Πώς ο Νικόλα Τέσλα και ο Μαρκόνι «έπιασαν» ραδιοσυχνότητα με μηνύματα από εξωγήινους

Στις αρχές του εικοστού αιώνα, η αμερικανική κοινωνία ήταν πολύ ενθουσιασμένη από τις απροσδόκητες αποκαλύψεις των κορυφαίων ερευνητών στον τομέα των ραδιοεπικοινωνιών, του Νικόλα Τέσλα και του Μαρκόνι . Που και οι δυο μίλησαν σήματα από εξωγήινους.

Ένας από τους πιο διάσημους εφευρέτες και στοχαστές στην ιστορία, καθώς και ένας από τους πιο παρεξηγημένους, είναι μακράν ο Σέρβος-Αμερικανός εφευρέτης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μηχανικός (χωρίς καν να εχει πτυχία) ,πολύ μπροστά από την εποχή του μη συμβατικός με την κοινωνία,και μυστής Νικόλα Τέσλα.

Οι συνεισφορές του στην επιστήμη και την τεχνολογία είναι ανυπολόγιστες, καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του ανέπτυξε μια σειρά ηλεκτρικών και μηχανικών συσκευών, τον κινητήρα επαγωγής AC και τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ρεύμα πολλαπλών φάσεων AC, τις πρώτες συσκευές απεικόνισης ακτίνων Χ και πολλές άλλες εφευρέσεις που θεωρήθηκαν θαύματα (θεωρίες συνωμοσίας δεν γίνονται αυτά θα έλεγαν σημερα διάφοροι ).

Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του και προέβλεψε επίσης πολλές τεχνολογικές καινοτομίες που θεωρούν δεδομένες σήμερα, όπως smartphone και ασύρματες επικοινωνίες, και μέχρι τη στιγμή του θανάτου του το 1943, ο Tesla είχε στην κατοχή του πάνω από χίλια διπλώματα ευρεσιτεχνίας όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων των φώτων νέον , απομακρυσμένα συστήματα αυτοματισμού, τεχνητό κεραυνό, ενέργεια δέσμης σωματιδίων και πολλά άλλα.

Βέβαια, δεδομένης της μυστικότητας των εφευρέσεων και του μυστικισμού ο "συνωμοσιολόγος" Τesla είχε πολύ περισσότερες εφευρέσεις από αυτές που έγιναν γνώστες, και λόγω οτι ηταν αγαθός (γιαυτό και ηταν εφευρέτης ) βοήθησε άθελα του το κακό μέχρι που το κατάλαβε και είτε έφυγε είτε σταμάτησε τέτοιες εφευρέσεις για μην πέσουν στα χεριά μοχθηρών, συμπεριλαμβανομένου της φερόμενης συμμετοχής στο πείραμα τηλεμεταφοράς της Φιλαδέλφειας, την εφεύρεση μιας εναέριας μηχανής, τη δημιουργία ενός όπλου θανατηφόρας δέσμης και ούτω καθεξής.

Μία από τις πιο περίεργες ιστορίες είναι το πώς ο Τέσλα κατέληξε να συνδέεται με εξωγήινα ευφυή όντα. Οι φήμες για τις σχέσεις του Tesla με τους εξωγήινους είχαν πάρει έκταση εκεινη την εποχή. Τι είχε πει ο ίδιος ο Tesla: Σε ένα άρθρο στο Collier's Weekly το 1901, ο Tesla ισχυρίστηκε ότι το 1899, στο εργαστήριό του στο Κολοράντο, κατά λάθος πραγματοποίησε ραδιοφωνική επαφή με εξωγήινους. Αυτή ήταν η εποχή που τόσο ο ίδιος όσο και ο Ιταλός εφευρέτης Marconi ήταν οι πρώτοι που ανέπτυξαν την τεχνολογία ραδιοφώνου, και μια νύχτα ο Tesla άρχισε να δοκιμάζει μια μοναδική κεραία ραδιοφώνου σχεδιασμένη για να παρακολουθεί καταιγίδες. Τότε ο Tesla συνδέθηκε ξαφνικά με το "κανάλι" μέσω του οποίου άκουσε περίεργους ήχους, τους οποίους σύντομα αναγνώρισε ως συνομιλίες εξωγήινων όντων.

Ο ίδιος ο Tesla είπε για αυτήν την υπόθεση: "Ακόμη και τώρα, κατά καιρούς, μπορώ να θυμηθώ έντονα αυτό το περιστατικό και να δω τη συσκευή μου σαν να ήταν πραγματικά μπροστά μου. Οι πρώτες μου παρατηρήσεις σίγουρα με τρόμαζαν , καθώς υπήρχε κάτι μυστηριώδες, αν όχι υπερφυσικό, και ήμουν μόνος στο εργαστήριό μου τη νύχτα, αλλά εκείνη την εποχή δεν είχα καταλάβει ότι αυτές οι «παρεμβολές» ήταν έξυπνα ελεγχόμενα σήματα. Ωστόσο, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κατάλαβα ότι η "παρέμβαση" που παρατηρούσα θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα κάτι λογικού. Αν και δεν μπορούσα να αποκρυπτογραφήσω το νόημά τους, δεν μπορούσα να τα θεωρώ εντελώς τυχαία. Έχω μια διαρκώς αυξανόμενη αίσθηση ότι ήμουν ο πρώτος που άκουσα ένα χαιρετισμό από έναν άλλον πλανήτη "..

Ο Tesla πρότεινε ότι αυτοί οι εξωγήινοι μπορεί να προέρχονταν από τον Άρη, ο οποίος τότε ήταν ο κύριος ένοχος για όλα όσα σχετίζονται με τους εξωγήινους, και μετά από αυτό του έγινε εμμονή η περαιτέρω βελτίωση της ραδιοφωνικής του τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να επικοινωνεί με αυτές τις οντότητες.

Επιπλέον, συμφώνησε με τον Tesla και ο Marconi, παραδεχόμενος ότι είχε πάθει κάτι παρόμοιο:" Ενώ πειραματίζομαι με ασύρματο τηλεγράφημα, αντιμετώπισα ένα εκπληκτικό φαινόμενο. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι προσωπικά έλαβα σήματα που πιστεύω ότι προέρχονται από το διάστημα έξω από τον πλανήτη μας. Πιστεύω ότι είναι πιθανό αυτά τα σήματα ειχαν σταλεί από κατοίκους άλλων πλανήτες στους κατοίκους της Γης. Εάν υπάρχουν άνθρωποι στον Άρη, δεν θα εκπλαγώ αν βρουν ένα τρόπο επικοινωνίας με αυτόν τον πλανήτη. Η σύνδεση της αστρονομίας με την επιστήμη της ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να οδηγήσει σε πολλά δυνατότητες ", δήλωσε ο Marconi.

Όλες αυτές οι συγκλονιστικές ομολογίες δεν θα μπορούσαν να μην προκαλέσουν αυξημένο δημόσιο ενδιαφέρον.Αφού διάβασε τις ιστορίες του Tesla και του Marconi, ο Thomas Edison, ο «χειρότερος» αντίπαλος του Tesla, ενδιαφέρθηκε για τους «εξωγήινους από τον Άρη»:"Ενώ δεν είμαι ειδικός στην ασύρματη τηλεγραφία, βλέπω ξεκάθαρα ότι οι μυστηριώδεις ασύρματες παρεμβολές του Marconi και του Tesla θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια καλή βάση για τη θεωρία ότι άνθρωποι σε άλλους πλανήτες προσπαθούν να μας μιλήσουν.Ο Marconi έχει απόλυτο δίκιο δηλώνοντας ότι αυτό είναι εντελώς εντός του πεδίου πιθανότητας. Αν θέλουμε να αποδεχτούμε τη θεωρία του ότι αυτά τα σήματα στέλνονται από τους κατοίκους άλλων πλανητών, πρέπει να αποδεχτούμε τη θεωρία της υψηλής ανάπτυξής τους. Είτε είναι ίσοι με εμάς στη νοημοσύνη, είτε ακόμη υψηλότεροι από εμάς. Θα ήταν ανόητο να υποθέσουμε ότι είμαστε οι μόνοι με νοημοσύνη στο σύμπαν", δήλωσε ο Έντισον.

Λίγο μετά το περιστατικό με την "εξωγήινη συνομιλία", ο Tesla άρχισε να αναπτύσσει νέους πύργους κεραιών και νέο εξοπλισμό επικοινωνίας. Πιστεύεται ότι ήταν πρόθυμος να συνεχίσει ναβελτιώνει την εφεύρεση του για την επαφή του με τους εξωγήινους και ήθελε να λάβει νέα μηνύματα από αυτούς. Το είδε ως ένα είδος άλματος την ανθρωπότητας ...

Και εδώ ακριβώς ειναι που άρχισαν να του κάνουν οικονομικό πόλεμο, ώστε να μην συνεχίζει, αλλα για για την δωρεάν ενεργεία για όλους...γι 'αυτό ο Tesla εγκατέλειψε απότομα αυτά τα πειράματα.Και μετά τον θάνατο του, το FBI κατάσχεσε τα περισσότερα από τα αρχεία του και τα προσωπικά του ημερολόγια.. Πως γίνεται εκείνη την εποχή να "ακούν" σήματα από άλλου και σήμερα με τέτοια "πρόοδο" οχι? ειναι απλό επειδή τότε η επιστήμη με τα ραδιοκύματα και τις ραδιοσυχνότητες ηταν νέα δεν είχαν συγκρινόμενα πρότυπα σε τι συχνότητες να "ακούν",όποτε πολύ εύκολα οι "γνωστοί" βγάζουν πρότυπα ενδεχομένως με νομούς και καθιερώνουν συγκεκριμένες ραδιοσυχνότητες ώστε να μην πιάνουν μηνύματα από άλλου(!)

Όπως φαίνεται ενοχλούσαν οι εφευρέσεις του, και σημερα πολλοι νομιζουν οτι ζουν σε αγγελικό κόσμο και όλα τα αλλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" φράση που έβγαλαν οι ιδιοι της συνωμοσίας που κυνήγησαν τον Tesla(!) , όταν ήδη από τότε έβαλαν φρένο στην επιστήμη, και σήμερα καυχιούνται για επιστήμη και για πρόοδο και καμια εφεύρεση δεν ειναι δικιά τους, αντίθετα καπηλεύτηκαν εφευρέσεις, για παράδειγμα κανένας δεν έχει δωρεάν ρεύμα, το ίδιο εκαναν και με τα καύσιμα στα αυτοκίνητα που επίσης δεν ειναι δίκη τους εφεύρεση κτλ κτλ "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι αυτά για πόλλους και οχι πραγματικές συνωμοσίες .. εδώ φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχουν άγνοια ακόμη και για την ιστορία του πλανήτη, δεν ξερουν καν ότι επι αιώνες έκαιγαν ζωντανούς τους αντιφρονούντες και τους εφευρέτες στην πυρά, λες και αυτά συνέβησαν σε άλλο πλανήτη... Οι ιδιοι που κράτησαν την ανθρωπότητα στον σκοταδισμό επι αιώνες σας εξουσιάζουν σήμερα, και δεν ειναι παλιά και νεα τάξη οπως λενε κάποιοι αλλα οι ίδιοι ...
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications