Πρόεδρος ΣΑΤΑ : Αδιανόητο να μην μπορεί να μπει μια οικογένεια στο ίδιο ταξί - Να μας πουν γιατί

Πρόεδρος ΣΑΤΑ στον Alpha 98,9: «Δεν χωράει στο ανθρώπινο μυαλό, δύο άτομα από την ίδια οικογένεια να μην μπορούν να μπουν στο ίδιο ταξί»

«Δεν ζητάμε ούτε χάρες ούτε παράλογα πράγματα. Τουλάχιστον να μπορούμε να μεταφέρουμε άτομα της ίδιας οικογένειας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

Πολλά είναι τα παράπονα από άτομα που έχουν συγγενική σχέση, ή ζουν μαζί, αλλά δεν μπορούν να μοιραστούν το ίδιο ταξί, κάτι που έχει προκαλέσει ζημία στον κλάδο, σύμφωνα και με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ, Βασίλη Μαραγκάκη, ο οποίος χαρακτήρισε «αδιανόητο» το μέτρο που πάρθηκε στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού.

«Νομιζω ότι σε αυτή την περίπτωση παίζουμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού.

Έχουμε στείλει μέσω του υπουργείου τα αιτήματά μας στους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι απαντούν αρνητικά», υπογράμμισε ο κ. Μαραγκάκης.

«Δεν χωράει στο ανθρώπινο μυαλό, δύο άτομα από την ίδια οικογένεια να μην μπορούν να μπουν στο ίδιο ταξί.

Εχουν ανοίξει τα μαγαζιά κι εμάς μας έχουν στο ένα άτομο. Το υπουργείο έχει στείλει το αίτημά μας και απαντούν αρνητικά.

Ας βγει κάποιος λοιμωξιολόγος να μας πει γιατί! Την ώρα που στα λεωφορεία στοιβάζονται, χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους», πρόσθεσε.

«Δεν ζητάμε ούτε χάρες ούτε παράλογα πράγματα. Τουλάχιστον να μπορούμε να μεταφέρουμε άτομα της ίδιας οικογένειας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications