Πολιτικός της Φλόριντα και η σχέση της με τους  nordic alien

Πριν από λίγα χρόνια, μια γυναίκα πολιτικός του Μαϊάμι από τη Φλόριντα εμφανίστηκε μια και θέση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Σε γενικές γραμμές, δεν διέφερε πολύ από άλλους υποψηφίους, έως ότου δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι είχε απαχθεί επανειλημμένα από εξωγήινους ως παιδί.

Η γυναίκα που ονομάζεται Bettina Rodriguez Aguilera , η οποία εργάστηκε για πρώτη φορά ως κοινωνική λειτουργός και, στη συνέχεια, ως διαμεσολαβητής στο Miami-Dade County (Φλόριντα, ΗΠΑ) και στη συνέχεια άρχισε να ανεβαίνει ενεργά τη σταδιοδρομία, με στόχο τον πρόεδρο του δημάρχου, και στη συνέχεια για βουλευτής ...

Από το 2012 έως το 2014, ο Aguilera ήταν μέλος του συμβουλίου της πόλης Doral και το 2013 διορίστηκε αντιδήμαρχος. Έχει αποδειχθεί ότι καταπολεμά την εμπορία ανθρώπων και την π@ρνεία, καθώς επίσης συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη του Doral και στην ενίσχυση της αύξησης του πληθυσμού.

Το 2017 πήγε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ από τη Φλόριντα και τότε συνέβη κάτι πολύ ασυνήθιστο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με δημοσιογράφους για το Miami Herald, ο οποίος την υποστήριξε ως υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την έδρα ενός άλλου Ρεπουμπλικάνου, Ileana Ros-Lechtenen, η Aguilera αποκάλυψε ότι από νεαρή ηλικία "επικοινωνούσε" με εξωγήινους.

Ξεκίνησε όταν ήταν 7 ετών. Σε κάποιο σημείο, είδε ένα UFO στον ουρανό, και στη συνέχεια αυτό το αντικείμενο προσγειώθηκε και τρία άτομα βγήκαν από αυτό. Ήταν πολύ ψηλοί και έμοιαζαν με τους nordic alien (ανθρωπινής μορφής εξωγήινοι γνωστοί ως σκανδιναβικοί ). Αυτά τα πλάσματα απλώσαν τα χέρια τους στο τότε κορίτσι, και τότε είδε τον εαυτό της μέσα στο σκάφος τους.

Υπήρχαν στρογγυλά καθίσματα μέσα και ο πίνακας ελέγχου από κρύσταλλους χαλαζία. Στη συνέχεια, οι εξωγήινοι άρχισαν να μιλούν τηλεπαθητικά με την Aguilera και της είπαν ότι "Ο Θεός είναι μια παγκόσμια ενέργεια, όχι ένας άνθρωπος. Ο Θεός μιλάει στους ανθρώπους, αλλά όλοι τον καταλαβαίνουν διαφορετικά."

Τότε οι εξωγήινοι επέστρεψαν το κορίτσι στη Γη, αλλά τα επόμενα χρόνια πέταξαν σε αυτήν αρκετές φορές και επικοινωνούσαν μαζί της. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι την εφηβεία. Δεν μίλησαν μόνο για τον Θεό, αλλά μεταβίβασαν διάφορες «μυστικές» γνώσεις στο κορίτσι.

Συμπεριλαμβανομένου είπε ότι οι "σκανδιναβικοί" της είπαν για την αιγυπτιακή θεά Ίσις, που ήταν επίσης εξωγήινη, και ότι η αφρικανική ήπειρος είναι "το κέντρο της παγκόσμιας ενέργειας". Της είπαν ότι σε μια σπηλιά στο νησί της Μάλτας βρίσκονται "30 χιλιάδες" ξένα κρανία , και το περίφημο μυστηριωδώς Coral Castle στη νότια Φλόριντα στην πραγματικότητα είναι χτισμένο πάνω σε μια αρχαία πυραμίδα.

"Με την πάροδο των ετών, πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των προέδρων όπως ο Ρόναλντ Ρέιγκαν και ο Τζίμι Κάρτερ, και οι αστροναύτες ισχυρίστηκαν δημοσίως ότι είδαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, και επιστήμονες όπως ο Στίβεν Χόκινγκ και ιδρύματα όπως το Βατικανό έχουν δηλώσει ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια γαλαξίες στο Σύμπαν, και μάλλον δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν. Είμαι προσωπικά Χριστιανή και πιστή στον Θεό, αλλά συμμετέχω στην πλειοψηφία των Αμερικανών που πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει έξυπνη ζωή σε δισεκατομμύρια πλανήτες και γαλαξίες στο Σύμπαν "- είπε ο Aguilera σε άλλη συνέντευξη.

Τα λόγια της δεν μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη και περιέργεια στην κοινότητα, και είχε αύξηση τόσο στον αριθμό των υποστηρικτών της όσο και στον αριθμό των ζηλότυπων αντιπάλων της. Ένας συγκεκριμένος Rick Yabor, δικηγόρος του Μαϊάμι, έγραψε για αυτήν στο καθεστωτικό The Washington Post.

"Δεν ξέρω γιατί η Bettina έλαβε μέρος στον εκλογικό αγώνα, γιατί οι απόψεις της, για να το θέσω ελαφρώς, δεν είναι πολύ κοινές. Θα υπάρχουν άνθρωποι που την πιστεύουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι τρελή πολιτικός, και λέγοντας κάτι τέτοιο είναι περίεργο. Πήγε σε λεπτομέρειες που δεν είναι πολύ δημοφιλείς. Όποιος τρέχει για το Κογκρέσο - πρέπει να συγκεντρώσετε πολλά χρήματα και οι χορηγοί μπορεί να έχουν αμφιβολίες. Η πολιτική του Μαϊάμι είναι ασυνήθιστη."

Από την άλλη πλευρά, ο Aguilera υποστηρίχθηκε ενεργά από άτομα που πιστεύουν στα UFO. Για παράδειγμα, ο Stephen Bassett της Paradigm Research Group: "Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο. Εάν κερδίσει τις εκλογές, θα ήταν η πρώτη ανοιχτή επαφή που θα υπηρετήσει στο Κογκρέσο."

Αργότερα, η Aguilera προσπάθησε να μαλακώσει λίγο το αποτέλεσμα των εντυπωσιακών δηλώσεών της, ισχυριζόμενη ότι δεν είχαν καμία σχέση με τις πολίτικη της και ότι όλα αυτά συνέβησαν στα μακρινά χρόνια. Ορισμένοι δημοσιογράφοι την υποστήριξαν, ως συντάκτης του Miami Herald Nancy Ankram: "Γι 'αυτό την επιλέξαμε: δεν είναι τρελή. Και αποφασίσαμε να μην το κάνουμε αυτό σημαντικό ζήτημα. Νομίζω ότι θα εξυπηρετήσει την περιοχή καλά, οι άνθρωποι απλά πρέπει να το δουν στο πλαίσιο.

Δυστυχώς, άγνωστο αν οι «εξωγήινοι» ισχυρισμοί της φταίνε ή κάτι άλλο, ο Aguilera έχασε τους προκριματικούς με τους Ρεπουμπλικάνους , οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στις 28 Αυγούστου 2018. Δεν έχει ακόμη ανακοινώσει αν θα ξαναρχίσει βάλει στο μέλλον.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications