Κωστόπουλος: «Έχω σκεφτεί την αυτοκτονία» – ΒΙΝΤΕΟ

Για την πιο άσχημη περίοδο που πέρασε στη ζωής του, η οποία τον έφερε στο σημείο να σκέφτεται να προχωρήσει ακόμα και να σκεφτεί την αυτοκτονία, μίλησε στην εκπομπή The 2Night Show φιλοξενούμενος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο πρώην εκδότης και νυν παρουσιαστής, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αραναούτογλου, ύστερα από πολύ καιρό απουσίας από εκπομπές και λίγες ημέρες μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με το ταξίδι του στο Ντουμπάι τις ημέρες των εορτών.

Η κατάθλιψη και οι «φίλοι που χάθηκαν»

Μιλώντας για όλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος σημειωτέον δεν μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, γεγονός που είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λέγοντας πως δεν πρόκειται να ρωτήσει τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εποχή που ως επιχειρηματίας και εκδότης έφτασε στην καταστροφή και την χρεωκοπία.

Όπως εξομολογήθηκε, κατά την εποχή που επιχειρηματικά όλα «γκρεμίζονταν» γύρω του, ήταν και εποχή που διάφοροι «φίλοι» του εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο».

Λίγες στιγμές αργότερα μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι […] μόνος σε ένα σπίτι. Ε θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα αλλά έκανα μια κουβέντα».

Όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος, δέχθηκε βοήθεια από μια ψυχίατρο, η οποία με τα λόγια της τον έκανε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications