Facebook, Twitter και Google  ενώ ελέγχονται από τους «γνωστούς» κλήθηκαν να παρουσιαστούν στο Κογκρέσο για τα δήθεν Fake News (!)

Ο Μάρκ Ζάκερμπεργκ, ο Σουντάρ Πιτσάι και ο Τζακ Ντόρσεϊ, οι διευθύνοντες σύμβουλοι αντίστοιχα των Facebook, Google και Twitter εκλήθησαν εκ νέου να παρουσιαστούν ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά θα συζητήσουν για τα fakenews (παραπληροφόρηση) στις πλατφόρμες τους.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι του Facebook, της Google και του Twitter κλήθηκαν από την Επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων που είναι αρμόδια για την Ενέργεια και το Εμπόριο. Η Επιτροπή αυτή επικαλείται κυρίως τις φήμες για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού ή τις δηλώσεις που κυκλοφόρησαν για εκλογική νοθεία στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2020.

«Αυτού του είδους η παραπληροφόρηση επιδείνωσε εθνικές κρίσεις με σοβαρές συνέπειες στην πραγματική ζωή όσον αφορά τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια», δηλώνουν τα μέλη της Επιτροπής αυτής σε ανακοίνωσή τους.

Οι τρεις επικεφαλής θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους στις 25 Μαρτίου. Και οι τρεις έχουν ξαναπεράσει από αυτή τη διαδικασία: αυτή είναι η τέταρτη φορά που παρουσιάζεται ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ από τον Ιούλιο και η τρίτη για τον Σουντάρ Πιτσάι και τον Τζακ Ντόρσεϊ. Οι προηγούμενες ακροάσεις τους αφορούσαν κυρίως πιθανές πρακτικές κατά του ανταγωνισμού και την νομική προστασία που έχουν οι πλατφόρμες έναντι διώξεων που συνδέονται με περιεχόμενο που δημοσιεύουν τρίτα μέρη.

Οι γειτονικοί αυτοί όμιλοι στην περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο αντιμετωπίζουν εδώ και μερικά χρόνια επικρίσεις από όλα τα πολιτικά μέτωπα.

Οι Δημοκρατικοί προσάπτουν στα Facebook, Twitter, YouTube (Google) και άλλα ότι δεν καταβάλλουν επαρκείς προσπάθειες για την καταπολέμηση προβληματικών περιεχομένων (υποκίνηση στη βία, παραπληροφόρηση, δηλώσεις μίσους, κλπ.).

Οι Ρεπουμπλικανοί από την πλευρά τους έχουν την εντύπωση ότι λογοκρίνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μολονότι τα χρησιμοποιούν όποτε θέλουν για τις προεκλογικές τους εκστρατείες.

Αυτοί θα θίξουν επίσης αναμφίβολα το θέμα της απαγόρευσης του Ντόναλντ Τραμπ από τις βασικές πλατφόρμες.“Η ακρόαση αυτή θα επιτρέψει στην Επιτροπή να συνεχίσει το έργο της για την ευθύνη που φέρουν οι ψηφιακές πλατφόρμες στην ισχυρή άνοδο της παραπληροφόρησης”, προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της Επιτροπής αυτής της Βουλής των Αντιπροσώπων.

“Εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι γίγαντες της τεχνολογίας αρνούνται να αναγνωρίσουν τον ρόλο που έχουν διαδραματίσει στην κατασκευή και τη διάδοση ψευδών πληροφοριών στο κοινό τους. Η αυτορρύθμιση της βιομηχανίας απέτυχε”, σημειώνουν οι Αμερικανοί νομοθέτες.Εκτός από κοινωνικά ζητήματα, οι Google και Facebook αντιμετωπίζουν διώξεις από τις αρχές ανταγωνισμού για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης.

Αυτά διαβάζουν σε κάτι σελίδες τύπου newsit οι μάζες :

(υποκίνηση στη βία, παραπληροφόρηση, δηλώσεις μίσους, κλπ.) και δήθεν fakenews, αυτά διαβάζει ο κάθε άσχετος που έχει άγνοια πραγματικότητας σε έγκυρες πήγες τους , και θα συνεχίζει να ειναι εκτός τόπου και χρόνου 5000 χρόνια πίσω όσο διαβάζει τέτοιες σελίδες,επίσης δεν έχουν ιδέα ποιοι στα αλήθεια τρέφουν θανάσιμο φυλετικό μίσος και σε ποιους ενώ το βαζουν ακομα και σελίδες τους facebook, έπισης υποκίνηση βίας και μίσους στους σκεπτόμενους και στο λευκο γενος, αλλα για αυτούς δεν παραβιάζονται οι κανόνες τους!!..

Οι «γνωστοί»που ειναι άγνωστοι στην μαζα πάρα το γεγονός ότι καθορίζουν τις ζωές τους και ειναι παντού μπροστά τους και μαζί τους, επίσης ελέγχουν google facebook απο το 2016-2017 μεσώ οργανισμών παύλα εγκληματικών οργανώσεων που μόνιμα ως χρηματοδότης εμφανίζεται ο SOROS και εξαφάνισαν ανεξάρτητες σελίδες και προωθούν δίκες τους, οπως και βγαίνουν στην πρώτη θέση στην αναζήτηση google, που στην περίπτωση της Ελλάδας διαβαζουν εκατομμύρια ως ελληνικές σελίδες ενώ ειναι ιουδαϊκές και γεμάτες αληθινά fake news - fake history προπαγάνδα και παραπληροφόρηση στα παντα:

H ίδια ακριβώς φώτο και το ίδιο θέμα κάπου στην Ευρώπη το 2017, ότι δηθεν κάποιοι "κακοί" πήγαν και έκαναν αυτό σε ένα δικό τους (ενώ οι ίδιοι θα το έκαναν), την είχαν βάλει όλως τυχαίως σε ελληνόφωνη σελίδα facebook τύπου antifa γεμάτο άναρχο-κομμουνιστές με τίτλο ο αντισημιτισμός εξαπλώνεται στην Ευρώπη (!) ακριβώς τα ίδια που λένε στους λεγόμενους Εβραίους στο Ισραήλ λενε και σε όλους τους άναρχο-κομμουνιστές ανεξάρτητου χωράς, συμπέρασμα? πολλοί απο τους λεγόμενους άναρχο-κομμουνιστές antifa ειναι ίδια ράτσας με τους λεγόμενους Εβραίους στο Ισραήλ, κατι που φαίνεται και στην συμπεριφορά τους και έχεις εκατομμύρια κοιμισμένους να νομιζουν ότι ειναι δήθεν ιδεολογία ενώ ειναι σημιτικές φυλές, και καθοδηγούνται απο τους γνησιους ιουδαίους που ειναι πολύ λιγότεροι ... διπλά βλέπουμε την "ανεξάρτητη σελίδα" αυτή με τις ορδές ελληνόφωνους, επειδή συκοφαντούν τους πάντες οχι άπλα βγάζουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας ότι ενοχλεί και κάποιοι έκαναν αγωγές , να δηλώνει ότι έχει νομική βοήθεια από οργανισμό του SOROS και που πλυρωνει και η google - facebook (!) αυτοί που κλήθηκαν να παρουσιαστούν στο Κογκρέσο για τα δήθεν Fake News ενώ ήδη οχι μονο ελέγχονται απο συμμορίτες αλλα τους πληρώνουν κιόλας(!)...λένε αλήθεια αυτοί που λένε ψέματα ακόμη και ότι ειναι ανεξάρτητοι οργανισμοί (!)σε λίγο θα γράψουν κιόλας οτι τους κανει πολεμο το σύστημα ενώ ειναι το σύστημα ειναι οι ιδιοι !!! και κανουν πολεμο με καθε τρόπο σε ανεξάρτητες σελίδες έδω και χρόνια .

Στην δικιά μας αγωγή για ολα αυτα που έχουν κάνει στην σελίδα με βάση τους νομούς τους και με ρατσιστικά κίνητρα στο λευκό γένος, θα τα ξεχάσουν αυτά τα κομμουνιστικά μιάσματα απευθυνόμενοι σε νοητικά κατώτερους και υποχείρια τους, τόσα εκατομμύρια στην Γη εφόσον κανένας δεν βλέπει οτι εχουν μη φυσιολογική συμπεριφορά, ένας δεν έχει αναρωτηθεί τουλάχιστον ότι για λενε αυτοι για ρατσιστές κτλ οτι κατι δεν πάει καλα με την φυλή τους? , ιουδαϊκές οργανώσεις να παρέχουν νομική βοηθεια σε ιουδαϊκές εγκληματικές οργανώσεις (!) παρεμπιπτόντως εκεινο το μίασμα που εμφανίζουν ως ιδρυτή των ellhnika hoaxnes και δηθεν απόστρατος ενώ ειναι πράκτορας της τύπου MOSSAD, θα πρέπει να υποβληθεί σε ειδικές υγειονομικές εξετάσεις (ειναι γραμμένες στην αγωγή ) ώστε να αποδείξει οτι δεν ειναι κομμουνιστικο μίασμα εφόσον έλεγε οτι τον συκοφάντησες που τον είπες ετσι ενώ ετσι τους έλεγαν και γιαυτό τους ειχαν μαζέψει στα ξερονήσια μαζί με τα αφεντικά τους, και εφόσον ισχυρίζονται οτι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι δεν έχουν πρόβλημα και εκεί θα δούμε τι ειναι δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και δηθεν fake news....

Αντισημιτισμός στο Διαδίκτυο אנטישמיות באינטרנ :

Μετάφραση από translate.google 2017: Ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο YouTube δείχνει μια λεγόμενη «επιστημονική αντιπροσωπεία» που έφυγε από την Αυστραλία για την Πολωνία, με σκοπό να αποδείξει εμπειρικά ότι το στρατόπεδο εξόντωσης της Τρεμπλίνκα δεν υπήρχε καθόλου:

Το βίντεο φυσικά εξαφανίστηκε για υποκίνηση μίσους (!) ιδού ποιοι δίνουν εντολές στην google και facebook και κατεβάζει ότι ενοχλεί με γελοίες δικαιολογίες τύπου υποκίνηση μίσους για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια, εδώ και 5 χρονιά αλλα οι μάζες του ύπνο του δίκαιου , οι ιδιοι έχουν δώσει εντολή στο facebook να μην έχει απήχηση η σελίδα μας , δηλαδή να βλέπουν ελάχιστοι τα post , τα ίδια και στην google, αλλα επειδή έχεις αντίληψη και επίγνωση τι κάνουν οχι μονο τωρα αλλα και τι εχουν κανει ιστορικά και την μη φυσιολογική φύση τους , και δεν είσαι υποχείριο τους να έχεις κάνει δεδομένα τα ψέματα τους είσαι ο κακός , αν τα λες δε είσαι αντισημίτης ως το μεγα κακό ! η παράνοια της παράνοιας και ο ορισμός των σχιζοφρενών , την μη ανθρώπινη συμπεριφορά τους έβλεπαν και οι "κακοί" που ηταν 100 χρόνια μπροστά και βρήκαν την αλήθεια πριν 80 χρόνια πάντως, αυτη που οι μάζες ούτε καν εχουν διανοηθεί επειδή για να καταλάβεις οτι κατι δεν πάει καλα με άυτους πρέπει να έχεις και ενα νοητικό και πνευματικό επίπεδο, η «επιστημονική αντιπροσωπεία» έγινε λεγόμενη,fake news Αντισημιτισμός θεωρίες συνωμοσίας ... Όπως φαίνεται η αλήθεια που βαφτίζουν με όλες αυτές τις σημιτικές ταμπέλες ενοχλεί,απλή λογική : αφού ειναι αλήθεια αυτά που λένε αυτοί γιατί διαγράφουν βιντεο και κυνηγούν ακόμη και επιστήμονες έρευνες για τα λεγόμενα τους ως κακούς αντισημίτες? .. Τελικά οι μάζες οχι άπλα ειναι 5000 χρόνια πίσω σε νοητικό και πνευματικό επίπεδο αλλα δεν σκέφτονται καν με την λογική , γιαυτό έμειναν τούβλα και εντελώς υποχείρια ελληνόφωνων, ακόμη και στην εποχη που εχουν ίντερνετ ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications