Η μασονική Ευρώπη εγκρίνει τα σκουλήκια ως ασφαλή και υγιεινή τροφή για τον άνθρωπο

13 Ιανουαρίου 2021 Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια των προϊόντων διατροφής για πρώτη φορά στην ιστορία των εγκεκριμένων φαγητών εγκρίνει τα σκουλήκια ως ασφαλή και υγιεινή τροφή για τον άνθρωπο. Αναμένεται ότι τα επόμενα χρόνια, αυτά τα έντομα θα είναι ήδη προς πώληση σε ευρωπαϊκά καταστήματα.

Τα γεύματα είναι προνύμφες σκαθαριών αλευριού, φτάνουν σε μήκος περίπου 2,5 cm και τρέφονται με κόκκους, αλεύριου, πίτουρο και το ίδιο το ψημένο ψωμί.

Νωρίτερα στην Ευρώπη είχε ήδη επιτραπεί η χρήση σκουληκιών για τη διατροφή, αλλά μόνο ως πρόσθετα για γάτες και σκύλους, στο μέλλον στην Ευρώπη που ούτως η άλλως δεν θα έχουν μείνει πολλοί ευρωπαϊκού γένους,θα τρώνε σκουλήκια τύπου Κίνα Αφρική κτλ, τηγανητά, βραστά, αποξηραμένα ή σε σκόνη.

Τα έντομα προωθούνται ως «τροφή του μέλλοντος» και πιστεύεται ότι μια τέτοια βιομηχανία θα αναπτυχθεί γρήγορα και οι επενδύσεις σε αυτήν θα τριπλασιαστούν έως το 2024. Σε σύγκριση με τη συμβατική εκτροφή κρέατος, τα έντομα έχουν υψηλότερη αναλογία πρωτεΐνης προς λίπος, μεγαλώνουν και αναπαράγονται γρηγορότερα, απαιτούν λιγότερους πόρους και αφήνουν λιγότερη ρύπανση χα χα! .

Υπό την επίβλεψή τους, οι ιχθυοσκώληκες έγιναν το πρώτο είδος εντόμου που αξιολογήθηκε από τον οργανισμό βάσει ενός νέου κανονισμού για τα τρόφιμα που τέθηκε σε ισχύ το 2018 .Και άλλοι τύποι βρώσιμων εντόμων εξετάζονται τώρα. «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στον τομέα των τροφίμων εντόμων από την επιστημονική κοινότητα, καθώς και από τη βιομηχανία τροφίμων».

Η αίτηση έγκρισης των σκουληκιών υποβλήθηκε από τη γαλλική εταιρεία Micronutris, η οποία ειδικεύεται στην αναπαραγωγή εντόμων για ανθρώπινη κατανάλωση. Σε πολλά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών της Αφρικής, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, τα έντομα τρώγονται ήδη μόνα τους η σε μορφή μπαρ, χάμπουργκερ κρίκετ και άλλων προϊόντων με βάση τα έντομα.

Ορισμένοι κοινωνιολόγοι, ωστόσο, πιστεύουν ότι τα ψυχολογικά εμπόδια στην κατανάλωση εντόμων είναι ιδιαίτερα ισχυρά στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος πριν αρχίσουν να απογειώνονται τα σκουλήκια από τα ράφια των σουπερμάρκετ.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, τα έντομα περιέχουν διπλάσια πρωτεΐνη ανά 100 γραμμάρια από το κρέας και τα ψάρια. Οι γρύλοι είναι ιδιαίτερα θρεπτικοί. Μελέτες έχουν δείξει ότι μόνο τέσσερα γρύλοι περιέχουν τόσο ασβέστιο όσο ένα ποτήρι γάλα και τα σκαθάρια κοπριάς περιέχουν περισσότερο σίδηρο κατά βάρος από το βόειο κρέας.

Όλα αυτά μαζί και το γεγονός ότι προσπαθούν να πείσουν ότι ειναι πιο θρεπτικά, έχουν άλλες προεκτάσεις , που φτάνουν από την απαγόρευση του κρέατος,έως τους εξωγήινους (!) αλλα προφανώς το τελευταία δεν ειναι για όλους, αφού για να καταλάβουν τι γίνεται προϋπόθεση ειναι να ξέρουν 5 πράγματα, δεν τους κάνει καν εντύπωση το γεγονός ότι πολλοι ελληνόφωνοι μόλις δουν ένα θέμα για εξωγήινους κάνουν σαν λυσσασμένοι και προσπαθούν να το μειώσουν η και να το χλευάσουν του τύπου μην ασχολείστε με αυτές τις " χαζομάρες" και "θεωρίες συνωμοσίας".

Σε ένα φυσιολογικό κόσμο οποιος έγραφε "τι πίνεις" και όλα αυτά τα ειρωνικά που γράφουν, θα θεωρούνταν στην καλύτερη σχιζοφρενής, και επικίνδυνος να κυκλοφορεί ελέυθερος στην κοινωνία ( τυχαίο που όλα τα εγκληματικά στοιχειά , οι αναρχο-κομμουνιστές και οι κατώτερες φυλές λενε ακριβώς τα ίδια με αυτούς ?). Το ίδιο θα γινόταν οποιος έλεγε ότι σε ολόκληρο το σύμπαν υπάρχουν μονο οι " άνθρωποι" . Οι μάζες νομιζουν ότι όλα αυτά που γίνονται γύρο τους γίνονται τυχαία ακομή και αυτό για τα σκουλήκια ..

Ουδείς έχει αναρωτηθεί ότι για να κάνουν αυτοί έτσι και να ειρωνεύονται τέτοια θέματα ώστε να κάνουν και τους άλλους να τα βλέπουν έτσι ώστε να ζουν κοιμισμένοι στο Matrix τους, κάποια μεγαλη συνωμοσία υπάρχει, και οχι θεωρία αφου τους βλεπεις και στο ίντερνετ , και δεν ειναι όλοι αυτοι που τα χλευάζουν άπλα κατώτεροι και ηλίθιοι που δεν μπορουν καν να κατανοήσουν τέτοια θέματα, αλλα άπλα ακολουθούν ότι τους λενε οι άκρως μοχθηροί ελληνόφωνοι που επίσης τα χλευάζουν για ευνοήτους λογούς, και θέλουν όλοι να ειναι σαν τους ηλίθιους μαο μαο και να χλευάζουν τετοια θέματα , δηλαδή να ειναι στο ζωώδες επίπεδο των γκοϊμ στην γλώσσα τους..Και ασχολούνται οι μάζες μονο με θέματα που θέλουν αυτοί ως σοβαρά , δηλαδή με σημιτικές ηλιθιότητες που ειναι γεμάτες όλες οι έγκυρες πήγες τους...

Μέχρι που εκφύλισαν τα πάντα και στο τέλος τους έκλεισαν και όλους μέσα, να τι έγινε επειδή διάβαζαν "σοβαρά θέματα" τόσα χρόνια (!), και επιβάλουν ακόμη και στο ίντερνετ τι θα βλέπουν οι μάζες, δηλαδή να διαβαζουν μονο δεκάδες δίκες τους έγκυρες πήγες και πέφτουν νοήτικα ...και έτσι έφτασαν στο σημείο να πιστεύουν ότι όντως υπάρχει "πανδημία" τύπου πανούκλας, που οχι μονο δεν πεθαίνουν κατα χιλιάδες αλλα για να δεις αν έχεις κολλήσει πρέπει να κάνεις τεστ (?) και η μονή σωτηρία σου ειναι τα εμβόλια τους! οι σοβαροί τα λένε αυτά που ασχολούνται μονο με σοβαρά θέματα, έχουν αλλάξει και την έννοια των λέξεων , ολα αυτα ειναι αποτελέσματα του γεγονότος οτι οι μάζες έχουν πέσει τοσο χαμηλά νοητικά που κατέληξαν και στο ίντερνετ, που ηταν η μονή πηγή ανεξάρτητης πληροφορίας, να διαβαζουν μετα μανίας και να υποστηρίζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους, αντί να βλέπουν μονο τηλεόραση και Ευαγγελάτο και ο κάθε ηλίθιος μολύνει όλο του το σοι με το να βάζει στο προφίλ του προπαγανδες απο έγκυρες πήγες τους, ότι δεν κατάφεραν σε 2000 χρονιά το κατάφερναν μόλις σε 50-100 χρόνια , και ο εξευτελισμός της ανθρωπότητας θα συνεχίζεται για πολλά χρονιά ακόμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications