Οι πιλότοι της American Airlines επιβεβαιώνουν τη συνάντησή τους με  ένα κυλινδρικό UFO  πάνω από το Μεξικό

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι πιλότοι εμπορικών αεροπλάνων έχουν συναντήσεις με μυστηριώδη αντικείμενα που αψηφούν όλους τους νόμους της φυσικής. Ακόμη και σε πολλές περιπτώσεις, οι πιλότοι αναγκάζονται να κάνουν ελιγμούς για την αποφυγή συγκρούσεων .

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι οι πιλότοι έχουν εντολή να μην αναφέρουν τετοια θέματα στους επισήμους φορείς, αλλα άρχισαν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με UFO , στο Κέντρο Αναφορών Αεροπορίας για τα Ανώμαλα Φαινόμενα (NARCAP) .

Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός προσφέρει έναν εμπιστευτικό χώρο πληροφοριών για πιλότους, πληρώματα και ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τις εμπειρίες τους με UFO. Το NARCAP δεν δημοσιεύει αρχεία που αποκαλύπτουν δημόσια τα ονόματα των πιλότων που ανέφεραν συμβάντα.

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στον ιστότοπό του, ο στόχος είναι να καταστούν οι πτήσεις ασφαλέστερες για τους επιβάτες, καθώς είναι πεπεισμένοι ότι ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα αποτελούν πιθανή απειλή για εμπορικά και ιδιωτικά αεροσκάφη.

Σε αρκετές περιπτώσεις, τα UFO ή τα ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα πλησίασαν αρκετά ένα αεροσκάφος και παρήγαγαν κάποιο είδος ηλεκτρομαγνητικής επίδρασης σε ορισμένα όργανα του πιλοτηρίου. Επιπλέον, περίπου 5 έως 9 τοις εκατό όλων των παρατηρήσεων έχουν κάποιο είδος ηλεκτρομαγνητικής επίδρασης στο πιλοτήριο.

Και αυτό ακριβώς συνέβη αυτή την εβδομάδα, όταν ένα επιβατικό αεροπλάνο της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας American Airlines είχε μια στενή συνάντηση με ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, ενώ πετούσε πάνω από τη γη των εξωγήινων παρατηρήσεων, το Νέο Μεξικό.

Κυλινδρικό UFO πάνω από το Νέο Μεξικό
Το Deep Black Horizon , δημοσίευσε την είδηση όταν ηχογράφησε μια ραδιοφωνική μετάδοση του πιλότου της American Airlines που ανέφερε ένα ξένο αντικείμενο να πετά από πάνω του.

«Έχεις στίγμα εδώ; συμβαίνει κάτι ? », λέει ο πιλότος στο ηχητικό . «μοιάζει με ένα μακρύ, κυλινδρικό αντικείμενο σαν κάποιο είδος πυραύλου που κινείται πολύ γρήγορα από πάνω μας».

Τα αρχεία καταγραφής πτήσεων δείχνουν ότι κατά τη στιγμή της μετάδοσης, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 21 Φεβρουαρίου, η πτήση 2292 της American Airlines ήταν 11.200 μέτρα πάνω από το Νέο Μεξικό, ακριβώς δυτικά της πόλης Clayton.

Ενώ υπάρχει κάποια στρατιωτική δραστηριότητα πυραύλων στην πολιτεία, σύμφωνα με το Deep Black Horizon, δεν υπήρχε σημαντική παρουσία στρατιωτικών αεροσκαφών στα αρχεία αεροπορικών μεταφορών της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (FAA).

Γενικά, εάν διεξαχθεί στρατιωτική δοκιμή, η FAA ειδοποιείται για να διασφαλίσει ότι οι εμπορικές πτήσεις δεν θα έχουν συναντήσεις με ασκήσεις. Ένας εκπρόσωπος της American Airlines είπε αρχικά στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KVII-TV ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η ραδιοφωνική μετάδοση προήλθε πραγματικά από ένα από τα αεροπλάνα της. Αλλά λίγο μετά από αυτή τη δήλωση άλλαξε και επιβεβαίωσε ότι η ηχογράφηση είναι στην πραγματικότητα από την πτήση 2292.

"Αφού ρωτήσαμε με το πλήρωμα της πτήσης μας και ελήφθησαν επιπλέον πληροφορίες, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτή η ραδιοφωνική μετάδοση προήλθε από την πτήση 2292 της American Airlines στις 21 Φεβρουαρίου", δήλωσε εκπρόσωπος της American Airlines στην Fox News . "Για τυχόν επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με αυτό, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το FBI."

Η Fox News επικοινώνησε με το FBI, αλλά μέχρι στιγμής αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό. Προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τι ήταν το ταχέως μετακινούμενο αντικείμενο, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια οι πιλότοι έχουν δει ανεξήγητα φαινόμενα ενώ πετούν πάνω από το Νέο Μεξικό.

Υπήρχε ένα παρόμοιο περιστατικό που συνέβη στην ίδια περιοχή πριν από σχεδόν τρία χρόνια, όταν ένα αεροπλάνο Learjet και ένα επιβατικό αεροπλάνο είχαν στενές συναντήσεις με ένα άγνωστο αντικείμενο. Ο πιλότος του Learjet, ο οποίος πετούσε για το Phoenix Air, περιέγραψε τη συνάντηση σε τοπικά μέσα. Από την πλευρά τους, οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ έχουν επίσης αναφέρει παρόμοιες συναντήσεις στην Ανατολική Ακτή τα τελευταία χρόνια.

Εμπειρογνώμονες στον τομέα λένε ότι είναι απίθανο ένας εσφαλμένος δοκιμαστικός πύραυλος να μπορούσε να διεισδύσει στον εμπορικό εναέριο χώρο και είπε ότι είναι επίσης πολύ απίθανο ότι το αντικείμενο ήταν κάποιο είδος μυστικών αεροσκαφών.

Η περιοχή στρατιωτικών επιχειρήσεων του Mount Dora βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου το πλήρωμα της American Airlines παρατήρησε το αντικείμενο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιλότοι ειδοποιήθηκαν ότι ο περιορισμένος εναέριος χώρος ήταν "καυτός", ένας όρος που χρησιμοποιείται για στρατιωτική παρουσία στον ουρανό. Και τον Οκτώβριο του 2017, F-15 διερεύνησαν την παρουσία ενός μυστηριώδους ιπτάμενου αντικειμένου που αναφέρθηκε από αρκετούς πιλότους εμπορικών αεροπορικών εταιρειών στη Βόρεια Καλιφόρνια και στο Όρεγκον.

Όπως μπορούμε να δούμε, κάτι περίεργο συμβαίνει στον ουρανό του Νέου Μεξικού . Υπάρχει μια αυξανόμενη παρουσία παράξενων άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων που πλησιάζουν επικίνδυνα κοντά σε αεροπλάνα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι είναι, ή τουλάχιστον αυτό λένε.

Τα ερπετά πάντως δεν πρέπει να έχουν τέτοιου σχήματος διαστημικό σκάφος όπως το ANDROMEDA-MACHINE-36 των "κακών" Γερμανών , άρα θα ηταν δικό μας, δηλαδή του γνησίου ευρωπαϊκού γένους που ήρθε στην Γη από άλλου πριν έρθουν τα ερπετά πριν 2000 χρόνια και κατέστρεψαν την Ατλαντίδα αρχικά, άλλοι που τα βλέπουν όλα ελληνοκεντρικά (γιαυτό δεν έχουν καταλάβει τίποτα ) τους ονομάζουν ολύμπιους.... Για να μην νομιζουν τα ερπετά οτι δεν ξέρουμε τι κάνουν στην Γη επειδή κάνουμε το κορόιδο, αφού αυτά οχι άπλα δεν ειναι για όλους αλλα μονο για ένα συγκεκριμένο γένος με καταγωγή από τα άστρα, με προϋπόθεση να μην έχει πέσει στο επίπεδο των άλλων, και να έχει καταντήσει να μην έχει καν επίγνωση του ίδιου του εαυτού του... το νερό της λήθης ηταν λίγο και ο νοών νοείτω..

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications