Σε δημόσιο εμβολιασμό αύριο ο Μάικ Πενς και την επόμενη εβδομάδα  το χούφταλο ο Τζο Μπάιντεν

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, ο εκλεγμένος πρόεδρος (!)και αλλα και ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα θα εμβολιαστούν για να «ενισχύσουν την εμπιστοσύνη» των Αμερικανών, καθως προτεραιότητα εχει το υγειονομικό προσωπικό

Ο Ρεπουμπλικάνος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς θα εμβολιαστεί κατά του νέου κορωνοϊού «δημόσια» αύριο Παρασκευή, θα του χορηγηθεί η πρώτη δόση του σκευάσματος των Pfizer/BioNTech, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος χθες Τετάρτη.

Ο Πενς και η σύζυγός του Κάρεν θα εμβολιαστούν για να «ενισχύσουν την εμπιστοσύνη» των Αμερικανών στην εκστρατεία ανοσοποίησης που άρχισε αυτή την εβδομάδα, ανέφερε η αμερικανική προεδρία σε σύντομη ανακοίνωσή της.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον SARS-CoV-2 νωρίτερα φέτος, δεν έχει διευκρινίσει πότε ακριβώς θα το κάνει.

«Ο πρόεδρος είναι έτοιμος να εμβολιαστεί και θα το κάνει όταν η ομάδα των γιατρών του κρίνει πως είναι κατάλληλο», ανέφερε η εκπρόσωπος της προεδρίας Κέιλι Μακενάνι. «Όμως η προτεραιότητά του είναι οι εργαζόμενοι των υγειονομικών υπηρεσιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», πρόσθεσε η ίδια.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε πως θα εμβολιαστεί την επόμενη εβδομάδα, επίσης δημόσια, όπως και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Οι ΗΠΑ ενέκριναν την Παρασκευή το πράσινο φως για την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκστρατεία μαζικής ανοσοποίησης σε όλη τη χώρα που ξεκίνησε τη Δευτέρα.

Ο αμερικανικός ομοσπονδιακός οργανισμός φαρμάκων (FDA) αναμένεται εξάλλου να δώσει μέσα στην εβδομάδα άδεια για την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου της Moderna.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ο Πενς και ο Βιδεν, τα δυο αυτα χουφταλα εμβολιάζονται!! Μονον ηλιθιοι θα το πιστέψουν! Αντι για τοεμβολιο τους βαζουν ΝΕΡΟ, ολλοι σας εχετε χασει τον ενγκεφαλο σας! Πως μποτειτε να πιστευσετε αυτους τους Εγκληματιες, οτι για το καλο σας , για να μην ψωφησετε, ετσι σας ονομαζουν οταν ΜΗΛΟΥΝ μεταξυ τους, ειστε ΓΚΟΙΜ, σημαινει κατώτερο και απο ζωον., και ο ΚΟΥΣΝΕΡ πουπαντρεφτηκε την κορη του Τραμπ παντρεφτηκε οχι γηναικα οχι, αλλα ον κατώτερο και απο ζώο για να παρακολουθει τον Τραμπ!! Συμφωνα με την θρησκια του, ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ, Ο ΔΥΣΤΗΧΗΣ!!Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΙΓΟ ΝΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ συνβαν, ημουν φοιτήτρια στο Παρισι Νομικής, και μια ημερα ενας γνωστός μου με ΠΕΙΡΕ σε ενα πάρτι σε ενα απιθανο σπιτι. Πηγαμε και εκει γνωρισα ενα κύριο καπου δεκα χρονια ποιος μεγαλος απο μενα. Εγω ημουν 19, ορφανή, και ηλθα να σπουδάσω στην Γαλλια, αφου ειχα μαθει απτεστως τα γαλλικά, διοτι οι σπουδές ηταν τζάμπα. Ηταν ΟΛΛΑ σαν σε όνειρο, για μενα που ειχα περασει 18 χρονια σε ορφανοτροφείο.ο κυριος ηταν καταπλικτηκος μου ειπε οτι ητανε Εβραίος, ηθελε να με παντρεφτει ομως αλλα οι γονεις του Δεν ηθελαν αυτον το γάμο και που ειπε οτι θα παντρυομαστα και θα πηγεναμε στην Αμετικη. Ετσι και εγηνε, μετα τον πολιτικο γάμο πηγεναμε με το αυτοκίνητο του στον Νότια, και σε μερικες ωρες ειχαμε ενα ΤΡΟΜΕΡΟ δυστηχισμενη, ο λιγες ωρες συζηγος μου οπως εαθα στο νοσοκομειοοπου ξύπνησα μετα απο πολες ημερες ειχε ΣΚΟΤΩΘΕΙ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ, ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ,ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΓΩΝΕΙΣΒΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ Η ΗΘΕΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΤΛ. ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΟΙΝΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΑΡΤΙ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ, ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΖΙΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΖΙΓΟΥΜΟΥ ΗΠΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, ΟΤΙ ΑΥΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΥΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.! Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications