Άγριος ξυλοδαρμός στην Ερμού! 15χρονη έδωσε εντολή σε 4 μπράβους να χτυπήσουν την 16χρονη φίλη της

Ένας άγριος τσακωμός εκτυλίχτηκε το περασμένο Σάββατο, στις 17:30 στην οδό Ερμού ανάμεσα σε τέσσερις άντρες και μία παρέα τριών ατόμων, μία 16χρονη, έναν 17χρονο και έναν 27χρονο.

Σύμφωνα με τη καταγγελία που έκαναν στην αστυνομία η 16χρονη και ο 27χρονος, λίγη ώρα μετά το περιστατικό, όλα ξεκίνησαν την ώρα που τους επισκέφθηκε μία 15χρονη, η οποία μάλιστα φαίνεται να τους γνώριζε και έδωσε εντολή στους τέσσερις άντρες που ήταν μαζί της, να τους ξυλοκοπήσουν.

Οι τέσσερις δράστες αρχικά χτύπησαν την 16χρονη στα πλευρά και στη συνέχεια προσπάθησαν να την πνίξουν ενώ τον 27χρονο και τον 17χρονο τους χτύπησαν στο πρόσωπο. Ο 17χρονος μάλιστα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύτηκε για μία ημέρα.

Στην κατάθεση του 17χρονου στους αστυνομικούς αναφέρεται πως οι δράστες του προκάλεσαν εκδορές στο πρόσωπο και του έκλεψαν τσαντάκι που περιείχε τα κλειδιά του σπιτιού του, ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και ένα φορητό ηχείο.

Οι δύο έφηβοι και ο νεαρός κατάφεραν να διακρίνουν μόνο έναν από τους τέσσερις δράστες, ο οποίος ήταν ψηλός, λεπτός με ξανθά μαλλιά κοτσίδα γαλανά μάτια, με όνομα Γιάννης.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά πως το κίνητρο της επίθεσης ήταν η αντιζηλία. Αρχικά η υπόθεση, αντιμετωπίστηκε από το τοπικό τμήμα Ακροπόλεως ως ληστεία, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ενημερώθηκαν τα κεντρικά της Ασφάλειας, με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων παρακολουθεί διακριτικά το θέμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications