Η υφ.Παιδείας που απειλούσε τους μαθητές με πρόστιμα δεν ήξερε ποιο SMS πρέπει να στείλουν για να πάνε σχολείο! (βίντεο)

Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, που πριν από λίγες ημέρες απειλούσε με πρόστιμα τους μαθητές που δεν γυρίζουν σπίτι τους αμέσως μετά το μάθημα, πιάστηκε αδιάβαστη.

Η υφυπουργός Παιδείας, η οποία την περασμένη Κυριακή απείλησε τους μαθητές με πρόστιμα, δεν γνώριζε τον αριθμό που πρέπει οι μαθητές να στέλνουν SMS για τη μετακίνηση στο σχολείο τους.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα από δημοσιογράφο για το κατά πόσο οι μαθητές του Λυκείου θα πρέπει να στέλνουν SMS για τη μετακίνηση στο σχολείο τους, απάντησε: «Νομίζω ότι είναι ο αριθμός 6, αλλά δεν είμαι σίγουρη, να μην πω κάτι που παραπλανώ. Θα το ρωτήσω κι εγώ…».

Ωστόσο, ο αριθμός 6 χρησιμοποιείται για σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο. Για την μετακίνησή τους στο σχολείο οι μαθητές θα πρέπει στέλνουν sms 13033 με τον αριθμό 4 που αφορά σε «Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications