Ποιοί έχουν στελεχώσει τα σώματα ασφαλείας; Βίντεο ΣΟΚ: Βρίζουν τα Θεία και σπάνε αμάξι

Αυτοί αστυνομεύουν τις ζωές των πολιτών...Ένα ακόμα περιστατικό φέρνει σε δύσκολη θέση το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και προκαλεί τεράστιο προβληματισμό σε σχέση με το ποιοι έχουν στελεχώσει τα ΜΑΤ και τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.

Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο τράβηξε και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Μπόβολος από την Πανόρμου, όπου χθες το βράδυ ξέσπασαν πάλι επεισόδια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μετά τα επεισόδια στην περιοχή, δυο ομάδες της «ΔΡΑΣΗ» κάνουν περιπολίες.

Η πρώτη περνάει χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό, στην δεύτερη, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ένταση αφού σταματάνε στην διασταύρωση, ο επικεφαλής, κατά τα φαινόμενα, της συγκεκριμένης ομάδας κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζει και βλαστημάει τα Θεία. Έπειτα η ομάδα στρίβει για να συνεχίσει τον δρόμο της.

Την ώρα, όμως, που στρίβει και το τέταρτο (από τα πέντε μηχανάκια) ακούγεται ένας ήχος που παραπέμπει σε πτυσσόμενο γκλοπ που ανοίγει και κάτι σπάει.

Ο ήχος αυτός φέρεται να ήταν από σπάσιμο ενός φαναριού από το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην γωνία. Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, κατέβηκε και τράβηξε και από κοντά σε φωτογραφίες το σπασμένο φανάρι.

Ποιοί είναι αυτοί που έχουν εισχωρήσει στην Ελληνική Αστυνομία, χτυπάνε στο ψαχνό ακόμα και γυναίκες, σπάνε περιουσίες πολιτών και βλαστημάνε τα Θεία;;;

Η συμπεριφορά αυτή παραπέμπει περισσότερο σε κουκουλοφόρους συμμορίτες τυπου antifa πάρα στην Αστυνομία!
Ποιοί στελεχώνουν και γιατί τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες θα επιτηρούν την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην πρόκληση χάους με συνέπεια να αυστηροποιούνται οι απαγορεύσεις;;;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications