Απαγορεύεται σε όλη την χώρα η συνάθροιση άνω των 100 ατόμων μέχρι 1/2

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται από την 06:00 ώρα σήμερα (26 Ιανουαρίου 2021) έως και την 06:00 ώρα της 1ης Φεβρουαρίου 2021, σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από (100) άτομα.

Για την έκδοση της Απόφασης ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, υπόψη:

η συνδρομή εξαιρετικώς επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος, που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας και συνίστανται στη λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του σοβαρού κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,ο κίνδυνος περαιτέρω αύξησης του ρυθμού διάδοσης του κορωνοϊού από την πραγματοποίηση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων με την αθρόα συμμετοχή ατόμων

H από 22-01-2021 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, όπου, μεταξύ άλλων, προτείνεται ως ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις τα (100) άτομα.
ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Το σύστημα διαβατηρίων της Σοβιετικής Ένωσης:

Η εφαρμογή του συστήματος διαβατηρίων έστειλε πολλούς στα Gulag μέταξυ άλλων , καθώς με αυτά έκαναν "πιστοποίησης ταυτότητας" τα διαβατήρια χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο και την παρακολούθηση του πληθυσμού. Μερικές φορές το διαβατήριο είχε επίσης ειδικές σημειώσεις, όπως ομάδα αίματος (για να στέλνουν στα Gulag όσους είχαν ομάδα αίματος του ευρωπαϊκού γένους? ). Για όσους δεν έχουν ιδέα ότι ήδη ζουν στον κομμουνισμό με επικάλυψη δημοκρατίας οταν τα πάντα γύρο τους ειναι μαρξιστικά, άλλοι νομίζουν ότι ο κομμουνισμός ειναι το ΚΚΕ(!) «... το μέλλον της εβραϊκής φυλής είναι ο διεθνής κομμουνισμός». Georg Marlen Νέα Υόρκη 1937 - οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα ούτε τι έχει κάνει, ούτε τι ειναι ο κομμουνισμός , ούτε ότι όλη τους η ζωή και η μοίρα τους καθορίζεται από τον κομμουνισμό/ ιουδαϊσμό το ίδιο ειναι...τελευταία οι ελληνόφωνοι καθορίζουν ακόμη και τι θα βλέπουν οι μάζες στο ίντερνετ, ώστε να ελέγχονται νοητικά ακόμη και πως σκέφτονται, από τα σχολεια ακόμα έχουν μάθει να σκεφτονται σημιτικά και ειναι ήδη φυλακισμένοι νοητικά, έχουν φτάσει στο σημείο να λένε για φασίστες το αντίθετο του κομμουνισμού ως κάτι το κακό επειδή έτσι τους έμαθαν, δηλαδή υποστηρίζουν το κακό νομίζοντας ότι υποστηρίζουν το κάλο,μερικοί ειναι τοσο ηλίθιοι στα επίπεδα μαϊμούς αλλα έχουν πτυχία και αποκαλούν φασίστες τους συμμορίτες αρκεί που τους έμαθαν μια φράση , ένω αυτοί αποκαλούν έτσι όλους τους εχθρούς τους(!)εχθρός θεωρείται κάθε σκεπτόμενος και δίκαιος που αντιπροσωπεύει το κάλο, και όσοι έχουν αντίληψη , και η λέξη φασίστες ειναι δικιά τους απο την Ιταλία επι Μουσολίνι που τον έσφαξαν σαν αρνί και παραπέμπει σε πατριώτες, οι 999 στους 1000 δεν ξέρει καν αληθινή ιστορία ούτε επιδερμικά που να πεις μέτα όταν δεν καταλαβαινουν τα αυτονόητα οι πολλοι και τις μυστικιστικες προεκτάσεις που έχει θέμα όταν όλα τα βλέπουν δογματικά? , η πνευματική παρακμή θυμίζει μεσαίωνα, και μέχρι να καταλάβουν τι γίνεται οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι που έχουν απομείνει το έχουν χάσει το τρένο της ζωής και θα πεθάνουν ακριβώς όπως γεννήθηκαν η και χειρότεροι, χωρίς να πετύχουν τον σκοπό της ύπαρξης τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications