Τα λεγόμενα παιδιά indigo δεν μένουν πάντα παιδιά ! περίεργα  κοινά  χαρακτηριστικά.

Τι λενε άλλοι για αυτό θέμα το οποίο δεν έχεις ασχοληθεί πότε αν και σε μερικά σημεία εκεί κοινά με κατι άλλο που γίνεται, όπως και το γεγονός ότι έχεις μέρικα κοινά χαρακτηριστικά : Εάν κάποιος είναι indigo αναγνωρίζεται σε μικρή ηλικία. Γι αυτό και τα παιδιά αυτά ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα προς τη συμπεριφορά τους.

Ένα παιδί indigo παρουσιάζει κάποια ψυχολογικά χαρακτηριστικά και ένα πρότυπο συμπεριφοράς που συνήθως δεν είναι εύκολα τεκμηριωμένα. Δείτε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά.

Απλώς δεν κάνουν κάποια πράγματα, για παράδειγμα το να περιμένουν στην ουρά είναι δύσκολο για αυτά .

Έχουν δυσκολία να δεχτούν κάτι που δεν έχει εναλλακτικές λύσεις.

Απογοητεύονται με οτιδήποτε δεν απαιτεί δημιουργική σκέψη..

Φαίνονται αντικοινωνικά, εκτός εάν είναι με το δικό τους είδος (γένος!!). Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω τους άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει.

Δεν θα ανταποκριθούν στην πειθαρχία μέσω της ενοχής

Η Αφύπνιση των Ίντιγκο
Για κάθε indigo γενιά αυτή η διαδικασία της αφύπνισης ξεκινάει γύρω στην ηλικία των 28 με 29 ετών και διαρκεί περίπου 7,5 χρόνια. Η «Σκοτεινή Νύχτα της Αφύπνισης» είναι περίοδος που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, επειδή είναι η περίοδος της οριστικής επιστροφής του ατόμου στον Εαυτό του και στην αποστολή για την οποία τελικά βρίσκεται εδώ. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη παγίδες, προβλήματα διάφορων ειδών και διάφορες δύσκολες "δοκιμασίες". Για την Άλφα γενιά αυτή η περίοδος συνέπεσε από το 1986 μέχρι το 1996.

Στην ηλικία των ώριμων τριάντα (37 - 39), ξεκινάει η ανάρρωση και η άνθιση των ψυχικών τους δυνατοτήτων. Μέχρι τότε το άτομο είχε αρκετό χρόνο να μάθει επιτέλους να εμπιστεύεται τις ψυχικές του δυνάμεις χωρίς να ξαφνιάζεται ή να προσπαθεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του με τους άλλους.

Εδώ μιλάμε για τις διάφορες εσωτερικές εμπειρίες του Ανοιχτού Νου, πoυ σημαίνει να έχει κανείς καθαρή διαίσθηση, δυνατή εσωτερική κατεύθυνση και επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο, αναγνώριση των σκέψεων, συναισθημάτων και προθέσεων των άλλων, κατανόηση των παράλληλων επιπέδων της πραγματικότητας, μια αληθινή επίγνωση για τη φύση του χρόνου, καθημερινές συγχρονικότητες (synchronicity) και πολλά άλλα χαρίσματα. Στην ηλικία των τριάντα ετών απελευθερώνονται συνήθως όλες οι θεραπευτικές δυνάμεις όλων των γενιών.

O Indigo πληθυσμός
Οι indigo άνθρωποι έχουν το αίσθημα του ομαδικού πνεύματος.
Αυτά τα παιδιά έχουν ένα εσωτερικό ραντάρ που το ονομάζουμε «BS detector» με το οποίο μπορούν να «μυρίσουν» τον άνθρωπο και να καταλάβουν αν μπορούν ή όχι να τον εμπιστευτούν.
Οι άνθρωποι με indigo αύρα όταν συναναστρέφονται με τους άλλους δεν ενδιαφέρονται πολύ για την ηλικία τους, για το τι ρούχα φορούν ή αν είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου. Το μόνο που, τους ενδιαφέρει είναι ο χαρακτήρας και η ψυχή του άλλου. Τα indigo παιδιά συνήθως έχουν μία απόλυτα φυσική συμπεριφορά. Είναι πρώτα στη σειρά των ανθρώπων που δίνουν αγώνα να είναι αυτό που είναι πραγματικά, να μη μιμούνται τους άλλους και για αυτό τον λόγο έχουν μεγάλα προβλήματα με τους γονείς τους, με τους δασκάλους κ.λ.π. Θέλουν να ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες χωρίς να είναι τυπικοί και κοινωνικοί αναγκαστικά, εάν δεν το αισθάνονται. Γενικώς δεν ενδιαφέρονται πολύ για τη γνώμη των άλλων.

Συμπέρασμα? ακόμη και υπάρχουν η κατι σχετικό και να έχουν μπει διάφοροι "ερευνητές" η και δούρειοι ίπποι και τα εχουν μπερδέψει ως συνήθως όπως κάνουν σε πολλά θέματα , αυτά τα άτομα θα δείχνουν οι κακοί στους πολλούς επειδή εχουν άλλο τρόπο σκέψης και αντίληψης απλό παράδειγμα: εδω ενοχλήθηκαν κάποιοι επειδή δεν λες τα ίδια με αυτούς για τον ναρκομανή Μαραντόνα που τον έκαναν και θεό (!) η παράνοια της παράνοιας δεν φτάνει που υποστηρίζουν καθε τι μασονικό υποστηρίζουν και τους " ινδάλματά " σε αυτά τα μασονικά , υμνούν ενα ρεμάλι της κοινωνίας και υμνητή του κομμουνισμού που αποδεκάτισε τα 2/3 του γνησίου ευρωπαϊκού γένους (θα μου πεις μήπως ξερουν και απο αληθινή ιστορία και τι εννοείς ευρωπαϊκό γένους? με την ηλίθια λογική που εχουν πολλοι ούτε τα αυτονόητα δεν ξέρουν ), σκασίλα μας αν έπαιζα κάλο ποδόσφαιρο που ούτως η άλλος οχι άπλα δεν βλεπεις αλλα έχεις και απέχθεια απο μικρό οπως σε καθε τι σημιτικό επειδή μετατρέπει ορδες σε δογματικούς ηλίθιους και κανουν σαν άγρια ζώα στα καφενεία , λες και και ήξερες οτι το ποδόσφαιρο ειναι σημιτικό από μικρό ! ενώ μόλις πριν δυο χρονιά διαπιστωθεί οτι το δημιούργησαν τέκτονες μασόνοι στην Αγγλία αντιγραφοντας ένα αρχαίο παιχνίδι, προφανώς για να δημιουργούν ορδες απο δογματικούς ηλίθιους και για τα κόμματα τους στην συνεχεία , καθώς απο αυτούς δεν εχει έρθει τίποτα κάλο, και στην τελική άφου αυτες ρατσες του ΓΙΑΧΒΕ τα πάνε καλα μονο με καθε τι σημητικο λογικο ειναι να επαιζε "καλο ποδοσφαιρο" (!) ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications