Περίεργα πράγματα με την  Μπεκατώρου : Κατονόμασε στον εισαγγελέα συναθλήτριά της που έπεσε θύμα κακοποίησης

Περισσότερες από τρεις ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα η κ. Μπεκατώρου.Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης εκτός της δικής της περίπτωσης, φέρεται να κατονόμασε και μια ακόμη περίπτωση συναθλήτριας της από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας, ή οποία έπεσε θύμα κακοποίησης.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες, η αξιόποινη πράξη της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που τον αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς να αποκλείεται ότι και εκείνη με τη σειρά της, εκτός από τη δίκη της περίπτωση, δε θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Μετά το πέρας της κατάθεσής της, η ολυμπιονίκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Με αφορμή αυτή, ελπίζω και άλλες γυναίκες, κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν ώστε η κοινωνία να είναι πιο υγιής και να μη φοβόμαστε».

Περίεργα πράγματα με την Μπεκατώρου :καταγγέλει ότι υπέστη κακοποίηση από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας πριν από 23 χρόνια. Ούτε 5 ούτε 10 αλλα πριν 23 χρόνια(!)ένα το κρατούμενο ...

Η κ. Μπεκατώρου έδωσε αναλυτική κατάθεση για όσα ισχυρίζεται ότι υπέστη κατά τη διάρκεια αποστολής στην Ισπανία το 1998, γεγονός που -σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει- «κουβαλούσε» επί σειρά ετών, μη μπορώντας να το διαχειριστεί ώστε να το δημοσιοποιήσει σε χρόνο που ο καταγγελόμενος ως δράστης θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Δυο: ταυτόχρονα παίζει πρώτη είδηση σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους, που βαζουν και όνομα του φερόμενου δράστη, πολύ περίεργο αυτό καθώς οι έγκυρες πήγες τους και ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα στην περίπτωση που δράστης ειναι του κύκλου τους ...Tρία:όμοιος και σπεύδουν οι "εξαφανισμένοι" εισαγγελείς και φαρισαίοι για να το παίξουν όλοι ξαφνικά φιλάνθρωποι για την Μπεκατώρου, που θυμήθηκε μετα απο 23 χρόνια την κακοποίηση της, ευκαιρία να δείξουν ότι η ύπαρξη τους δεν ειναι διακοσμητική καθώς κάνουν τουμπεκί και χώνονται στα λαγούμια τους (βίλες τους) όταν πρόκειται για τους "γνωστούς" ακομα και όταν παραβιάζουν σωρεία δικών τους νόμων.

Τέσσερα: Πες και ότι έγιναν έτσι , πως κατέληξε να παίζει σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους επιλεκτικά μονο αυτή η περίπτωση ? ...

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα που λένε, όλα ειναι ύποπτα , διακρίνεται κάποιος δόλος , σαν να την έβαλαν κάποιοι που γνώριζαν τι είχε γίνει πριν 23 χρονιά, να κάνει τώρα καταγγελία, και για γιαυτό φυσικά την περίμεναν με ανοιχτές αγκαλιές όλοι ομαδικά , σε άλλη ούτε καν θα είχαν ασχοληθεί ούτε καν δημοσιά θα έβγαινε και το θέμα θα έμενε κρυφό από την μάζα, πόσο δε μετα απο 23 χρόνια, το γεγονός μάλιστα ότι και αυτήν η τακτική την εφαρμόζουν οι συμμορίτες για όσους δεν "συμπαθούν" , κάνει ακόμη πιο πολύ ύποπτη την υπόθεση Μπεκατώρου, ως εκ τούτου κατι βρωμάει στην υπόθεση ακόμη και αν πράγματι ο φερόμενος δράστης ειναι δράστης, γιατί γίνεται αυτό τώρα μετα απο 20 χρόνια και οχι τότε?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications