Φέρνουν χάος στην Ελλάδα: «Πριονίζεται η σχέση εμπιστοσύνης αστυνομίας-πολίτη», ΒΙΝΤΕΟ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, επικρατεί έντονος προβληματισμός σε σχέση με τα άτομα που έχουν διοριστεί μέσα στην Ελληνική Αστυνομία και δρουν ως «κουκουλοφόροι», σπάζοντας ακόμα και τις περιουσίες πολιτών και βρίζοντας τα Θεία.

Γνωστή δημοσιογράφος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα γίνονται, λέγοντας:

«Ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει τους πολίτες και όχι να τους τρομοκρατεί. Αυτό δεν το είδαμε όχι μόνο στον άγριο ξυλοδαρμό στη Νέα Σμύρνη, αλλά δεν το είδαμε ούτε στην Θεσσαλονίκη, στην Δράμα, στην Κέρκυρα, στις διαδηλώσεις που γίνονται στην Αθήνα με ξυλοδαρμούς ακόμα και δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Κάτι δεν πάει καλά γιατί δεν μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά. Πριονίζει την σχέση εμπιστοσύνης που πρέπει να υπάρχει μεταξύ της αστυνομίας και του πολίτη».

Αν τα προαναφερθέντα ληφθούν σοβαρά υπόψη, τότε όλα δείχνουν πως κάποιοι, ενδεχομένως, θέλουν την πρόκληση χάους, η οποία θα επιφέρει ακόμα σκληρότερα μέτρα αστυνόμευσης.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ: Αν οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πια την Αστυνομία, ποιοι θα αναλάβουν να επιβάλλουν «τάξη και ασφάλεια»;;;

Η δημοσιογράφος ζήτησε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει μέτρα πέραν των καμερών στους αστυνομικούς, να οριοθετήσει την δράση τους, βάζοντας μία ανεξάρτητη αρχή να επιβλέπει!!! Πόσο ανεξάρτητη θα είναι όμως αυτή η αρχή και ποιοί θα την ορίζουν;;;

Σε άλλο σημείο, ανέφερε πως «έχουμε φτάσει σε σημείο να φοβόμαστε να βγούμε χωρίς ταυτότητα από το σπίτι μας, γιατί μπορεί να οδηγηθούμε στο τμήμα. Και να έχουμε και τα παιδιά μας μαζί».

Το πρόβλημα και η «λύση», πάνε, ωστόσο, «πακέτο»…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications