Πανταζής στο «DIRECT»: Πώς από λούστρος και σουβλατζής έγινε τραγουδιστής

Για όλους και για όλα μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT», ο δημοφιλής ερμηνευτής, Λευτέρης Πανταζής. Αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την πολιτική και πολλά άλλα.

Στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τον τρόπο με τον οποίο έγινε τραγουδιστής, αναφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, εργαζόταν σαν λούστρος όταν ήταν μικρός. «Έπρεπε να επιβιώσουμε, ήρθα στην Ελλάδα και φανταζόμουν πορτοκαλιές, μηλιές, ελιές, λουλούδια. Κατεβαίνω από το καράβι και παθαίνω σοκ, βλέπω 4-5 λουστράκια μουτζουρωμένα».

Μάλιστα είπε ότι όλα αυτά που φανταζόταν για τη χώρα ήταν στην πραγματικότητα πολύ διαφορετικά. Ο ίδιος σημείωσε ότι ρώτησε τον πατέρα του «μπαμπά τι είναι αυτοί;» και του απάντησε ότι βάφουν παπούτσια για να βγάλουν τα λεφτά τους.

«Πού να φανταστώ ότι μετά από έξι μήνες θα ήμουν ένας από αυτούς. Έτσι ξεκίνησε η Οδύσσεια, με την καλή έννοια για να φέρω λεφτά στο σπίτι, γιατί έπρεπε να πηγαίνω και σε ελληνικό σχολείο για να μάθω τα ελληνικά», είπε.

«Έκανα ντιβανοκασέλες στη γειτονιά σε ένα επιπλάδικο, έκανα το στιλβωτή παπουτσιών, πούλαγα πάγο, έγινα υδραυλικός, έκανα πολλές δουλειές, έκανα και σουβλατζής», ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής.

Για το πως μπήκε στο χώρο του τραγουδιού: «Όπως πήγαινα στη δουλειά ένα βράδυ, πήγαινα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό και όπως βάφω τα παπούτσια σταματάει μια τρίκυκλη μηχανή, ένας πατέρας με δύο παιδάκια με δύο κιθάρες, κατεβαίνουν, τραγουδάνε 4-5 τραγούδια, βάζουν ένα πιατάκι και μάζεψαν όσα έβγαζα εγώ το μήνα. Τραλάθηκα! Θα μάθω κιθάρα είπα».

Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι έψαξε και βρήκε ένα δάσκαλο για να μάθει να παίζει κιθάρα.

«Επειδή ντρεπόμουν πήρα μαζί μου ένα συνέταιρο λούστρο μαζί μου στο δρόμο. Πήρα μία κιθάρα την οποία θα την πλήρωνα σιγά σιγά, η μάνα και ο πατέρας δεν ήξεραν τίποτα. Από 80 δραχμές που έπαιρνα την πρώτη μέρα έβγαλα 800 δραχμές. Έδωσε 300 στο συνέταιρο και πήρα 500 εγώ», είπε.

Επίσης, αποκάλυψε ότι τότε η μητέρα του ανησυχούσε για τα χρήματα που έβγαζε και τότε της αποκάλυψε ότι τραγουδάει. «Πρώτη φορά με έστειλαν και τραγούδησα το 1965», συμπλήρωσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications