Αυτός είναι ο νέος μισθός του Τζο Μπάιντεν

Η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν είναι σε λίγες ώρες. Κάθε νέα προεδρική οικογένεια λαμβάνει 100.000 δολάρια που έχουν σχέση με την εσωτερική διακόσμηση του Λευκού Οίκου.

Η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ως 46ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιείται σε λίγες στροφή στην πολιτική Ομπάμα.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα από το 2009 έως το 2017, εξελέγη ως ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με νοθείες και υποστήριξη από την μασονία και όλα τα ΜΜΕ τους .

Ο Μπάιντεν γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 1942. Σύμφωνα με το Forbes, η καθαρή του περιουσία ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Ο πλούτος της οικογένειάς του περιλαμβάνει δύο σπίτια στο Ντέλαγουερ. Τα σπίτια αποτιμώνται συνολικά σε 4 εκατομμύρια δολάρια. Ο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ έχουν μετρητά και επενδύσεις αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων και μια ομοσπονδιακή σύνταξη αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο ετήσιος μισθός του προέδρου των ΗΠΑ είναι τα 400.000 δολάρια. Ως το 2001 ήταν στο μισό, αλλά το Κογκρέσο ψήφισε τον διπλασιασμό τον αποδοχών. Ωστόσο, ο πρόεδρος απολαμβάνει και επιπλέον αποδοχών: 50.000 δολάρια για τα προσωπικά του έξοδα, 100.000 δολάρια κάθε χρόνο για τα ταξίδια του και 19.000 δολάρια ως επίδομα διασκέδασης.

Κάθε νέα προεδρική οικογένεια λαμβάνει 100.000 δολάρια που έχουν σχέση με την εσωτερική διακόσμηση του Λευκού Οίκου.Η διοίκηση του κ.Τραμπ δαπάνησε 1,75 εκατομμύρια δολάρια για έπιπλα για τον Λευκό Οίκο και γραφεία, σύμφωνα με κυβερνητικά αρχεία. Αυτό περιλαμβάνει 17.000 δολάρια για χαλιά...

Σπούδασε Ιστορία και Πολιτικές Επιστήμες, στο Πανεπιστήμιο του Ντελαγουέαρ, από το οποίο αποφοίτησε το 1965. Το 1968 έλαβε πτυχίο Νομικής στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών της Νέας Υόρκης. Εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο στο Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέρ από το 1968 έως το 1970.

Το 1970, εκλέχτηκε Σύμβουλος της Κομητείας Νιου Καστλ του Ντελαγουέρ. Το 1972, σε ηλικία 30 ετών, εξελέγη Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών για το Ντελαγουέρ, και ήταν ο έκτος νεότερος γερουσιαστής στην Αμερικανική ιστορία. Επανεξελέγη έξι φορές και ήταν ο τέταρτος τη τάξει γερουσιαστής τη στιγμή της παραίτησής του, το 2009.

Ο Μπάιντεν ήταν επί μακρόν μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας και τελικά πρόεδρος της. Αντιτάχθηκε στον πόλεμο του Κόλπου το 1991, αλλά υποστήριξε την επέκταση της συμμαχίας του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη και την παρέμβασή της στους Γιουγκοσλαβικούς πολέμους της δεκαετίας του 1990. Υποστήριξε το ψήφισμα που ενέκρινε τον πόλεμο του Ιράκ το 2002, αλλά αντιτάχθηκε στην αύξηση των στρατευμάτων των ΗΠΑ το 2007.

Ο Μπάιντεν επανεκλέχθηκε στη Γερουσία έξι φορές και ήταν ο τέταρτος ανώτερος γερουσιαστής όταν παραιτήθηκε για να υπηρετήσει ως αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα αφού κέρδισε τις προεδρικές εκλογές του 2008. Ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν επανεκλέχθηκαν το 2012. Έγινε ο πρώτος ρωμαιοκαθολικός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς και ο πρώτος με καταγωγή από το Ντέλαγουερ.

Όπως φαίνεται ο τύπος που προώθησαν δεν έχει καμιά σχέση με την κοινωνία, ούτε έχει δουλέψει πότε του πραγματικά, από γραφείο σε γραφείο ηταν άπλα να εκτελεί εντολές και ζάπλουτος, με άπλα λογία ειναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ειναι πολλοί στο Ελλαδισταν που σε όλη τους την ζωή παριστάνουν τους καμπόσους και η μονή αληθινή δουλειά που έχουν κάνει ειναι να κοροϊδεύουν τους πάντες για να τους ψηφίζουν, και προσκυνούν τους γνωστούς κύκλους άρα δεν έχουν καμιά εξουσία όπως εμφανίζονται άπλα υπηρετούν την γνωστή συμμορία και την " δημοκρατία" τους, δεν περίμενες να βρεις ότι ειναι το χειρότερο πολίτευμα κατα τον Αριστοτέλη παρακλάδι της τιμοκρατίας, που προωθεί αδίσταχτους μοχθηρούς χωρίς ίχνος αρετής... Το έχεις δει απο μονο σου όταν είσαι σκεπτόμενος και οχι δογματικός ηλίθιος και ύπουλος καθώς οι φανατικοί δογματικοί που όλα τα βλέπουν δογματικά δεν έχουν σχέση με το ευρωπαϊκό γένος και ειναι λόγω της δογματικής φυλης τους τύπου Μουσουλμάνοι απο διαχρονικές εισβολές στην Ευρώπη ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications