Θάνατος-μυστήριο: Στον Παναγιώτη Βόσσο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στο Σούνιο

Ο οδηγός σχολικού λεωφορείου είχε εξαφανιστεί από τα Βριλήσσια

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στην υπόθεση εξαφάνισης του οδηγού σχολικού λεωφορείου Παναγιώτη Βόσσου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες την Κυριακή 15 Νοεμβρίου από τα Βριλήσσια, όπου έμενε μόνος.

Η εξέταση DNA έδειξε ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς από έναν περιπατητή σε μια θαμνώδη περιοχή κοντά στο πυροφυλάκιο Διάνθου στο Σούνιο ανήκε στον 67χρονο. Ωστόσο, η ταυτοποίηση της σορού δεν απαντά σε όλα τα ερωτήματα αυτού του θρίλερ. Λόγω της προχωρημένης σήψης στην οποία βρισκόταν η σορός, η νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία δεν εντόπισε τα αίτια του θανάτου, τα οποία παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που ίσως φωτίσουν περισσότερο την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίοι παρέλαβαν την υπόθεση από το Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων.

Ο χρόνος θανάτου ταυτίζεται με την ημέρα εξαφάνισης
Το δεδομένο για την ώρα είναι ότι ο χρόνος θανάτου ταυτίζεται με την ημέρα εξαφάνισης. Ομως δεν υπάρχει ακόμη απάντηση στο πώς ο Παναγιώτης Βόσσος βρέθηκε νεκρός τόσο μακριά από τον τόπο της κατοικίας του.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, οι Αρχές ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με πιθανό κίνητρο τους οικονομικούς λόγους. Ενα επιπλέον στοιχείο είναι ότι το τηλέφωνο του θύματος, που παρέμενε κλειστό σε όλο το διάστημα της εξαφάνισής του, είχε χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη πραγματοποιήσει έρευνα στο σπίτι του 67χρονου οδηγού, ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι που να δικαιολογεί την κατάληξη, όπως κάποιο σημείωμα που να δείχνει ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του. Για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βόσσου είχε σημάνει Silver Alert, που είχε ανακοινωθεί από τη Γραμμή Ζωής και το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα Ειδοποίησης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications