Παγώνη: «Πώς να πέσουν τα κρούσματα, όλοι είναι έξω και δεν υπάρχει lockdown» [Βίντεο]

Τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους σχολίασε η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του IonianTV, τόνισε πως:

«περιμέναμε τα κρούσματα και οι θάνατοι να πέφτουν πολύ γρηγορότερα. Υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο σε πολλές περιοχές».

«Στην ουσία δεν έχουμε lockdown. Αν βγείτε έξω θα καταλάβετε. Πώς να μειωθούν έτσι τα κρούσματα; Το πρωί στην Αθήνα δεν μπορείς να προχωρήσεις, υπάρχει πολύς κόσμος», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις συνωμοσίες σχετικά με το εμβόλιο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Παγώνη τόνισε πως «δεν υπάρχουν συνωμοσίες, υπάρχει μόνο το εμβόλιο για τον κορονοϊό που θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Άντε τώρα να εξήγησης σε αυτήν την θείτσα και σε άλλους ομοίους της με το ίδιο επίπεδο μυαλού, (ουγκ, θεωρίες συνωμοσίας ουγκ!) ότι και η ίδια ειναι μέρος της συνωμοσίας λόγω χαζομάρας την έβαλαν σε αυτήν θέση,υπήρχε περίπτωση να βαλουν πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών έξυπνο η έξυπνη να μην λέει τα ίδια που λένε και αυτοί ως παπαγάλος? οι χρήσιμοι ηλίθιοι ηταν ανέκαθεν εργαλείο των ελληνόφωνων, γιατί ούτε καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε έχουν τύψεις για τίποτα, αφού δεν έχουν επίγνωση καν ότι με τις πράξεις τους προκαλούν κακό,ακόμη και αυτοί που ξέρουν 5-6 συνωμοσίες και οχι θεωρίες, δεν έχουν καταλάβει την μεγαλύτερη συνωμοσία επίπεδου της Γης και ανθρωπότητας, οπού και ειναι η πηγή του κακού για ολα τα δεινά που συμβαίνουν σε αυτό το κόσμο.

Σχετικά με το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών ανέφερε πως «είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς. Όπως είναι τα πράγματα τώρα δεν μπορούμε να το δούμε γιατί γίνονται λίγα τεστ αυτές τις ημέρες».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications