Ο Μπάιντεν ξεκίνησε την καταστροφή των ΗΠΑ,   επανέφερε τις ΗΠΑ στην Ατζέντα 2030

Μέτρα περιορισμού παντού και διωγμοί πολιτικών αντιπάλων-ψηφοφόρων...Ο Τζο Μπάιντεν, με το που ορκίστηκε χθες νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, πήγε στον Λευκό Οίκο, κάθισε στο Οβάλ γραφείο και σήκωσε… μανίκια.

Αφού επανέφερε τις ΗΠΑ στην Ατζέντα 2030, στον ΠΟΥ και προσκάλεσε εκ νέου τους μουσουλμάνους, μεταξύ εκείνων και ισλαμιστές, να συρρεύσουν στις ΗΠΑ, άρχισε να υλοποίει τις δεσμεύσεις του και στο θέμα του κορωνοϊού.

Υπέγραψε μια σειρά εκτελεστικών εντολών και προεδρικών οδηγιών την Πέμπτη με στόχο την επιβολή μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, συμπεριλαμβανομένων νέων απαιτήσεων για μάσκες σε αεροπλάνα, τρένα και λεωφορεία, ομοσπονδιακά κτίρια και ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, καθώς και την υποχρέωση καραντίνας για ταξιδιώτες μετά την άφιξή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα, με εκτελεστικό διάταγμα επιβάλλεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία και αεροδρόμια, κάτι που είχε αποφύγει ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και υποχρεωτική καραντίνα για όποιον φθάνει στη χώρα από το εξωτερικό.

Παράλληλα ξεκινούν «διωγμοί» κατά πολιτικών αντιπάλων-ψηφοφόρων του Βαθέος Κράτους.Ειδικότερα, η Επιτροπή Εποπτείας και Μεταρρυθμίσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων ζήτησε από το FBI να διεξάγει μια διεξοδική έρευνα για το ρόλο που διαδραμάτισε ο ιστότοπος Parler στην επίθεση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

Το Parler χρησιμοποιούν πολλοί υποστηρικτές του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και οπαδοί της αμερικανικής Δεξιάς.

Η Κάρολιν Μαλόνεϊ, πρόεδρος της Επιτροπής, επικαλέστηκε δημοσιεύματα του Τύπου που φέρονται να περιέγραφαν απειλές που διατύπωναν χρήστες, πριν την διαδήλωση της 6ης Ιανουαρίου, σε αυτό τον ιστότοπο ενάντια σε εκλεγμένους αξιωματούχους για τον ρόλο τους στην νόθευση του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ.

Όλα δείχνουν πως ο Μπάιντεν δεν θα καταφέρει να κρατήσει τις ΗΠΑ ενωμένες και ήδη εκφράζονται φόβοι για διάλυση της Αμερικής.ΥΓ. Ο Μπάιντεν δεν φορούσε μάσκα στο Μνημείο του Λίνκολν (βλ. κεντρική ΦΩΤΟ), παραβιάζοντας τα ίδια του τα μέτρα, επειδή «πανηγύριζε» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος των διεθνιστών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications