Αναθεώρηση σε μια παλιά ιστορία απαγωγής από εξωγήινους  στην Ελλάδα:  «ήσουν μαζί μας πριν»

Η ιστορία ειναι η εξής: Μια γυναικά απήχθει από εξωγήινους, ηταν ευγενικοί απέναντι της και τις είπαν κάποια πράγματα και το «ήσουν μαζί μας πριν»,το περιστατικό ειναι αληθινό,και είχαν ασχοληθεί κάποιο αξιόλογοι ερευνητές αλλα μονο στην παρατήρηση των φαινόμενων,χωρις να μπορουν να καταλάβουν τι γίνεται ακριβώς, και μετά το 1940 έως σήμερα γίνεται "παρέλαση στην Γη απο εξωγήινους".

Επειδή δεν είχα γνώση λεπτομερών πριν μερικά χρονιά αυτού περιστατικού, όπως τι γένος ήσαν οι εξωγήινοι, και ειδικά πριν πολλά χρονιά που δεν είχα καταλάβει τι γίνεται ακριβώς με το θέμα εξωγήινοι και πως υπάρχει στενή σύνδεση, ώσπου κατάλαβα τι γίνεται, οπότε κατάλαβα και τι εννοούσαν με το «ήσουν μαζί μας πριν» σε αυτή την ιστορία , με την διάφορα ότι νόμιζα ότι ηταν της άλλης πλευράς, της μοχθηρής αυτό που ξέρετε ως σατανάς η διάβολος σε θρησκείες, και με στενούς δεσμούς με τους γκρίζους και τα ερπετά ...

Αναθεώρηση ύστερα από μερικά στοιχειά και λεπτομέρειες του περιστατικού από παλιά βίντεο, (βλέπε παρακάτω εικόνες τι βλέπει ένα λογικό ανθρωπινό ον στο youtube και οχι γκοιμ η να εχει πέσει στο επίπεδο των γκοιμ = γένος γέννημα των ερπετών στην Γη πριν 2000 χρόνια περίπου ) ...

Τα στοιχειά που άλλαξαν την λανθασμένη εντύπωση ότι αυτή η γυναικά ηταν με τους γκρίζους σε προηγούμενη ζωή της ,επειδή οι συγκεκριμένοι που μάλλον ενεργούν για τα ερπετά κάνουν απαγωγές συνήθως (όπως προκύπτει απο πολλές αλλες περιπτώσεις ), ειναι τα εξής: οι εξωγήινοι ήσαν ανθρωπινής μορφής και οχι οι γνωστοί γκρίζοι, και η γυναικά ηταν ευρωπαϊκού γένους,όποτε λογικό ηταν να της πουν «ήσουν μαζί μας πριν» κάτι που έχω καταλάβει πολύ καιρό πριν δω τι γένος ήσαν η γυναικά και οτι ηταν ανθρωπινής μορφής επειδή και εγώ δεν ανήκω σε αυτο το κόσμο έτσι όπως τον εκαναν και πολλοι άλλοι ευρωπαϊκού γένους, με την διάφορα οτι οι περισσότεροι έχουν πέσει σε πολύ χαμηλό νοητικό επίπεδο μονο με το να συνυπάρχουν με κατώτερες φυλές, πέρα του γεγονός οτι δεν εχουν επίγνωση των φύλων και των χαωδών διάφορων τους, αφού δεν ξερουν καν ότι το πνεύμα τους δηλαδή ο χαρακτήρας τους ηταν έτσι πριν καν γεννηθούν (!), αν και αρκετοί έχουν ξυπνήσει, πχ ο Tesla αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι ειναι "εξωγήινος"...

Και προφανώς δεν της είπαν πολλά επειδή νοητικά έχει πέσει στο πολύ κατώτερο επίπεδο , όπως και εγώ ακόμη και αν κάποια ειναι ευρωπαϊκού γένους αν δω οτι πνευματικά εχει πέσει στο επίπεδο των γκοιμ και δεν εχει καμιά σχέση με θέματα μυστικισμού και δεν ερευνά για τίποτα, δεν έχει νόημα να της πεις κάτι όταν δεν εχει επίγνωση ούτε του εαυτό της .. Για να ξυπνήσει απο το Matrix θα περάσει καιρός να μην κανει ότι έκανε συνήθως και πρέπει να μην έχει πάρε δώσε με κατώτερους. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο δεν της είπαν πολλά, και προφανώς εκαναν απαγωγή σε απόγονο τους για να δουν τι επιπτώσεις έχουν από τα ερπετά , αυτα που οι πολλοι θεωρούν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας γιατί μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη τους ..

Κοιτά να δεις τι βρίσκεις βλέποντας παλιά βίντεο, και αυτά έπαιζαν στην τηλεόραση πριν τα εκφυλίσουν όλα ,μετα ήρθε η σειρά του ίντερνετ, έπαιζαν στην τηλεόραση και οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τίποτα τόσα χρόνια, ακόμη και αν έλεγαν και χαζομάρες μερικοί μαζί με μισές αλήθειες, αυτό γίνεται όταν ασχολούνται με τετοια θέματα άτομα με μειωμένη αντίληψη για να το παίξουν έξυπνοι , δεν μπορουν να διαχειριστούν τέτοιες πληροφορίες και στο τέλος τα κανουν έναν αχταρμά.

Το 2015 μπορεί να έβλεπα τον Θάνο Κόκκαλη που έχει υποστήριξη απο τους πολλούς, επειδή λέει κάποια πράγματα που θα έλεγε ο καθένας που ειναι λίγο έστω σκεπτόμενος,και φυσικά μονο επιδερμικά και οχι επι της ουσίας τι κανουν οι ελληνόφωνοι, τι σημαίνουν όλα αυτά? έτσι και μείνεις να ασχολείσαι με αυτά που λέει το έχεις χάσει το τρένο της γνώσης, μένεις στην πρώτη τάξη του δημοτικού και εντελώς αμόρφωτος έχοντας άγνοια ακόμη και για τα αυτονόητα, όμοιος και όσοι διαβάζουν τέτοια ιστοσελίδες με μονο τέτοια θέματα, όσο ασχολούνται με τέτοια οι μάζες καλά ειναι ,γιαυτό έκαναν πόλεμο σε blog με θέματα μυστικισμού μεταφυσικής και πνεύματος:

Γιαυτό και δεν ενοχλούν κάτι τέτοιους, ενώ σε μια άλλη της κατέβασαν το κανάλι, και πότε της το κατέβασαν ? μήπως όταν έλεγε χαζομάρες επηρεασμένη απο διάφορους που το παίζουν ερευνητές και τα μισά από αυτά που λένε είτε ειναι προπαγανδες είτε μισές αλήθειες? οχι αλλα όταν άρχισε να μπαίνει στο πνεύμα τι γίνεται και να ξεχωρίζει τους βλακες που αναπαραγουν χαζομάρες και στο χώρο της εναλλακτικής ενημέρωσης , και να πηγαίνει σε θέματα με εξωγήινους και μεταφυσικά, εδώ ειναι το "ζουμί" η γνώση θύμιζε έμενα το 2015 όταν ακόμα δεν είχα καταλάβει πολλά , όταν φύγεις από αυτά που ασχολούνται οι πολλοί αρχίζεις να αποκτάς επίγνωση για πολλά..εκτός ότι ειναι ευρωπαϊκού γένους κατι άλλους αμφίβολου ράτσας τους αφήνουν χωρίς να τους ενοχλούν .

Τι ειναι αυτό? ευρωπαϊκού γένους και αηδίες? αυτά ειναι μύθος το είπαν ειδικοι! και εδώ πόσο μύθος ειναι και επι σκοπού παριστάνουν τους πατριώτες όποτε τους βολεύει οι ελληνόφωνοι για τα βλέπουν όλα ελληνοκεντρικά ακόμη και αυτοί που σκέπτονται λίγο ώστε να μην καταλάβουν τι γίνεται: Πριν πολλά χρονιά ένα ερώτημα ηταν γιατί οι περισσότεροι δεν ειναι εφευρετικοί και δεν μπορουν να σκεφτούν από μονοί τους να κάνουν κάτι και να επινοήσουν νέους τρόπους (), και βασίζονται μονο σε τι έχουν μάθει από άλλους η από τα σχόλες κτλ, μάλιστα πολλοι δεν καταλαβαίνουν καν πως δουλεύουν άπλα πράγματα γύρο τους, αν δεν το δουν κάπου, και δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα, ώσπου το 2012 συνάντησα εναν που ηταν επίσης εφευρετικός εκ των ύστερων κατάλαβα οτι ηταν και αυτός ετσι επειδή άνηκε στο ίδιο γένος με έμενα , σε αυτό που έκαναν μύθο! και τι σύμπτωση? στο ίδιο άνηκαν και οι "κακοί Γερμανοί", την εποχή του 30 γιαυτό ηταν 100 χρονιά μπροστά σε όλα.

Παρατήρησα ότι οι ελληνόφωνοι που κάνουν πόλεμο σε αυτήν την σελίδα ήδη από το 2016, όσο απίστευτο και αν ακούγεται ότι αντιγράφουν (!) μπορεί να αντιγράφουν λεπτομέρειες που ελάχιστη σημασία έχουν όπως τον τρόπο που βάζω εικόνες κτλ , αλλα αυτο δείχνει πολλά ως προς τον τρόπο που λειτουργούν στην ανθρωπότητα επι αιώνες, επειδή οι ίδιοι ειναι ανίκανοι οχι μονο να κάνουν εφευρέσεις αλλα ακόμη και να σκεφτούν κάτι προοδευτικό, ειρωνεία: οι ίδιοι εμφανίζονται ως προοδευτικοί !! αν ηταν διαφορετικά τα πράγματα, θα αντέγραφαν και την τεχνολογία που θα είχα επινοήσει εγώ και άλλοι που ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος, επειδή απο την φύση μας είμαστε εφευρετικοί και πρωτοπόροι, όπως εκαναν με την Γερμανία αφού την κατέστρεψαν:

Σαν εξωγήινο σκάφος έβλεπαν το Messerschmitt ME 262 το 1947, που άρπαξαν από την Γερμανία, σχεδόν 100 χρόνια μετά οι μάζες δεν έχουν ιδέα πως προήλθε η τεχνολογία που έχουν σήμερα και από ποιους! ακόμη και αυτοί που διαβαζουν το τι έλεγαν οι αρχαίοι δεν εχουν δώσει βάση ότι έλεγαν ότι για να κάνεις εφευρέσεις πρέπει να είσαι ανώτερος πνευματικά και πως οι ημίθεοι είχαν και την γνώση και την τεχνολογία και οχι οι θνητοί ουπς!! , ενώ τους έχουν μάθει τα ακριβώς αντίθετα στα μασονικά σχολεια και οι έγκυρες πήγες τους....κατι τύποι της γνώσης ράτσας σαν την ασπρόμαυρη εικόνα που τους θεωρούν Έλληνες ως απόγονους αρχαίων,εδώ βλέπουμε το εξής παράλογο: ότι οι μάζες έχουν κάνει δεδομένα πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής εδώ και δεκαετίες, τουτέστιν η αποχαύνωση και η άγνοια στα πάντα δεν έγινε μέσα σε 4-5 χρόνια , αλλα χτίστηκε εδώ και πολλά χρονιά, με τα σημερα αποτελέσματα ...Μάλιστα κάποιοι Νεοέλληνες νομίζουν ότι την τεχνολογία που απολαμβάνουν σήμερα την έφεραν "Μογγόλοι και βάρβαροι" (!), εντάξει με τέτοιους Νεοέλληνες δεν αξίζει ούτε να μιλάς γιατί σε ρίχνουν στο επίπεδο τους ακόμη και όταν νομίζουν εντελώς δογματικά ότι ειναι απόγονοι των αρχαιων Ελλήνων και δήθεν φιλοσόφων ενώ ηταν συγκεκριμένου γένους και μύστες

Το επίπεδο της ανθρωπότητας στους εξής τομείς όπως φαίνονται ιστορικά όταν βλεπεις την ιστορία όπως ειναι και οχι όπως θέλεις εσύ η οπως σου έχουν μάθει :

Όσοι δεν κατάλαβαν τίποτα από όλα αυτά και τι σχέση έχουν μεταξύ τους , πρώτων : δεν μπορούμε να πούμε πολλά δημοσιά , επειδή ήδη έχουν μανία την σελιδα αυτή και προσωπικά οι ελληνόφωνοι, δεύτερο: μπορεί είτε να ειστε αλλες φυλές και αυτα δεν ειναι για εσάς δείτε ράδιο άρβυλα, πρώτο θεμα ,lifo, και λοιπες τέτοιες χαζομάρες για την φυλη σας,είτε έχετε πέσει στο επίπεδο των πρώτων όποτε λογικό να μην καταλαβαίνεται, ΥΓ: δεν ειναι λάθος οι πληροφορίες αλλα εσείς που δεν μπορείτε να τις κατανοήστε επειδή έχετε πέσει νοητικά,κάποιοι θεωρούν ότι με το να έχουν πτυχία ότι ειναι "μορφωμένοι" και άνθρωποι του πνεύματος οπως αρέσκονται να λενε κάποιοι (γελάνε και οι πέτρες),αφού οι περισσότεροι μορφωμένοι με τίτλους και περγαμηνές έχουν τόση σχέση με το πνεύμα όση σχέση έχει η μαϊμού με την επίσημη, δυστυχώς για εσάς συμβαίνει το αντίθετο, η γνώση και η αλήθεια δεν ειναι στα βιβλία που εύκολα τα αλλάζουν, τι θα μάθεις με από τα σχολεία όταν ακόμη και στο ίντερνετ κάνουν φίμωση της αληθείας? γιαυτό τα σχολικά βιβλία ειναι γεμάτα μασονικές ηλιθιότητες... Άλλα την "κατεβάζεις" όταν έχεις Α νοητικό επίπεδο, έρχεται από μονή της αρκεί να ασχοληθείς ... Έτσι έκανε εφευρέτες οι μύστες, και ο Tesla, κάποιοι τα λένε αυτή την γνώση «Ακασικά αρχεία» , προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη Ακάσα (Akasha), που σημαίνει Αρχέγονη ύλη....
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications