Πώς ένας ιδιωτικός παιδικός σταθμός μετατραπεί σε κέντρο σατανισμού, όπου έκαναν βασανιστήρια και τελετές σε παιδιά

Αυτή η μακάβρια ιστορία έλαβε χώρα τη δεκαετία του 1990 και ύποπτα ξεχάστηκε γρήγορα από τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ για ευνοήτους λογούς . Σήμερα, ακόμη και πολύ σπάνια γράφουν κυρίως για αυτήν σε διάφορα περιοδικά σχετικά με την παιδική ψυχολογία.

Όλα ξεκίνησαν το 1989 όταν άνοιξε ένα ιδιωτικός παιδικός σταθμός και φύλαξης παιδιών με το όνομα Fran's Day Care Center στο Oak Hill του Τέξας . Φαινόταν σαν μια γοητευτική μικρή όαση στην ύπαιθρο ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους. Με ένα όμορφο εξοχικό σπίτι που υπήρχαν παιδικές χαρές, πισίνα και ένας μικρός ζωολογικός κήπος με κουνέλια και Πόνι. Οι ιδιοκτήτες ήταν οι σύζυγοι Fran και Dan Keller , που φαινόταν φιλόξενοι και δέχτηκαν ακόμη και παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς.

Για τους τοπικούς εργαζόμενους και γονείς, αυτός ο παιδικός σταθμός φαινόταν σαν ένα τέλειο μέρος και ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αλλά μετά από λίγο αυτό το μέρος μετατράπηκε σε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Άσχημα σύννεφα άρχισαν να σχηματίζονται όταν μια γυναίκα με το όνομα Susan Challier έστειλε την 3χρονη κόρη της εκεί, μόλις είχε χωρίσει από τον σύζυγό της και εξαιτίας αυτού, το κορίτσι είχε κάποιες δυσκολίες με τη συμπεριφορά της, χρειαζόταν φροντίδα και θεραπεία. Η Susan πήγαινε στο κέντρο και βοηθούσε την κόρη της, αλλά μετά από λίγο, η συμπεριφορά του κοριτσιού,επιδεινώθηκε. Άρχισε να ψεύδεται συνεχώς και να συμπεριφέρεται με έναν παράξενο τρόπο, για παράδειγμα, μπορούσε να μπει στο σαλόνι με τους επισκέπτες χωρίς ρούχα και να κάθεται μπροστά σε όλους.Στη συνεχεία άρχισε να συμπεριφέρεται πολύ άγρια, σαν να θεωρούσε τον εαυτό της ζώο, ήταν επιθετική, κτύπησε την μητέρα της με γροθιές,και την δάγκωσε, και κάποτε προσπάθησε ακόμη και να μαχαιρώσει ένα σκυλί με ένα μαχαίρι.

Ποτέ πριν, ακόμη και κατά την περίοδο του διαζυγίου των γονιών του, το παιδί αυτό δεν είχε τέτοια συμπεριφορά και η μάνα της δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Το 1991, αποφάσισε να πάει την κόρη της σε μια συνεδρία με ψυχοθεραπευτή και κατά τη διάρκεια συνομιλιών με τον γιατρό, η κοπέλα είπε ότι στο νηπιαγωγείο την είχαν κακοποιήσει.

Τόσο για τον γιατρό όσο και για τη Σούζαν, ήταν σαν ένα σοκ, επειδή οι Kellers θεωρούνταν καλοί άνθρωποι, ήταν σεβαστοί στην κοινωνία και δεν είχαν πότε μπλεξίματα με την αστυνομία (άτομα πέραν κάθε υποψίας ) .Πριν ανοίξουν το ιδιωτικό νηπιαγωγείο, η γυναικά δούλευε για πολλά χρόνια ως παιδική νταντά και ως δασκάλα σε ιδρύματα παιδικής φροντίδας και οι εργοδότες δεν είχαν ποτέ παράπονα εναντίον της. Επομένως, τα λόγια του κοριτσιού αντιμετωπίστηκαν πολύ ύποπτα και στο τέλος νόμιζαν ότι λέει ψέματα.

Αλλά τότε παρόμοιες ιστορίες στη συμπεριφορά άρχισαν να εμφανίζονται και σε άλλα παιδιά στο νηπιαγωγείο του Keller. Δύο παιδιά είπαν ότι ο Φραν και η σύζυγός του άγγιξαν επίμαχα σημεία στο σώμα τους , τα χτύπησαν, και τα απείλησαν να σιωπήσουν για το τι είχε συμβεί. Άλλα παιδιά άρχισαν να λένε ότι οι Kellers τους έδωσαν να πιουν ποτά στα οποία είχε προστεθεί αίμα και ότι ντύθηκαν με λευκά ρούχα, άναψαν κεριά και άρχισαν να βασανίζουν παιδιά, και όλα αυτά τα κατέγραφαν σε βίντεο.

Μεταξύ των ψυχολογικών βασανιστηρίων υπήρχαν και παιδιά που αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν π@ρνογραφικά βίντεο και επίσης τα ανάγκασαν να σκοτώσουν ζώα: κουνέλια, σκύλους και γάτες. Σύμφωνα με τις ιστορίες των παιδιών, μια φορά έφεραν έναν μικρό γορίλλα στο κέντρο και τα παιδιά αναγκάστηκαν να το σκοτώσουν, και έπειτα ένα ανθρώπινο μωρό και έβαλαν τα παιδιά να το σκοτώσουν .

Όσο περισσότερα είπαν τα παιδιά, τόσο πιο σουρεαλιστική έγινε η ιστορία στους γονείς. Αποδεικνύεται ότι οι Kellers έκαναν επίσης ταξίδια με τα παιδιά τους στο τοπικό νεκροταφείο, όπου έσκαβαν στους τάφους νεκρών. Και πηγαίναν τα παιδιά με λεωφορείο στο γειτονικό Μεξικό,σε κάποια στρατιωτική βάση και οι στρατιώτες «διασκέδαζαν» με τα παιδιά όλη την ημέρα, μετά το βράδυ τα γύριζαν πίσω στο κέντρο, ακριβώς την ώρα που πηγαίναν να τα πάρουν οι γονείς τους που εργάζονταν όλη την ήμερα.

Κατά καιρούς οι Kellers πήγαιναν τα παιδιά στο γειτονικό δάσος, όπου τα βασάνισαν, συμπεριλαμβανομένων και των βασανιστηρίων με ηλεκτροπληξία, και στο δάσος, τα παιδιά συναντήθηκαν με πολλούς ξένους που ήταν ντυμένοι με στολές φαντασμάτων ή λυκάνθρωπων . Αυτοί οι "άνθρωποι" που μαντέψετε τι ηταν υπέβαλαν τα παιδιά σε μια ποικιλία κακοποίησης.

Για να αποφευχθεί να μάθει κάποιος τι συνέβαινε, οι Kellers φέρεται να είχαν συνεργασία με άτομα πέραν καθε υποψίας σε διάφορες θέσεις και παρακολουθούσαν όλους τους πλησιέστερους δρόμους, και ανέφεραν αν υπήρχαν αυτοκίνητα που θα πηγαίναν προς το κέντρο τους. Ως επί το πλείστον, ολο αυτό που γινόταν εκεί έμοιαζε με σατανισμό της μασονίας. Οι Kellers κατηγορήθηκαν ότι συχνά μιλούσαν για τον Σατανά και συμμετείχαν σε μυστηριώδεις τελετές που τα παιδιά δεν μπορούσαν να καταλάβουν, τα παιδιά αναγκάστηκαν πολλές φόρες να γράφουν στο πάτωμα ακατανόητα αποκρυφιστικά σύμβολα και να τραγουδούν τραγούδια σε μια άγνωστη γλώσσα.

Σε μια περίπτωση, οι Kellers φέρεται να έδωσαν σε ένα αγόρι ένα τύμπανο και του είπαν ότι έπρεπε να καλέσει τον Σατανά. Κάθε φορά προειδοποιούσαν τα παιδιά ότι αν το έλεγαν σε κάποιον κάτι, οι γονείς τους θα σκοτωθούν , θα αποκεφαλίζονταν και θα θυσιαζόταν στον Σατανά, και τα σπίτια τους θα έπιαναν φωτιά. Όλα φαινόταν σαν μια ταινία τρόμου, μια τρομακτική ιστορία που τα μικρά παιδιά έλεγαν στους γονείς τους .

Αποδείχθηκε ότι πολλοί γονείς είχαν υποψίες ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο Keller. Για παράδειγμα, τα παιδιά επέστρεφαν στο σπίτι με ρούχα κάποιου άλλου παιδίου, με βρεγμένα μαλλιά ή λερωμένα με κάτι. Τακτικά, παρατηρήθηκαν ύποπτες μώλωπες στα σώματα των παιδιών, τα οποία οι γονείς θεώρησαν ότι ήταν απλώς μώλωπες μετά το παιχνίδι στην παιδική χαρά. Μόνο όταν άρχισε η αποκάλυψη, αυτοί οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι οι υποψίες τους ήταν βάσιμες.

Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, τα παιδιά που μίλησαν για όλα αυτά, πριν μπουν στο νηπιαγωγείο Keller, δεν έδειξαν κανένα ιδιαίτερο συμπεριφορικό ή ψυχικό πρόβλημα, το οποίο χρησίμευσε ως έμμεσο σημάδι ότι κάτι τρομακτικό συνέβαινε πραγματικά στο νηπιαγωγείο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αποδείχθηκε ότι η τοπική αστυνομία και ακόμη και ορισμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήταν προφανώς στενά συνδεδεμένοι με τους Kellers, σε κάθε περίπτωση, ένας από τους αστυνομικούς δεν μπόρεσε να περάσει μια δοκιμασία ανιχνευτή ψεύδους όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στην παιδική κακοποίηση στο νηπιαγωγείο. ...

Μόλις οι αποκαλύψεις πήραν έκταση, οι Kellers έκλεισαν το κέντρο τους και κατέφυγαν στο Λας Βέγκας, όπου βρέθηκαν δύο εβδομάδες αργότερα και συνελήφθησαν. Στη δίκη, επέμεναν ότι ήταν αθώοι και ότι τα παιδιά είχαν επινοήσει τα πάντα, και για την διαφυγή τους ώστε να μην συλληφθούν είπαν ότι δεν ήθελαν να «σταυρωθούν από το σύστημα» και να γίνουν θύματα ενός «κυνηγίου μάγισσων».

Στη δίκη, τόσο ο δικαστής όσο και η κριτική επιτροπή σοκαρίστηκαν από τις πολλές δυσοίωνες και τρομακτικές λεπτομέρειες για το τι γινόταν. Οι Kellers, από την αρχή μέχρι το τέλος, αρνήθηκαν κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες εναντίον τους.Δυστυχώς, η δίωξη είχε πολύ λίγα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία, με εξαίρεση την προφορική μαρτυρία πολλών παιδιών. Η γιατρός που εξέτασε τη μικρή Christina Xavier είπε ότι τα γεννητικά της όργανα εμφάνισαν σημάδια βίας, κάτι που μετρήθηκε υπέρ της κατηγορίας, αλλά τα επόμενα χρόνια αυτή η διάγνωση για άρχισε να θεωρείται εσφαλμένη.

Ένας εμπειρογνώμονας για τη «Σατανική Τελετουργική Βία» είπε ότι όλα τα σημάδια δείχνουν ότι πράγματι συνέβαινε. Και ακόμη και τότε οι Kellers αρνήθηκαν τα πάντα και διαβεβαίωσαν ότι τα παιδιά ψεύδονταν...Τελικά, καταδικάστηκαν για πολλαπλές κατηγορίες σε 48 χρόνια φυλάκισης. Αλλά δεν τελείωσε εκεί. Σύντομα, εμφανίστηκαν πληροφορίες σχετικά με την εσφαλμένη διάγνωση του κοριτσιού και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επανεκτίμηση της δίκης, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι μόνοι άμεσοι μάρτυρες της κακοποίησης ήταν παιδιά ηλικίας 3-4 ετών, και ότι, μαζί με τα προβλήματα συμπεριφοράς τους, αυτό τα έκανε αναξιόπιστα.. Όλα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι το 2013 το κράτος απόρριψε όλες τις κατηγορίες εναντίον των Kellers, τους κήρυξε αθώους, τους απελευθέρωσε και μάλιστα συμφώνησε να πληρώσει αποζημίωση για την "παράνομη φυλάκιση" , δίνοντάς τους τελικά και αποζημίωση 3,4 εκατομμύρια δολάρια (σας θυμίζει κάτι αυτό?).

Οι νεκροί, τα βασανιστήρια των ζώων, οι ξένοι στο δάσος με παράξενες στολές, και ούτω καθεξής. Σε αυτό, οι υποστηρικτές της αθωότητας των Keller έδωσαν απάντηση ότι οι γονείς των παιδιών ήταν πίσω από όλα αυτά (!), οι οποίοι " έπεισαν" τα παιδιά τους να πουν όλα αυτά (!). Είναι αλήθεια, ότι οι Kellers ηταν σεβαστοί στην τοπική κοινωνία πριν από αυτήν την ιστορία και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, όπως λένε ... Εδώ έχουμε την περίπτωση δυο σατανιστών με συνδέσεις με πολλά άτομα σε διάφορες θέσεις, οχι μονο σε τοπικό επίπεδο αλλα σε επίπεδο κυβέρνησης το 1990 (φήμες λένε οτι σε ανάλογες τελετές είχε πάει και ο Μπους), και ύστερα από τόσα χρόνια όλοι αυτοί με τέτοιες τάσεις θέλουν το κάλο σας και τα πάντα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" , υπενθυμίζεται ότι το 2019 σατανιστές στην Ελλάδα δολοφόνησαν φοιτήτρια και οχι μονο δεν συνελήφθη κανένας αλλα σε συνεργασία με την αστυνομία το παρουσίασαν ως αυτοκτονία ..

Η άκρως μοχθηρή και σατανική φύση τους (όπως ξέρετε το κακό) όλων αυτών, δεν φαίνεται μονο στο ίντερνετ από την συμπεριφορά τους και μονο, αλλα και από τον τρόπο που σκότωναν τα θύματα τους στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και πριν με γενοκτονίες, και παρουσιάζουν τα θύματα τους ως κακούς φασίστες και ναζι, η άλλη διαχειρίστρια ομάδας facebook ακόμη και η φάτσα της είχε κάτι το κακό,αυτη η ομάδα facebook με όνομα που παραπέμπει στον σατανισμό με επικάλυψη φιλοζωίας, είχε σχέση με τους μαρξιστές στην Ελλάδα αυτοί που κρίνουν τι θα βλέπεις στο facebook και οχι μονο(!) και πολλές έγκυρες πήγες τους, και το καθε βούρλο νόμιζε οτι ειναι σε φιλοζωική οργάνωση και έγραφε για την γάτα του, μέλος της εμφανιζόταν και ένας "ειδικός" σε μια εγκυρη πηγή τους, εμφανιζόταν καθώς πρόσφατα την έκλεισαν ακριβώς για αυτό, για να σβήσουν απο το facebook ότι έχουν γράψει όλα αυτά τα χρόνια οι ελληνόφωνοι εκεί, και έφτιαξαν άλλη με ίδιο όνομα και πολύ λιγότερα άτομα ενώ η πρώτη απο το 2013 είχε άνω των 100.000. Και ενώ τους βλεπεις μεσώ ίντερνετ ότι έχουν σχέση με το κακό, οι μάζες οχι μονο δεν βλέπουν τίποτα αλλα διαβαζουν δεκάδες σελίδες τους ως αξιόπιστες πήγες, οκ τι να πεις? αυτοί πάντως τώρα που έχουν επιβαλει όλα αυτά τα μετρά,θα κάνουν party με το κακό που προκαλούν σε τόσους πολλούς, σαν να τρέφονται απο την αρνητική ενεργεία και το κακό .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications