Οι πολίτες θα πρέπει να δηλώνουν ότι «κατανοούν τις παρενέργειες» του εμβολίου πριν εμβολιαστούν!

Σε μία κίνηση που προκαλεί ερωτήματα (περίεργο να προκαλεί ερωτήματα αφού οι περισσότεροι δέχονται ότι τους λένε τόσα χρονιά σε πληθώρα θεμάτων,και μάλιστα θεωρούν έμπιστα και αξιόπιστα άτομα κατα συρροή ψεύτες (!) και όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση έδω 5 χρονιά, αντί να έχουν πτωτική τάση αυτές έχουν οι ανεξάρτητες πήγες, σαφής ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά τόσο με την μαζα όσο και με τους δημοκράτες που κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες ενώ θέλουν το κάλο σου ), όσοι θα εμβολιάζονται με το εμβόλιο mRNA για τον κορωνοϊό θα πρέπει να δηλώνουν προφορικώς ή γραπτώς συναίνεση ότι «κατανοούν τις παρενέργειες» του εμβολίου.

«Έχω διαβάσει και μου εξηγήθηκαν οι πληροφορίες σχετικό με το υπό χορήγηση εμβόλιο έναντι της CovID-19. Κατανοώ τα πλεονεκτήματα και τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου και τον κίνδυνο μη εμβολιασμού. Έχω ενημερωθεί για τις αντενδείξεις εμβολιασμού με το παραπάνω εμβόλιο στο παραπάνω άτομο.

Κατανοώ ότι στη σπάνια περίπτωση εμφάνισης αναφυλαξίας, θα γίνει παροχή επείγουσας θεραπείας. Είχα την ευκαιρία να θέσω ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν κανονικά», θα αναφέρει η δήλωση που θα πρέπει να υπογράψουν οι πολίτες που δεν θα μπορούν να δώσουν προφορική συγκατάθεση.

Το έντυπο έχει σταλεί, ήδη, από το Υπουργείο Υγείας, στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας και με αυτό ζητείται η υποχρεωτική συναίνεση των πολιτών πριν τον εμβολιασμό.

Όπως προβλέπεται στις οδηγίες που απεστάλησαν στα εμβολιαστικά κέντρα και συντάχθηκαν από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, οι πολίτες που θα δεχθούν να κάνουν το εμβόλιο για την Covid-19, θα πρέπει να υπογράψουν το χαρτί.

Το βασικό ερώτημα είναι γιατί ακριβώς χρειάζεται αυτό προφορική ή γραπτή συγκατάθεση την οποία βλέπουμε για πρώτη φορά, αφού από τη στιγμή που κάποιος πάει για να εμβολιαστεί εννοείται ότι δίνει την συγκατάθεσή του, μήπως κάποιοι θέλουν να είναι καλυμμένοι νομικά αν συμβεί κάτι;

Οι συμμορίτες παραθέτουν πάντως τα βιβλία (τους) του σχολείου λυκείου κτλ στους "χαζούς" και "ψεκάσμενους" που πιστεύουν " θεωρίες συνωμοσίας" να διαβάσουν για mRNA, λες και τα βιβλία του σχολείου ειναι ευαγγέλια που λένε την αλήθεια και δεν έχουν βάλει δάκτυλο και εκεί! μέχρι και βίντεο κατέβασαν κάποιου γνωστού αλλα ανεξάρτητου ερευνητή που έλεγε παλιές μελέτες προ εικοσαετίας Ρώσων σχετικά με το DNA και οι οποίες έχουν εξαφανιστεί από το ίντερνετ ενώ υπήρχαν το 2014, εξαφανίζουν εδώ και χρονιά πληροφορίες για το DNA και mRNA από ανεξάρτητες πήγες οι οποίες ειναι και έγκυρες αφου δεν ελέγχονται απο αυτούς...:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications