«Τρομερή πρόβλεψη » ξερουν από πριν τα  “κρούσματα”:   Έρχεται νέα «εκτόξευση» κρουσμάτων την επόμενη εβδομάδα

Βρήκαν πρόφαση για την παράταση του lockdown! ΞΑΦΝΙΚΑ ανακοίνωσαν ρεκόρ κρουσμάτων

Μιλώντας στο MEGA o καθηγητής πνευμονολογίας και αντιπρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, σημείωσε ότι τα προγνωστικά μοντέλα που εξετάζουν τα δεδομένα της πανδημίας, είχαν προβλέψει αυτό το νούμερο των κρουσμάτων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, την επόμενη εβδομάδα τα κρούσματα θα σκαρφαλώσουν στα 2.500, το οποίο θα είναι και «το πικ του κύματος, και θα αρχίσει να υποστρέφεται εν συνεχεία».

Ο καθηγητής τόνισε ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε υψηλό αριθμό κρουσμάτων μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, ενώ έπειτα θα αρχίσει η αποκλιμάκωση «αργά αλλά σταθερά». Σχετικά με την άρση του lockdown, αυτή θα πάει πιο πίσω, με τους ειδικούς να σημειώνουν πως η συζήτηση θα ανοίξει μόλις το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ασφυξία στις ΜΕΘ και ρεκόρ νέων εισαγωγών
Παράλληλα, στο MEGA μίλησε και η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία έκανε λόγο για δύσκολες ημέρες ιδιαιτέρως για το Σύστημα Υγείας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «είναι μια από τις δυσκολότερες μέρες που έχουμε περάσει. Οι πληροφορίες που έχουμε από τα νοσοκομεία τα κρούσματα θα είναι πάρα πολλά, παρόλο που περιμένα μια σταθεροποίηση. Αυξημένος είναι και ο αριθμός των ΜΕΘ. Εκεί δεν περιμένουμε γρήγορη μείωση. Γιατί οια σθενείς εκεί παραμένουν 2-3 εβδομάδες».

«Θα περιμένουμε να δούμε τον αριθμό των κρουσμάτων και τον αριθμό εισαγωγών σε απλές κλίνες. Αν υπάρξει σταθεροποίηση των εισαγωγών μέχρι το Σάββατο, θα μπορούσαν με αυστηρούς ελέγχους, τεστ και προσοχή στα ΜΜΜ να ξεκινήσουν να ανοίγουν γιατί ο κόσμος έχει πιεστεί πάρα πολύ. Τα μαγαζιά είναι κλειστά, η κάθε οικογένεια έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Βλέπουμε, εκτιμάμαι τις παραμέτρους κι αποφασίζει η κυβέρνηση τα επόμενα βήματα» τόνισε ερωτηθείσα για μερική άρση του lockdown.

Οι υπεύθυνοι για αυτα μεταξύ άλλων δηλαδή όλοι που διαβαζουν τέτοιες σελίδες τύπου in.gr και βλέπουν mega:

Σε ενα άλλο κόσμο φυσιολογικό, μεσώ ip θα ειχαν εντοπιστεί όλοι αυτοι που διαβαζουν τέτοιες σελίδες καθε μέρα και δεν μπαίνουν καταλαθος, και θα είχαν κρίθει ανίκανοι οχι μονο να ψηφίζουν αλλα να εχουν και ηγετική θέση λόγω νοητικής στέρησης, κοινός πολύ χαμηλής νοημοσύνης σε βαθμό που γίνονται επικίνδυνοι για τους άλλους, και θα τσίριζαν για φασίστες μετά , σε δεύτερη βάση αυτή η έγκυρη πηγή με τα 200.000 + like θα κλείσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων , προπαγάνδα χειραγώγηση μυαλών, πράκτορες ξένης χωράς (της γνωστής) και μέλος εγκληματικής οργάνωσης , σε τρίτη βάση, θα ειχαν κληθεί οι φερόμενοι δικαστές πρώτα απο ολα να αποδείξουν ότι ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι, να αποδείξουν οτι δεν ειναι συμμορίτες και μασόνοι ,και οτι δεν ειναι μελή εγκληματικής οργάνωσης τύπου κομμουνισμός antifa κτλ, αλλιως θα ειχαν ξηλωθεί όλοι ανεξαίρετος ως ανίκανοι να έχουν τετοια θέση , και επειδή εδώ δεν ειναι φυσιολογικός κόσμος και τα 2/3 του πληθυσμού οχι άπλα υποστηρίζει την παράνοια αλλα έχει γίνει ενα με αυτή, βλεπε τι διαβαζουν στο ίντερνετ στην πρώτη θέση στο 3 το in (!) απο εκεί να καταλάβεις το πνευματικό επίπεδο πολλών νεοελλήνων , ως εκ τούτου θα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα με την πλήρη συμμετοχή του όχλου, που αν δεν υπήρχε ούτε τα μισά θα ειχαν κανει, αυτοι οι ιδιοι ειναι το πρόβλημα της Γης και της ανθρωπότητας, γιαυτό στο μέλλον θα εξαφανιστούν απο την Γη τα 2/3 του πληθυσμού ...

Όλοι αυτοι που παριστάνουν τους έξυπνους και τους ερευνητές και μιλάνε και για πράγματα που δεν μπορουν να καταλάβουν, δεν βλέπουν ούτε αυτό που μπορεί να δει ο καθένας μεσώ ίντερνετ άπλα με το να δει τι σελίδες ειναι στην πρώτη θέση : ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δηθεν μορφωμένων με πτυχία και των δήθεν απόγονων αρχαιων λειτουργεί σαν πρόβατο και σκέφτεται σαν τους δυνάστες τους? και ότι εδώ κάτι δεν πάει καλα, και πως δεν ειναι 5-10 κακοί που κανουν κουμάντο παντού αλλα τουλάχιστον το 1/3 του πληθυσμού ? δηλαδή πολλοί ειναι και οι ίδιοι αδίσταχτοι και υποστηρίζουν ομοίους τους , και οχι άπλα βλάκες, όποτε να σταματήσουν τα παραμυθία κάποιοι οτι όλοι ειναι αθώες περιστέρες και θύματα των κακών, άφου πολλοι ανάμεσα τους ειναι μέρος του κακού, τα μονά θύματα και αυτών όμως ειναι οι σκεπτόμενοι δηλαδή τα ανώτερα πνεύματα του κάλου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications