....

Ο "αρχηγός" ο Enki, ειναι δημιουργός της ανθρωπότητας(!), έτσι λένε όλοι και ξανα παραλείπουν το γέγονος ότι ήδη υπήρχε άνθρωπός και ότι τα Σουμεριακα κείμενα αναφέρουν οτι δημιούργησαν μια νεα φυλή από "υπάρχον είδος" και δεν ηταν οι μαϊμούδες ούτε ζούσαν σε σπηλιές, έδω κολλαει και το "είδαν οι γιοι του "Θεού" του κατα κόσμον Γιάχβε τις κόρες των ανθρώπων ότι ήταν όμορφες", ηλίθιοι ολοί η κατι άλλο? συνεπώς την μίση αλήθεια λένε όλοι οχι μονο γιατί το μυαλό τους δεν πάει παρακάτω, αλλα ορισμένοι εξ αυτών από δόλο οπως η περίπτωση του Zecharia Sitchin, που λεει την μίση αλήθεια και ακολουθούν ορδές οι φερόμενοι ερευνητές και γράφουν βιβλία ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα ουτε καν ότι οι αρχαιοί που αποκαλουν Ελληνες ανηκαν σε ενα συγκεριμενο γένος ανεξαρτητου χωρας δεν ξέρουν, και αυτο παλευουν να αφανίσουν οι "κατακτητες" γνωστοί και ως "επαναστατες" του Γιαχβε δήλαδη οι απόγονοι των Ανουννάκι , απο τοτε εως σήμερα, και βασίζονται πάνω σε αυτά που λένε άλλοι ως συνήθως και αναπαράγουν και ψέματα τους για το παίξουν έξυπνοι, μάλιστα κάποιοι έχουν πλουτίσει με βιβλία που λενε ανάμεικτες αληθειες (άλλων) μαζί με ψέματα ακριβώς γιατί δεν μπορούν να σκεφτούν παρακάτω και οι ιδιοι δεν βλέπουν τίποτα. Μάλιστα υπάρχουν και αλλα στοιχειά για το ποιοι ηταν το υπάρχον είδος, που δεν ηταν ένα αλλα τουλάχιστον 2, οι "θεοί" ή οι "ημίθεοι" και οι θνητοί, μετα τον πόλεμο μεταξύ του κάλου και του κακού και την καταστροφή της Ατλαντίδας η βάση των "θεών" (του κάλου) οι επιζώντες ημίθεοι της Ατλαντίδας σκορπίστηκαν προς σημερινή Αμερική και Ευρώπη, αυτοί που ήρθαν προς Ευρώπη δημιούργησαν το ευρωπαϊκό γένος και αυτούς που ξέρετε ως "αρχαίους Έλληνες" , και τα παραμυθία κάποιων περί κακών ατλάντων και πολεμο περί Αθηναίων και Ατλάντων άλλου γιαυτό κανένας δεν λέει οτι οι άτλαντες ήσαν ίδιο γένος πχ με τους αρχαίους Σπαρτιάτες που επίσης οι κατακτημένοι απο απόγονους των Ανουννάκι και δημοκράτες Αθηναίοι ήθελαν να εξοντώσουν τους Σπαρτιάτες στο λεγόμενο Πελοποννησιακό Πόλεμο, και παρουσιάζουν τους αρχαίους Σπαρτιάτες ως κακούς , ως κακούς παρουσιάζουν έως σημερα το αντίθετο του κακού απο κοντά και οι φανατικοί χριστιανοί. 2000 χρόνια τους πήρε να κατακτήσουν την Γη παντα με την βοηθεια των δούλων τους! ο πόλεμος του κάλου και του κακού δεν εχει τελειώσει ακόμα , και δεν κατάφεραν να εξαλείψουν εντελώς το πρότυπο ανθρωπινό γένος ...γιαυτό γίνονται όλα αυτα γύρο σας έως και σήμερα, η αίτια έχει μερικές χιλιάδες χρόνια ιστορίας και ο νοών νοείτω....

©AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Panosείπε...

Πολύ ενδιαφέροντα. Υπάρχει βιβλιο, αρθρο, βίντεο που να αναφέρει αυτή την αλήθεια οσον αφορα την δημιουργία απο τους Αννουνακι των συγκεκριμένων ανθρώπων?Ευχαριστώ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications