«Κάρφωσε» τον πατέρα του και  τον έκαναν και «ΗΡΩΑ» , βγήκε και στο CNN

Η ηθική ειναι ανύπαρκτη - Πλέον καταδίδουν κόσμο οι δικοί τους άνθρωποι...η οικογένειά τους... Ο νεαρός μάζεψε λεφτά από την πράξη του

Ένας έφηβος του Τέξας παρέδωσε τον πατέρα του στο FBI, επειδή συμμετείχε στα επεισόδια στο Καπιτώλιο, «τσεπώνοντας» δεκάδες χιλιάδες δολάρια από διεθνιστές θαυμαστές της πράξης του.

Συγκεκριμένα, ο Τζάκσον κατέδωσε τον 48χρονο πατέρα του Guy Reffitt στο FBI, λέγοντας στους πράκτορες ότι πίστευε ότι ο πατέρας του σχεδίαζε «κάτι μεγάλο» κατά την πιστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στο Καπιτώλιο, σύμφωνα με άρθρο των New York Times την Κυριακή. Ως εκ τούτου, ο πατέρας συνελήφθη, σύμφωνα με ένορκη δήλωση από πράκτορα του FBI.

Ο Guy Reffitt κατηγορήθηκε για παρακώλυση της δικαιοσύνης και για σκόπιμη είσοδο σε κλειστό δημόσιο κτίριο, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν μπήκε ποτέ στο Καπιτώλιο. Ο Τζάκσον Ρέφιτς έφυγε από το σπίτι της οικογένειάς του και έκτοτε έγινε διάσημος, καθώς ο πατέρας του φέρεται να τον είχε απειλήσει να μην τον «καρφώσει».

Η μητέρα του και οι αδερφές του του έμαθαν από την τηλεόραση την πράξη του, καθώς έδωσε συνέντευξη σε δίκτυα, όπως το CNN και οι New York Times.

«Η μαμά μου και οι αδερφές μου έχουν καταρρεύσει, από την ώρα που έμαθαν τι έκανα», έγραψε ο ίδιος, το Σάββατο, στο Twitter.

Προφανώς ενθαρρυμένος από τους υποστηρικτές του, ο Ρέφιτς ξεκίνησε μια εκστρατεία πληθοχρηματοδότητης, μαζεύοντας 87.000 $ σε λιγότερο από τρεις ημέρες. Με αυτό το ποσό πλήρωσε τα δίδακτρα του πανεπιστημίου, επισκεύασε το αυτοκίνητό του και αγόρασε την οδοντιατρική του ασφάλιση, όπως έγραψε στο GoFundMe.

Διεθνιστές χρήστες του διαδικτύου επικρότησαν την «γενναιότητα» του Ρέφιτς να «καρφώσει« τον ίδιο τον πατέρα του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications