Χαρδαλιάς: Κρατήστε τις κατάρες σας για τα μέτρα - Μόνο κριτήριο η ανθρώπινη ζωή

Ανάρτηση του φερόμενου Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας στην οποία φαίνεται πως η Ελλάδα έχει καταγράψει αρκετά χαμηλό αριθμό νεκρών λόγω πανδημίας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη. «Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση εχει ένα μόνο κριτήριο,την ανθρώπινη ζωή», υπογραμμίζει ο Χαρδαλιάς κλασική συνταγή μοχθηρών να εμφανίζονται ως φωστήρες.

Το ερώτημα ειναι αν όλοι αυτοι ειναι πράγματι τοσο πολύ χρήσιμοι ηλίθιοι και τους χρησιμοποιούν προς όφελος τους , η αν και οι ίδιοι ειναι τόσο αδίσταχτοι σαν τα αφεντικά τους

Ο Υφυπουργός "Πολιτικής Προστασίας" και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς επιχειρεί, με ανάρτησή του στο Twitter, να αιτιολογήσει την αξία των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται από την κυβέρνηση για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σε αυτή, ο κ. Χαρδαλιάς παραθέτει πίνακα με τον αριθμό θανάτων σε ευρωπαϊκές χώρες ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, στον οποίο φαίνεται πως η Ελλάδα έχει καταγράψει τον μικρότερο.

«Κρατήστε κάποιοι τα αναθέματα,τις κατάρες, τις παράλογες και μικροπολιτικές απορίες και εξυπνακίστικες αναλύσεις. Και μην αναρωτιέστε γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση εχει ένα μόνο κριτήριο,την ανθρώπινη ζωή» αναφέρει σχετικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications