Τουρκιά πέρα απο την προπαγάνδα περί πόλεμου Ελλάδας Τουρκιάς : ειναι ένας αχταρμάς  από διαφορετικές φυλές

Η προπαγάνδα περί πόλεμου Ελλάδας Τουρκιάς έχει κάπως κοπάσει, όπως γίνεται και στην περίπτωση της Γερμανίας που συμμορίτες παρουσιάζουν όλους τους Γερμανούς εχθρούς της Ελλάδας και οχι την εξουσία της Γερμανίας που ειναι την γνωστής φυλής ίδια με αυτη της Ελλάδας μετά το 1974, και οτι δηθεν οι κακοί Γερμανοί που πριν το 1945 ηταν σε μεγάλο ποσοστό Ευρωπαϊκού γένους σκότωσαν "χιλιάδες Έλληνες",και όλα αυτά τα παραμυθία για Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας, που θεωρούν τους λεγόμενους κομμουνιστές Έλληνες και οι μισοί απο αυτούς ειναι σημιτικές φυλές και άλλοι μισοί ίδιας ράτσας με τους μετανάστες,ως Νεοέλληνες ορίζονται όσοι: είτε δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος ούτε καν εκφυλισμένοι , είτε ειναι απόγονοι βάρβαρων και σημιτικών φύλων βλέπε άραβες, είτε διάφορων άλλων φύλων μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης και έχουν τάσεις μοχθηρίας και κουτοπονηριάς, δηλαδή κατα βάθος ειναι ύπουλες από την ράτσα τους...

Αυτά γίνονται όταν οι μάζες δεν έχουν επίγνωση τους γένους και οχι μονο στην Ελλάδα, νομίζουν ότι ο άλλος ειναι έτσι επειδή ειναι δηθεν ιδεολογία και οχι φυλή που υποστηρίζει συγγενικές του φυλές, πως άρχισαν όλα με την τουρκιά ? ένα τυχαίο βίντεο με το "τουρκιά έχεις ταλέντο" ηταν αρκετό για καταλάβω αυτο που ξέρω : ότι πολλοί Τούρκοι ειναι ανάμεικτες φυλές, και αρκετοί μπορεί να θεωρηθούν ευρωπαϊκού γένους, κύριος γυναίκες επειδή στις αιμομιξίες υπερέχουν, δηλαδή μπορεί να θεωρηθουν Έλληνες και Ελληνίδες, επίσης πολλοί ειναι από το Καύκασο και ειναι ειναι ανάμεικτες ευρωπαϊκού γένους φυλές , για τι πολεμο μιλάνε κάποιοι Ελλάδας Τουρκιάς όταν και οι δυο χώρες έχουν κοινό γένος και επικρατει ο ιδιος αχταρμάς από διαφορετικές φυλές και ίδια εξουσία συμμοριτών της γνωστής φυλής?

Αν χάσουν την εξουσία με τα χρήσιμα γκοιμ τους και στην Ελλάδα και στην Τουρκιά μπορεί να αρχίσουν πόλεμο ώστε να σκοτωθούν μεταξύ τους και να μείνουν αυτοί με τα γκοιμ τους , δηλαδή ότι έκαναν τόσα χρονιά παντού, πάμε πάλι στο θέμα μας μερικές που θεωρούνται Τουρκικής "φυλής" ,βασικά δεν υπάρχει Τουρκική "φυλή" οι γνήσιοι Τούρκοι ειναι μια μίξη (εκτός από τα γκοιμ) από μογγολικής αραβικής και εβραϊκής φυλής), μερικές μονο που φαίνονται και φυλετικά ότι δεν έχουν σχέση με γνησιους Τούρκους ενδεικτικά Seda Bakan: τουρκικής καταγωγής, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη η πατρική της οικογένεια είναι βοσνιακής καταγωγής που μετανάστευσε από το Σεράγεβο .

Κατά τα αλλα αυτη θεωρείται ότι ειναι Τουρκάλα (!) όπως και Ελληνίδες θεωρούνται πολλές και πολλοι Νεοέλληνες ενώ φυλετικά δεν εχουν σχέση με το ευρωπαϊκό γένος(!) Μια άλλη η Hülya Avşar με ρίζες από την Κρήτη και ένα άλλο μέρος της μητρικής της οικογένειας είναι κουρδικής καταγωγής , γιαυτό εχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, και κάποιες άλλες δήθεν Τουρκικής καταγωγής ειναι καθαρά γνησίου ευρωπαϊκού γένους , αν όμως κάνεις μια βόλτα στην τουρκιά με το google Street View δεν θα βρεις ούτε για δείγμα άντρα ευρωπαϊκού γένους (!) αυτο γίνεται διότι αν πάει μια ευρωπαϊκού γένους με άλλη ράτσα συνήθως μονο αν βγει κορίτσι βγαίνει πάλι ευρωπαϊκού γένους ...όποτε μια χαρά τους κάθεται να κάνουν αιμομιξίες αφού δεν βγαίνουν αντρες ευρωπαϊκού γένους και ελέγχουν εύκολα τις γυναίκες .

Και εδώ τι γράφουν στην έγκυρη πηγή τους wikipedia:

Η Τουρκία είναι κοσμικό κράτος χωρίς επίσημη θρησκεία, που προβλέπει ελευθερία της θρησκείας και της συνείδησης. Ο Μωαμεθανισμός θεωρείται η επικρατούσα θρησκεία της Τουρκίας, υπερβαίνοντας το 99%, αν συμπεριληφθούν οι Αλεβίτες και οι λαϊκοί Μουσουλμανικής καταγωγής με δημοφιλέστερο δόγμα τη Χαναφιτική σχολή του Σουνιτικού Ισλάμ.

Υπάρχουν ακόμη 26.000 Εβραίοι, η μεγάλη πλειοψηφία τους Σεφαρδίτες . Η Μπαχάι Πίστη στην Τουρκία έχει τις ρίζες της στον ιδρυτή της Μπαχαουλάχ, που είχε εξοριστεί στην Κωνσταντινούπολη από τις οθωμανικές αρχές.

Η Τουρκία έχει πολυποίκιλο πολιτισμό, που είναι ένας συνδυασμός Toυρκομανικού, Μικρασιατικού, οθωμανικού (που και ίδιος ήταν μια συνέχεια τόσο του ελληνορωμαϊκού όσο και του ισλαμικού πολιτισμού) και του Δυτικού πολιτισμού και παραδόσεων, που ξεκίνησε με τη Δυτικοποίηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Αυτό το μείγμα ξεκίνησε αρχικά ως αποτέλεσμα της επαφής των Τούρκων και του πολιτισμού τους με εκείνους των λαών που βρέθηκαν στο δρόμο τους κατά τη μετανάστευσή τους από την Κεντρική Ασία προς τη Δύση... ναι αλλα δεν γράφουν οτι ηταν Μογγολικής και ιουδαϊκής ράτσας και πως αυτοί ειναι οι γνήσιοι Τούρκοι!...

Και εδώ πάμε στο άλλο κομμάτι που έχει μεγάλη σημασία: φαίνεται ότι υπάρχει ενα πνευματικό "σώμα" που καθορίζεται το υλικό, γιατί αλλιώς μετά απο τόσους αιώνες θα είχε εξαφανιστεί εντελώς το ευρωπαϊκό γένος με τόσες αιμομιξίες!γιαυτό ο "κακός ναζι" πιλότος της Luftwaffe δεν ξανα γεννήθηκε μαυροτσουκαλο σαν τα αλλα δύο αδελφια του, αλλα όπως ηταν και στην προηγούμενη ζωή του φυλετικά και ξανθός:

Κάτι πολύ μεγάλο παίζεται εδώ , δεδομένου οτι κάποιοι άλλοι μοιάζουν μονο στο σοι τους η στους γονείς τους, σαν μην έχουν δικό τους πνευματικό σώμα και αντιγράφουν...Γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1972, 30 χρόνια μετά όταν Βρετανοί κατέρριψαν το αεροπλάνο του και σκοτώθηκε, και σύμφωνα με τη μητέρα του, αισθάνθηκε αμέσως ότι ο γιος της είχε κάτι ασυνήθιστο. Οι γονείς του , η αδερφή και ο αδελφός του ειναι όλοι μελαχρινοι και καστανά μάτια. Αυτός είχε γαλανά μάτια και ελαφρώς κόκκινα-ξανθά μαλλιά. Επίσης, το δέρμα του ήταν πιο λευκό από τα αδέλφια και καιγόταν εύκολα στον ήλιο.Ετσι θα ηταν όλοι στην Ελλαδα αν ησαν όλοι γνησιοι απογονοι αρχαίων, κατα αλλα οι Γερμανοί ηταν βάρβαροι και Μογγόλοι ενώ γνήσιοι Μογγόλοι ηταν οι κομμουνιστες του Στάλιν , και στην Ελλαδα ακόμη και αυτοι που ειναι καθαρά αραβικής φυλής και υποστηρίζουν την συγγενική τους φυλη τους ιουδαίους , ειναι απόγονοι της Θεάς Αθηνάς η απογονοί του λεγομονενου Γιάχβε??

Φαντάσου σκηνικό τωρα μια ευρωπαϊκού γένους γυναικά να πηγαίνει με έναν αγρίμι τύπου κομμουνιστή που την είχε δολοφονήσει στην προηγούμενη ζωή με φρικτό τρόπο επειδή ήσαν κάκια Γερμανίδα ευρωπαϊκού γένους (!) η Ελληνίδα το 40 επίσης ευρωπαϊκού γένους που την έσφαξαν οι κομμουνιστές ως κάκια φασίστρια(!) αυτά γίνονται όταν έχεις άγνοια, εκτός ότι ειναι κοσμικό έγκλημα σαν να πηγαίνουν να κάνουν παιδιά με τον σατανά και δαίμονες του, ο αληθινός θεός και δημιουργός των μοχθηρών φύλων στην Γη ειναι αυτός που ξέρετε ως Σατανά, η θεά Αθηνά δεν έφτιαξε μοχθηρές και ζωώδες φυλές για να υποστηρίζουν το κακό (!) τα λέμε έτσι γιατί έτσι τα καταλαβαινουν οι μάζες .. Κάποιοι που τα ξερουν αυτά απο αυτες τις φυλές του, είτε τις μετατρέπουν σε π@ρνες απο φυλετικό μίσος και στις μάζες έμαθαν τα ακριβώς αντίθετά , είτε τις κανουν γυναικες τους για να βάλουν τα αυγά φιδιού, να γιατι ενοχλεί η σελίδα μας και πρέπει να κρατούν την μαζα σε δίκες σελίδες για να μην εχουν επίγνωση ούτε καν αυτές που ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος του ίδιου του εαυτό τους ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications