Τα εμβόλια ειναι τόσο «ασφαλές» που βάζουν το facebook να εξαφανίζει  αναρτήσεις με “ψευδείς ισχυρισμούς” για τα εμβόλια

Το Facebook γνωστοποίησε ότι σχεδιάζει να αφαιρεί από την πλατφόρμα του τις αναρτήσεις χρηστών του που αφορούν ψεύδη σχετικά με τα εμβόλια κατά του κοροναϊού και όχι μόνο, όπως ότι είναι τοξικά και επικίνδυνα, ότι προκαλούν αυτισμό ή ότι είναι ασφαλέστερο για τους ανθρώπους να κολλήσουν Covid-19 για να αποκτήσουν φυσική ανοσία, από ό,τι να εμβολιαστούν.

Από τον Οκτώβριο έχει απαγορευτεί να περιέχονται τέτοιοι ισχυρισμοί σε διαφημίσεις ιδιωτών ή εταιρειών στο Facebook, αλλά πλέον το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως ανακοίνωσε μέσω ιστολογίου του, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς και τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», προτίθεται να επεκτείνει αυτήν την πολιτική, αφαιρώντας ομάδες, σελίδες και λογαριασμούς που συστηματικά διασπείρουν παραπλανητικές και ψευδείς πληροφορίες.

Το Facebook είχε ανακοινώσει, από τον Δεκέμβριο, ότι θα καταπολεμήσει τους ψευδείς και αντιεπιστημονικούς ισχυρισμούς για τα εμβόλια κατά του κοροναϊού, οι οποίοι έχουν καταρριφθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και άλλους επίσημους ιατρικούς φορείς. Όμως, μέχρι τώρα, διάφοροι χρήστες του συνέχιζαν να εξαπλώνουν την παραπληροφόρησή τους.

Η νέα αυστηρότερη πολιτική του Facebook -που θα περιλαμβάνει και το Instagram- στοχεύει πια σε μη πληρωμένες αναρτήσεις και σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών, ενώ αφορά όλα τα εμβόλια και όχι μόνο κατά του κορονοϊού. «Το χτίσιμο εμπιστοσύνης απέναντι στα εμβόλια είναι κρίσιμο, γι’ αυτό ξεκινάμε τη μεγαλύτερη διεθνή εκστρατεία για να βοηθήσουμε τους οργανισμούς δημόσιας υγείας να διαδώσουν ακριβείς πληροφορίες για τα εμβόλια κατά της Covid-19 και να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, όταν θα υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια», ανέφερε σε ανάρτησή του ο υπεύθυνος για θέματα Υγείας Facebook, Κανγκ-Σινγκ Τζιν.

Ακόμη, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει δωρεάν διαφημιστικό χώρο αξίας 120 εκατομμυρίων δολαρίων σε υπουργεία Υγείας, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να μεταδώσουν πιο αποτελεσματικά ακριβείς πληροφορίες για τα εμβόλια κατά της Covid-19.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζάκενμπεργκ, εδώ και καιρό έχει ταχθεί ένθερμα κατά της παραπληροφόρησης σχετικά με τον κορονοϊό και έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση υπέρ της εξάλειψης όλων των ασθενειών. Από την άλλη πλευρά, όμως, ανέκαθεν ήταν υπέρμαχος του ελεύθερου λόγου στο Facebook και είχε φανεί έως τώρα διστακτικός να καταπολεμήσει αποφασιστικά τη διακίνηση των ψευδών αναρτήσεων, με συνέπεια να ανθεί η αντι-εμβολιαστική καμπάνια στην πλατφόρμα του. Φαίνεται πως, πλέον, πήρε τα πράγματα πιο σοβαρά, αν και αυτό μένει να φανεί στην πράξη… Το να διαβάζει κάποιος τέτοιες σελίδες δείχνει ότι είτε ειναι σαν αυτούς είτε εχει πέσει στο επίπεδο τους:

Υπέρμαχος του ελεύθερου λόγου το Facebook που συνεργάζεται με συμμορίτες και κάνει πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες??? φιλανθρωπική δράση(?) μα όλοι που έχουν στενή σχέση με την γνωστή φυλή ως φιλάνθρωποι εμφανίζονται ! Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας = made in Israel και ότι φέρει το τίτλο "Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις" άφορα την χώρα που βρίσκονται και οχι ότι δεν ειναι Κυβερνητικές Οργανώσεις της Σιών(!) ...ειναι φανερό ότι ο λόγος που κάνουν εμβόλια απο το 60 και μετά ειναι άλλος και ουδεμιά σχέση έχουν με την υγειά, αφού καμιά ψευδό-ασθένεια δεν εξάλειψαν,και οτι δεν λένε οι συμμορίτες ειναι “ψευδείς ισχυρισμοί” (!), ως εκ τούτου ο κόσμος ειναι ήδη καταδικασμένος γιατί δεν ειναι μονο άπλα η πλύση εγκέφαλου , ακόμα και ο τρόπος που λειτουργεί και σκέφτεται ειναι αποτέλεσμα των "γνωστών", και ο νοών νοείτω..

Εδώ ένα δείγμα τι προκαλούν τα εμβόλια, άφου οι ελληνόφωνοι μαζί με τα ορκ τους δεν ειναι πάνω απο 100,000 :

Tι διαβαζουν ορδές κοιμισμένων ως αξιόπιστη και εγκυρη πηγή μια μαρξιστική σελιδα γεμάτη ιστορικά ψέματα, άντε τωρα να κανεις ανθρώπους όλους αυτούς που απο τα σχολεια ακόμα έχουν μάθει να ζουν στο ψέμα και εχουν κανει δεδομένα πράγματα που στερούνται λογικής με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν και τίποτα πλέον ...δεν βλέπουν καν οτι οι αγαπημένες τους έγκυρες πήγες εχουν στενή σχέση με τα γνωστά κανάλια που τους κανουν μέρα νύχτα πλύση εγκεφάλου επι δεκαετίες, έχουν φτάσει στο σημείο να νομιζουν οτι η Γερμανία και οι "κακοί Γερμανοί" αυτοι που "έκαναν εισβολή στην Ελλάδα οι κατακτητές" επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα τόσα χρονιά, και κατέληξαν και στο ίντερνετ να διαβάζουν ελληνόφωνους , και αν ρωτήσεις 1000 άτομα ( εμβολιασμένα ) κανένας δεν ξέρει οτι η Γερμανία ειναι υπό μασονική κατοχή απο το 1945 και ούτε καν δικό της σύνταγμα δεν έχει,οι δε γνήσιοι Γερμανοί δεν ειναι ούτε το 10% πλέον , ακόμη και με το ίντερνετ τούβλα έμειναν επειδή οι πήγες τους ειναι μασονικές, απο εκεί και πέρα δεν έχει νόημα ούτε να εξηγείς σε κοιμισμένους που τα 9 στα 10 που έχουν ως δεδομένα ειναι ψέματα...

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

40χρονη νοσοκόμα στην Κέρκυρα παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά την 2η δόση του εμβολίου!
Όταν η ίδια η Pfizer έχει στην ιστοσελίδα της ότι τα προσωρινά αποτελέσματα των παρενεργειών του εμβολίου θα είναι το καλοκαίρι του 2021 και τα οριστικά αποτελέσματα θα είναι το καλοκαίρι του 2023 (!!!) γιατί γίνονται πειραματόζωα εφόσον το 2023 θα ξέρουμε πόσο ασφαλές είναι ή δεν είναι...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications