Γκάγκα: Είμαστε επικίνδυνοι όταν ΜΙΛΑΜΕ χωρίς μάσκα – ΑΚΟΜΑ και στο σπίτι μας, vid

Η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε αρχικά στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, οι οποίες δεν αποκλείεται να φέρουν νέα μέτρα περιορισμού ή να προκαλέσουν άσκηση πίεσης για τον εμβολιασμό σε πολίτες που δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο.

«Οι μεταλλάξεις είναι κάτι που πάντα σκεφτόμαστε όταν υπάρχει ένας ιός, γιατί είναι κάτι που συμβαίνει», τόνισε η γιατρός.

«Νομίζω ότι σε αυτή φάση έχουμε λόγο να κάνουμε πολύ σωστή διερεύνηση και παρακολούθηση στην επιστημονική κοινότητα, δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε παραπάνω στην κοινωνία, το εμβόλιο φαίνεται ότι λειτουργεί, πρέπει να κρατάμε τα μέτρα και να συνεχίσουμε προσεκτικά για να πάμε καλά μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι», εξήγησε.

Στην συνέχειa δήλωσε τα εξής σε σχέση με την εστίαση:

«Δεν είναι τα εστιατόρια που μας ενοχλούν και μας φοβίζουν. Είναι η παρουσία η δική μας με φίλους μας χωρίς μάσκες.

Κυρίως μας τρομάζει, αν υπάρχει κόσμος που συναντιέται για φαγητό είτε στο σπίτι του ή έξω, δεν έχει σημασία, και είναι χωρίς μάσκα, αλλάζοντας παρέες.

Είμαστε δυνητικά επικίνδυνοι όταν είμαστε χωρίς μάσκα και αυτά συμβαίνουν όταν πίνουμε παρέα, όταν τρώμε παρέα, ακόμα και όταν καπνίζουμε ή μιλάμε χωρίς μάσκα».

Post A Comment:

1 comment

Δεν λυπάμαι εσένα και τους ομοίους σου που ασχημονείτε εναντίον του ανθρώπου, λυπάμαι αυτούς που πιστεύουν τις γελοιότητες σας.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications